DADYW RR, JINLUN JL250, MONDIAL 250 MCT, KEEWAY 150 - 250???? Hangisini almalı?
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıkta saydığım DADYW RR, JINLUN JL250, MONDIAL 250 MCT, KEEWAY 150 - 250 makinelerden birtanesini almayı düşünüyprum. Sizce hangisi daha güvenilir, daha konforlu ve kullanışlı?
Bu ilk motorum olacak bu yüzden hem keyifli, hem kolay, hemde sorun çıkarmayan (en azından fazla sorun çıkarmayan) bir motor almak istiyorum. Bütçemde 5000 YTL civarı olduğuna göre sanırım yukarıdakilerden başka seçenek kalmıyor.
Bütün arkadaşların bu modeller hakkındaki tavsiye, öneri ve eleştirilerini bekliyorum.
Herkese kazasız belasız, keyifli sürüşler...
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
Reklamlar
-
Hiç birini alma.....madem 5000 bütçe var ..1000 daha koy....Daelim s2 250 al...en azından çin değil....
-
Bir de Ramzey 250 cc cruiser var. Köklü firma yaygın servis ve makul bir fiyat. Bence ramzeyi de incele. Selamlar.
-
5000 bütce warsa Regal aL derim. Para kalsın cebime aksesuardır vs dir cok harcarım ben dersen önce fiyatları arastır, keeway al derim. MOndial de olur aslında Hoca cruisercısın sende modellere bakılırsa, regal al mis. siyahından.
Comfirmation Bias
-
rene ye katiliyorum regalden sasma bence motosiklet.nette yorumlar var bolbol.. biraz oku sebebini anlarsin, ama ikinci el dersen siki bisi düsürebilirsin bellimi olur.. simdiden hayirlisi olsun
-
keeway superlight150 sorunsuz
-
Super Moderator
Almadan önce Keeway'in Supershadow ve Landcruiser modellerini bekle bence. Sonra Regal'le kıyaslar seçimini yaparsın.
Yeterli gelecekse Superlight da sorun çıkarmayacak bir tercihtir.
-
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Sanırım Regal ve Keeway arasında bir tercih yapacağım. Artçımda olduğu gözönüne alınırsa 250 cc ile Regal daha avantajlı galiba.
-
bence birde SG 200-18 die bir makina var onada bak fuar resimlerini koymuşlar baya güzel
-
Özellikleri de güzel 200cc v2 su soğutmalı olması diğerlerinden ayrılıyo bence Regal Raptor da iyi sen karar ver ama v2 nin sesi değişilmez gibi geli yo
-
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
Regal 200 cc mi? 250 cc mi?
-
-
Selam R&R 250cc ben memnunum ilgili topic sana baya yardımcı olacaktır
+
Keway 250 cc ler de (iki adet modeli) CNR daki fuarda görücüye cıkıyır fiyatları bizi R&R a yakın sana alternatif olabilir.
-
Skygo SG 200-18 kullanan ya da test eden var mı?
-
Skygo SG 200-18 nun daha dönen tekerlegi yok.1 ay sonra gelecek fiyatı 4100ytl.relgal reptor 250cc dir
-
Demek ki Regal alınacak ve daha fazla o mu , bu mu diye düşünülmeyecek... Yoksa motor alamadan hastanelik olacağım !!!
-
Bende jinlun var hiç sorun çıkarmadı süper onada bir bak derim!!!
kara kızımda var sarı kızımda!!!
-
Cevap yazan herkese cok tesekkurler... Regal Raptor C almaya karar verdim. Umarim memnun kalirim....
-
Keeway Sl 150 al istersen forumda sl 150 ılgılı basklık var ordanda dedıklerımı dogrulayabılırsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler