İzledim izlememmi tüm videoları izledim. Z1000 bütçemi fazlası ile aşıyor o yüzden onu alamam yoksa bütçe sıkıntısı olmasa z1000 de harika bir motor.
Evet Reşit arkadaşım olur
Aslında motorumdan memnundum fakat takıldığım bir iki noktası satmam için neden oldu.
1. 120Kmh üzeri için yüksek devir çevirmek gerekiyor ve özellikle uzun yolda bu yoruyor. Uzun yolda demeyelim otobanda uzun süre seyir halindeyken.
2. Rüzgarı öne takılan rüzgar siperi ile bir nebze kesiyordum (Öne yatarak siper arkasına gizlendiğimde) fakat bu yeterli gelmemşti bana.
3. Daha heybetli ve güçlü bir motorun hayali. (750r uzun zamandır incelediğim bir motordu. Fazer işin içine sonradan girdi inceledikçe hoşuma gitmeye başlamıştı fakat son plaka masraflarındaki artış ve abs versiyonunun da bayaaa pahalı olmasından kafamda geriye gitti.)
CBR 600F de güzel bir motor hatta harika bir motor fakat 600lüklerde ki yüksek hız için yüksek devir gereksinimi beni düşündüren bir nokta. 750 800cc lik makinalarda 5. ve 6. vitesler nispetten daha uzun ve daha az yorucu oluyorlar tabi bu oran 1000 lik makinalarda tadından yenmez hale geliyor. Bu gün tekrardan bir dolaşıcam gönlüme en son hangisi yatarsa onda karar kılıcam. Yamaha da fiyatlar beton gibi asla oynatmıyorlar biraz bir şey yaparlarsa düşünürüm onun dışında gönlüm z750 diyor aklım biraz daha bekle acele etme diyor..
Değerli yorumlarınız için teşekkürler