Suzuki gsr750 aşırı pahalı. Bu avukat abinin yaşadığı sorun nedir biraz açabilirmisiniz
Suzuki gsr750 aşırı pahalı. Bu avukat abinin yaşadığı sorun nedir biraz açabilirmisiniz
Kawasaki bir başkadır kalite yönünden,rüzgar olayı farklı birşey.ön cam olsa bile tam dik duramıyorsun yüksek süratlerde mecburen depo üzerine yatmak gerekiyor.cam olayına takılmamalı ..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
EREN ÖZER kardeşim yanlış anlamadım ama bana pek sıcak gelmedi bunu dile getirdim sadece bunu söyledim herkez herkezin beğendiğini beğenmez :D
mesela biri DUCATTİ HAYATTIR der bana görede DUCATTİ alınması gereken en son motor turkiyede..... niye dersen 2 silindir oluşu servisin Az oluşu parçalarının pahallı olması gibi 10 larca nedeni var
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
Aynen öyle.Öyle motorun şekli şemali güzel diye hemen alınmıyor.
Benzin 4.30 olmuş.Z 1000 diyorsun Z 1000 yapıyor 260-270.Yakıt tüketimi 8-9 litre.(O da rüzgara dayanabilirsen.)
Onun yerine Çift silindirli Max hızı 220-230 yapan Yakıt tüketimi 4-5.5 litre arası olan makina alsan da aynı işi görür.
Haa param çok dersen bir şey diyemem.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Benim hiç tukatim olmadı amca
Sado
Z750r siyah-sarı benim oldu. Xj6 dan sonra bambaşka geldi açıkçası, torku, ivmesi mükemmel. Yamaha nın kadıköydeki servisi çok çok iyiydi sırf onun için fazer 8 almak istedim ama fiyatının biraz yüksek olması beni z750r a itti. Bildiğim ve temiz bir makinada olunca fiyatıda arkadaş fiyatıydı aldım gitti.
hayırlı uğurlu olsun iyi bir tercih yapmışsın, benim hayalimdeki motor param olsa z750r alırdım
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Hayırlı Uğurlu olsun kardeşim Kawasaki Z serisi kimin hayellerini süzlemez ki
Sado
Yamaha Fazer 8 "Altın Elbiseli Adam":
http://www.youtube.com/watch?v=BaoML79wN_8
Kawasaki Z750 R "Altın Elbiseli Adam":
http://www.youtube.com/watch?v=IFW6r...feature=relmfu
Bu gün Two Brothers eksoz (sadece tüp) taktırdım maşallah trafikte tır bile yol veriyor.
arkadaşımın z750'sinde muzzy marka egzos vardı
o egzosu duyup da yol vermemek imkansız
o sesi hiçbir motorda duymadım desem yeridir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)