Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr 125 mi? Kanuni GV 250 mi? Honda CBF 150 mi?

REKLAM ALANI
    furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Arkadaşlar öncelikle merhabalar foruma daha dün üye oldum.Şuan ki motorum salcano panther 100 2,5 sene önce aldım.Gayet memnumum fakat artık motor bana az geliyor genç biriyim.2,5 sene önce orda burda dolaşırım diye aldım ama artık arkadaşlarla uzun yola gidiyoruz millet beni geçip gidiyor (150 lik motorları var) ben uzun yola gidebilecek bi motor istiyorum uzun yol derken 1100 km filan tabi aralarda dinleneceğim yollarda.bu kadar yol gidebilecek hem hızlı hem konforlu bi motor arıyorum.benim bütçem en fazla 4000 bin motoru 2.el alacağım hangisini almalıyım? yada önerebileceğiniz başka modeller varmı? önerilerinizi bekliyorum. (kusura bakmayım biraz uzun oldu).ayriyeten söyliyim yanlış anlaşılmasın şuanki motorumla uzun yol derken 1100 km den filan bahsetmiyorum şuan 100 km filan gidiyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    !Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    motorun tipinin önemi yok sanırım hepsi farklı sınıf modeller.
    cbf in işinizi göreceği kanısındayım.hemde cbr a nazaran fiyatı da iyidir.
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun tipinin önemi yok sanırım hepsi farklı sınıf modeller.
    cbf in işinizi göreceği kanısındayım.hemde cbr a nazaran fiyatı da iyidir.
    hepsinin modeli hoşuma gidiyoruz cbf 1100 km gidebilirmiki?

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    cbf yada gv250 de iyidir.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    markası ne bunun
    1000 km veya daha uzun km'li seyahatler düşünüyorsan tek alternatif ,gücü diğer seçeneklerin 2 katı olan 29 Bg.lik Hyosung GV250 dir.Diğerleriyle tehlikeli durumlardan kolay sıyrılamazsın ama GV250 gücü ve torku sayesinde kolayca üstesinden gelebilir.Bence en iyisi seçtiğin motorların herbirini sürüp öyle karar vermen olacaktır.
    Markası ne bunun

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı Rona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000 km veya daha uzun km'li seyahatler düşünüyorsan tek alternatif ,gücü diğer seçeneklerin 2 katı olan 29 Bg.lik Hyosung GV250 dir.Diğerleriyle tehlikeli durumlardan kolay sıyrılamazsın ama GV250 gücü ve torku sayesinde kolayca üstesinden gelebilir.Bence en iyisi seçtiğin motorların herbirini sürüp öyle karar vermen olacaktır.
    eniştemin cbf si var,sürdüm çok hoşuma gitti.hızı konforu tek sorum 1100 km gidebilirmi.hyosung gv 250 yi beğendim ama diğerleri kadar beğenmedim.ayriyeten ben motorumu dağa taşa heryere çıkarırım 100 lük cup umu bile.hyosung gv 250 bu iş için uygun olmayabilir.çünkü motorun altı yere çok yakın zorluk çıkararır.biliyorum honda da uygun değil ama o yinede gidebilir

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    alternetafiler arasında tvs en mantıklıdır. crusier motor tarzını sevmiyorsan ve sadece fiyatı uygun diye gv 250 düşünüyorsan yanılırsın. agır bir motordur. şehir içi yorar.

ben apache kullandım. yaklaşık 4000 km. uzun yolda 90-110 arası seyahat edebilirsin. bazı durumlarda 130 a kadar çıkar. şehir içi keyifli motosiklettir.

ben o bütçe ile apache alırdım. hemde sıfır alır binerdim.

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Alıntı Rona adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tehlikeli durumlardan kurtulamazsın karşılaştırması yanlış olmuş bence.CBf ve cbr zaten tarzının getirmiş olduğu yapıylada çok daha kıvrak,düşük hacimli olmasına rağmen çok daha atak,ayrıca yine yapısı gereği virajlarda çok daha iyi,şimdi hyo bu durumlarda daha mı iyi uzuyor diyorsunuz?(ayrıca gv250 yide cbr 125 ide kullandım).He sadece şu olabilir,otobanda sollamaya çıkarsınız arkadan hızlıca bir araba gelir 125 cc likle oradan uzayamazsınız ama gv250 de bunlardan en fazla 30 km hız yapıyor.
    Zippo's bunu beğendi.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben o bütçe ile apache alırdım. hemde sıfır alır binerdim.
    almışken honda yamaha gibi markalar almak isterim

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Tvs önerirdim ama,geçen hafta bi arkadaş çanakkale tarafından istanbula dönerken motora çok iyi bakmasına rağmen motor yolda kalmış.Şuan motorda sağlam masraf var.

Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    ben en iyisi cbf alıyım

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    O motorların üçü de 1100 km gider, bakımı yapılan her motor gider ancak şahsi kanaatim, CBR 125 ile 1100 km'lik yolun insanı yoracağı şeklindedir. Bunu 4000 TL'ye kadar ancak eski kasa SS sürüşlü CBR125 alabileceğini düşünerek söylüyorum. Öte yandan yine uzun yolda en rahatı 250 cc olacağından, bu amaçla aralarında GV250 tartışmasız en doğru seçimdir. 125 ve 150 cc'lik, maksimum hızı 120 civarı olan motorlarla uzun yol çekilmez, sürekli olarak son hızda sürüş yapmak konforlu olmaz. Olaya sadece son hız olarak bakmamak lazım, uzun yolda bu işin yokuşu da var.

İşin dağ bayır kullanma kısmına gelince, ne GV250 ile ne de CBR125 ile bunu yapamazsınız. CBF bir nebze bu konuda diğerlerindan daha esnek olabilir.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    ''....uzun yol derken 1100 km gibi ....''demişsin.Eğer böyle bir uzun yolculuğa çıkacaksan.Kaç cc olduğu önemli değil.En azından Enjeksiyonlu.Su soğutmalı bir motor bakmalısın.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    bence cbf 150 ya da Tvs apache
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Sonradan gördüm.4 bin tl bütçe varmış.Acaa 5 bin yapma imkanın var mı?2010 model Cbr 125.Su soğutmalı enjeksiyonlu.alabilirsin.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)