anladığım kadarıyla Rks Titanic 200 kullanıcıların yorumunu bekleyeceksin. ama motor hakkında; tek kişinin yorumuyla tam anlamıyla bilgi sahibi olamazsın.
bende çıkan veya çıkmayan bir arıza - herhangi bir durum başka bir motorda olabilir-olmayabilir. önemli olan kronik sorunun bulunup - bulunmaması.
rks veya başka yeni bir model motorlarda montaj hatası yüzünden meydana gelen sıkıntılar olabiliyor. bu olay motorun kronik bir sorunu değildir.
ama o sıkıntı farkedilmeden kullanılıp başka sıkıntıları tetiklerse o da sizin şanssızlığınız olur. o zaman da " bu motor kötü yea " denir
yani yeni bir model motor hakkında en az 20 kişinin satın alıp ve en az 10 000 er km devirmesi gerekir. buda demek oluyorki sen önümüzdeki seneye anca alırsın motoru :D
ben neden aldığımı söylemiştim;
1 ) Çok beğendim tipini; Ters maşa, yağ soğutma, Disk frenler, dijital gösterge ve kalın tekerler.
2 ) Çok seri oluşu ( bin km 250 MR çift silindir - enjeksiyonlu ve on bin km 150 MR kullandıktan sonra, uzun süre beni götüreceğine inandım )
3 ) Değişiklik istiyordum. Satan bayi tanıdık - ödeme kolaylığı yaptı. Diğer honda - yamaha vs nin bu ayarda orta sınıf motorunun olmayışı beni bu motora götürdü.
benimki cesaret isteyen bi durumdu. daha doğrusu delilikti, yaptım oldu :D inş. sıkıntı olmaz. motoru 1-2 km kullandım ve motora kanım kaynadı hemen :D
sende kendi nedenlerini gözönünde bulundur ve hamleni yap
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:15 ----------
ayrıca ( Rusya da sanırım ) Stels Flame 200 olarak geçiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=gNSWijLIdWg
keşke bu dilde araştırma yapan olsada bilgi verse