Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

RKS titanic 200 Meğer SYM gibi motoru seramik özellikli imiş !

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    İnternette bulunmayan bayide bulduğum broşürü direk buraya koyuyorum.

http://rkstitanic200.blogspot.com/20...r-almayan.html

http://1.bp.blogspot.com/-UKgrc_KZOW...0/IMAG0088.jpg

resmin üstündeki linke tıklayarak büyük haline ulalabilirsiniz...

bu motorun fiyatı 5400 TL

ama İnsanlar bu motora neden bu kadar para vermeleri gerektiğini anlatacak bir Allah ın kulu yok.

ben kendim gittim buldum bu bilgileri.

Böyle bir motor satmak istiyorsanız ilgileneğini düşündüğünüz kesim bilgisayar ve internet kullananan kesim olduğunu akıl etmeniz gerekir.

adamlar Keeway e gitmişler demişlerki; "bize güzel bir motor ver" onlarda vermiş.

ama TR ye getirdikten sonra herkes müneccim ya, motoru bilmesi, gidip bayiyi alt üst edip broşür felan bulması lazımki anca bilgi edinilebilsin...
    Halil Karamanoğlu ve sgurdal bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    seramik olsa kaç yazar ki
    ayrıca sym nın motorları iyidir ama seramikte olsa honda yamaha kadar dayanmıyor malesef
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Bu da kendimi bu tür sunumlara hazırlamak için yaptığım deneme inceleme çekimi

http://www.youtube.com/watch?v=6F7N7rVCrGI

http://www.youtube.com/watch?v=6F7N7rVCrGI" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    bu motor çok hoşuma gitmeye başladı titreşim ne seviye de?

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    @mail_181 Titreşim hiç yok.

Kesinlikle kullandığım zamanlarda dikkatimi çekmedi. Çünkü bu motoru kullanmak gerçekten çok zevk veriyor insana.

keşke o videosunu çektiğim motorun plakası olsaydı da iyice bi trafiğe - çevre yoluna çıkıp bi deneseydim

@motorcu48 motoru denemeden kusur bulmayın. Daha yeni piyasaya çıkmış belki çok kötü belki çok iyi ama daha ismi yazılır yazılmaz peşin hüküm verilmez...

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    iş sadece motorda bitmiyor ki, diğer aksamları kim bilir nasıl

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ooo rks'ye bak sen kadran testi var

yalnız rks'nin kendisinden çok reklam yapmışsın
    tanıtım başarılı ufak tefek eksikler eğer devam edersen zaten zamanla düzelir, mesela yağ soğutma karbüratörü, radyatör olacak heyecandan olsa gerek
    Ninja

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    @c3nk Eğer Kuba bayisi varsa geçtiğiniz yerlerde bir görün derim. en azından farklı bir yorum olur, burdakilerde öyle fikir edinirler ;)

bana hiçte kötü gibi gelmedi. Motora oturunca bildiğim kullandığım motor gibi geldi.

BUMoto diye bir markanın 250 liliğine oturdum. Çok rahatsızdı, sanki bir yeri düşecek gibiydi, sırf oturmakla bile iyi izlenim edinemedim.

ama bunda öyle değildi. Parçalar yerli yerinde ve sağlam duruyordu. İnternet sitesinde yer alan resimlerdeki gibi cılız değil kesinlikle...

@sedici kim verdiyse bu motor için tüyoyu çok iyi yapmışlar. Kuba nın kendine kalsaydı ne olurdu bilmiyorum. Bu fikri edinme sebebim ise kendi bulduğum bu buröşür

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heyecandanmış videonun devamında zaten radyatör demişsin
    Ninja

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    inceleme videoma yorumun için teşekkür ederim sesimdeki heyecan belli oluyor sanırım. soğutma karbüratörü diye birşey olmaz evet :D

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seramik olsa kaç yazar ki
    ayrıca sym nın motorları iyidir ama seramikte olsa honda yamaha kadar dayanmıyor malesef
    Kaç tane SYM motor eskittiniz merak ettim.

Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @c3nk Eğer Kuba bayisi varsa geçtiğiniz yerlerde bir görün derim. en azından farklı bir yorum olur, burdakilerde öyle fikir edinirler ;)

bana hiçte kötü gibi gelmedi. Motora oturunca bildiğim kullandığım motor gibi geldi.

BUMoto diye bir markanın 250 liliğine oturdum. Çok rahatsızdı, sanki bir yeri düşecek gibiydi, sırf oturmakla bile iyi izlenim edinemedim.

ama bunda öyle değildi. Parçalar yerli yerinde ve sağlam duruyordu. İnternet sitesinde yer alan resimlerdeki gibi cılız değil kesinlikle...

@sedici kim verdiyse bu motor için tüyoyu çok iyi yapmışlar. Kuba nın kendine kalsaydı ne olurdu bilmiyorum. Bu fikri edinme sebebim ise kendi bulduğum bu buröşür
    Motor güzel gerçekten. Seni anlıyorum. Bence en yakışıklı çinlilerden birisi. Üstelik epey de janjanlı. Kalitesini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yanlız Seramik piston olması fiyatını bukadar yükseltmez. Bence 5700 gibi bir liste fiyatı çok fazla. Bu göreceli bir kavramdır tabi. Ayrıca seramik var seramik var. Ve bende Yibanın önünde Bumoto'nun 2 tane 250 liğini ve bu senin tanıttığın modeli aynı anda inceledim. Aralarında neredeyse hiç fark yok ve olsa olsa 250lik ler daha al benili duruyordu. Doğruya doğru şimdi. Sen biraz abartmışsın, yok biyerleri düşecek gibiydi felan. Bence tam tersi bir durum vardı. Çinli olduğunu bilmesem direk ilgilenirdim Bumoto ile. RKS güzel motor getirmiş ama yani senin ki de biraz fazla marka fanatikliği olmuş.
    #sürenadam

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor güzel gerçekten. Seni anlıyorum. Bence en yakışıklı çinlilerden birisi. Üstelik epey de janjanlı. Kalitesini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yanlız Seramik piston olması fiyatını bukadar yükseltmez. Bence 5700 gibi bir liste fiyatı çok fazla. Bu göreceli bir kavramdır tabi. Ayrıca seramik var seramik var. Ve bende Yibanın önünde Bumoto'nun 2 tane 250 liğini ve bu senin tanıttığın modeli aynı anda inceledim. Aralarında neredeyse hiç fark yok ve olsa olsa 250lik ler daha al benili duruyordu. Doğruya doğru şimdi. Sen biraz abartmışsın, yok biyerleri düşecek gibiydi felan. Bence tam tersi bir durum vardı. Çinli olduğunu bilmesem direk ilgilenirdim Bumoto ile. RKS güzel motor getirmiş ama yani senin ki de biraz fazla marka fanatikliği olmuş.
    fuarda her ikisini de inceledim bumoto, rks'ye göre daha ucuz duruyordu.

not: -örnek bir bütçe ile alacak olsam- ne kadar iyi olursa olsun çinli motora 5700 vermem. İkinci el hyosung (nam-ı diger s&T kanuni) alırım.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    incelediğim ve satın aldığım YENİ BİR MARKA - MODEL motor için site açmam ve video çekimi yapmam fanatiklik olarak anlaşılmamalı.
    çünkü bunu sdece yeni aldığım motor için değil, önceki aldığım motor içinde yaptım.

İnsanların almayı düşündükleri motor hakkında geniş fikir edinebilsin diye yaptım - yapıyorum bunu.

Önceki motorum Mondial 150 MR idi; bu da ona tuttuğum blog; http://mondial150mr.blogspot.com/ orada video lar da var bakabilirsiniz.

yoksa ne mondial den ne de kuba dan bu işler için para almışlığım yok.

Kaliteye ve verilen parayı haketme durumuna gelince;

ben kesinlikle 5400 veya 5700 TL bu motorun tepe tepe hakkıdır demedim.

"insanlar bu kadar parayı hangi özelliklere vercek ?"
    dedim

bu cümleyi sarfetmedeki amacım da Kuba nın ilgisizliğinden;

- kendi sitelerindeki görseller yanlış, videoda neden yanlış olduğunu gösterdim.
    - motor özelliklerinden bahsetmemişler.
    - bahsettiğim burüşürü bayiden buldum.
    - İnternet sitelerinin iletişiminden yazdım daha dönen olmadı vb vb.

neyse uzatmaya gerek yok:

Bu Moto nun plastik aksamına bir iki tıklatın birde 200 lük modele.

ama bumoto 3 yıl garanti veriyor. elbet vardır bi bildikleri. http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=74 makine bu.

görünür farklar var arada. ama detaylı incelemedim birşey diyemeyeceğim. bendeki oluşan ilk izlenimi aktardım.

kalın selametle
    brds ve sgurdal bunu beğendiler.

ben bu rks yi çok beğenmeye başladım...hayırlısı...
    -------------------------------------------------------
    sym kullanmadım....ama hiç beğenmiyorum...ne kadar sym baktıysam hep dökük...mekanik okey ama gerisi krenaj vs acayip dökülmüştü
    soruyorum hayırdır kaza filan mı yok abi diyorlar kaç model diyorum 2011-2012 ne la bu motor motorluktan çıkmış...
    banada kötü örnekler denk gelmiş olabilir ama çok soğumama yetti...
    -------------------------------------------------------------------
    maskeli kardeşim paylaşım için teşekkür ederim...

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    @brds teşekkür ederim.

yalnız maSKeli değil MAKSELİ kullanıcı adım

yardımcı oluyorsa bu yaptıklarım bana yeter artar ;)

kolay gelsin...

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Biraz yüksek fiyatı 1800 normal bence
    www.erkakurye.com

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bende test ettim gayet başarılı güzel bir mtor ama bana göre ilk parti daha ucuz olup yer yapmalıydı.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Maskeli! arkadaşım Marka fanatikliği derken yani bana biraz öyle geldi. Para almışsındır gibi düşünceler oluşmadı hiç aklımda Aslında yaptığın bloğa da değinecektim. Önceki motorun için de yaptığını biliyorum. Çok güzel bir düşünce, okadar emek harcıyorsun, sırf insanlar bilgilensin diye. Eline sağlık gerçekten

5700 olayına gelince, ben yine sana demedim bu motor haketmez, boşuna iddia etme felan diye. Hani bana göre 5700 etmez diyorum, öyle ortaya. Yada ben 5700 vermem diyorum kısaca. Bir de Bumoto benim gözüme fazla iyi geldi demekki, bana 2 model de birbirine çok yakın gelmişti. Ancak motorları incelerken çok ön yargılıydım; iyi göz boyamaya yönelik hareketler bunlar diye. Yani 2 marka da görünüşte çok iyi ama çinli işte aldanmamak lazım diye düşünüyordum. O yüzden RKS de beni pek etkileyememişti.

Bir de bu ankaradaki kuba+rks satıcıları beni uyuz etti. 200lük RKS enduroya 7500 TL fiyat çektiler, üstelik doğru düzgün bile ilgilenmeden, konuşmadan. Yok suzuki motoruymuş, yok sipeysiyalmiş...O açıdan uyuz oldum.

Ve bence RKS motor benim gözümde = Kubanın daha janjanlı hali diye fazladan paraya itelenmeye çalışılan bir marka. Tabi bu benim şimdilik tespitim. Tamamen satıcılara olan güvensizliğim. Piyasasını çok yukardan açıyorlar, hani motor kalitesiz demiyorum ancak gereğinden fazla para isteniyor diyorum. Motoru sürmedik, bilmiyoruz tabi orası ayrı...
    makseli bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Fiyatların pahalı olma konusunda haklısınız. Satıcılar konusunda da

çünki satan kişiler tam anlamıyla motorun teknik özelliklerini bilmiyorlar. bayi toplantılarına gidip duydularını söylüyorlar sanırım

bende gittiğimde ilgilenmeyen satıcılara bir iki teknik soru soruyorum öyle kalıyor, "iyi bunlar, güzel motor, x malı " felan diye söylemeye başlıyorlar

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ya zaten bu RKS ortaya çıktığında Macaristan malı diye söylenmeye başlanmıştı. Sonra birisi yazmıştı forumda "Yıllardır macaristanda yaşıyorum, burada ne RKS diye bir motor gördüm ne de duydum" diye Bizim millet de yazıyordu hemen, çinlilerle karıştırmayın, macaristan malı bunlar diye. İşte bir satıcı sallıyor bişeyler maddi olarak ikna etmek için, millet de inanıyor. Bana da 7500 dedikten sonra kısa süreli bir bakışmanın ardından "suzuki motoru-speysiyal bu" demişti

(Macaristan diye bahsettiğim Makedonya da olabilir, 2sinden birisi işte))
    #sürenadam

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)