RKS titanic 200 Meğer SYM gibi motoru seramik özellikli imiş !
Reklamlar
-
29 Haziran 2012, 00:44
İnternette bulunmayan bayide bulduğum broşürü direk buraya koyuyorum.
http://rkstitanic200.blogspot.com/20...r-almayan.html
http://1.bp.blogspot.com/-UKgrc_KZOW...0/IMAG0088.jpg
resmin üstündeki linke tıklayarak büyük haline ulalabilirsiniz...
bu motorun fiyatı 5400 TL
ama İnsanlar bu motora neden bu kadar para vermeleri gerektiğini anlatacak bir Allah ın kulu yok.
ben kendim gittim buldum bu bilgileri.
Böyle bir motor satmak istiyorsanız ilgileneğini düşündüğünüz kesim bilgisayar ve internet kullananan kesim olduğunu akıl etmeniz gerekir.
adamlar Keeway e gitmişler demişlerki; "bize güzel bir motor ver" onlarda vermiş.
ama TR ye getirdikten sonra herkes müneccim ya, motoru bilmesi, gidip bayiyi alt üst edip broşür felan bulması lazımki anca bilgi edinilebilsin...
Reklamlar
-
29 Haziran 2012, 01:00
seramik olsa kaç yazar ki
ayrıca sym nın motorları iyidir ama seramikte olsa honda yamaha kadar dayanmıyor malesef
-
29 Haziran 2012, 01:01
Bu da kendimi bu tür sunumlara hazırlamak için yaptığım deneme inceleme çekimi
http://www.youtube.com/watch?v=6F7N7rVCrGI
-
29 Haziran 2012, 01:14
bu motor çok hoşuma gitmeye başladı titreşim ne seviye de?
-
29 Haziran 2012, 01:22
@mail_181 Titreşim hiç yok.
Kesinlikle kullandığım zamanlarda dikkatimi çekmedi. Çünkü bu motoru kullanmak gerçekten çok zevk veriyor insana.
keşke o videosunu çektiğim motorun plakası olsaydı da iyice bi trafiğe - çevre yoluna çıkıp bi deneseydim
@motorcu48 motoru denemeden kusur bulmayın. Daha yeni piyasaya çıkmış belki çok kötü belki çok iyi ama daha ismi yazılır yazılmaz peşin hüküm verilmez...
-
29 Haziran 2012, 01:26
iş sadece motorda bitmiyor ki, diğer aksamları kim bilir nasıl
-
29 Haziran 2012, 01:28
-
29 Haziran 2012, 01:30
@c3nk Eğer Kuba bayisi varsa geçtiğiniz yerlerde bir görün derim. en azından farklı bir yorum olur, burdakilerde öyle fikir edinirler ;)
bana hiçte kötü gibi gelmedi. Motora oturunca bildiğim kullandığım motor gibi geldi.
BUMoto diye bir markanın 250 liliğine oturdum. Çok rahatsızdı, sanki bir yeri düşecek gibiydi, sırf oturmakla bile iyi izlenim edinemedim.
ama bunda öyle değildi. Parçalar yerli yerinde ve sağlam duruyordu. İnternet sitesinde yer alan resimlerdeki gibi cılız değil kesinlikle...
@sedici kim verdiyse bu motor için tüyoyu çok iyi yapmışlar. Kuba nın kendine kalsaydı ne olurdu bilmiyorum. Bu fikri edinme sebebim ise kendi bulduğum bu buröşür
-
29 Haziran 2012, 01:40
heyecandanmış videonun devamında zaten radyatör demişsin
-
29 Haziran 2012, 01:41
inceleme videoma yorumun için teşekkür ederim sesimdeki heyecan belli oluyor sanırım. soğutma karbüratörü diye birşey olmaz evet :D
-
29 Haziran 2012, 02:09
motorcu48 adlı üyeden alıntı
seramik olsa kaç yazar ki
ayrıca sym nın motorları iyidir ama seramikte olsa honda yamaha kadar dayanmıyor malesef
Kaç tane SYM motor eskittiniz merak ettim.
makseli adlı üyeden alıntı
@c3nk Eğer Kuba bayisi varsa geçtiğiniz yerlerde bir görün derim. en azından farklı bir yorum olur, burdakilerde öyle fikir edinirler ;)
bana hiçte kötü gibi gelmedi. Motora oturunca bildiğim kullandığım motor gibi geldi.
BUMoto diye bir markanın 250 liliğine oturdum. Çok rahatsızdı, sanki bir yeri düşecek gibiydi, sırf oturmakla bile iyi izlenim edinemedim.
ama bunda öyle değildi. Parçalar yerli yerinde ve sağlam duruyordu. İnternet sitesinde yer alan resimlerdeki gibi cılız değil kesinlikle...
@sedici kim verdiyse bu motor için tüyoyu çok iyi yapmışlar. Kuba nın kendine kalsaydı ne olurdu bilmiyorum. Bu fikri edinme sebebim ise kendi bulduğum bu buröşür
Motor güzel gerçekten. Seni anlıyorum. Bence en yakışıklı çinlilerden birisi. Üstelik epey de janjanlı. Kalitesini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yanlız Seramik piston olması fiyatını bukadar yükseltmez. Bence 5700 gibi bir liste fiyatı çok fazla. Bu göreceli bir kavramdır tabi. Ayrıca seramik var seramik var. Ve bende Yibanın önünde Bumoto'nun 2 tane 250 liğini ve bu senin tanıttığın modeli aynı anda inceledim. Aralarında neredeyse hiç fark yok ve olsa olsa 250lik ler daha al benili duruyordu. Doğruya doğru şimdi. Sen biraz abartmışsın, yok biyerleri düşecek gibiydi felan. Bence tam tersi bir durum vardı. Çinli olduğunu bilmesem direk ilgilenirdim Bumoto ile. RKS güzel motor getirmiş ama yani senin ki de biraz fazla marka fanatikliği olmuş.
-
29 Haziran 2012, 02:37
Syanur adlı üyeden alıntı
Motor güzel gerçekten. Seni anlıyorum. Bence en yakışıklı çinlilerden birisi. Üstelik epey de janjanlı. Kalitesini ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Yanlız Seramik piston olması fiyatını bukadar yükseltmez. Bence 5700 gibi bir liste fiyatı çok fazla. Bu göreceli bir kavramdır tabi. Ayrıca seramik var seramik var. Ve bende Yibanın önünde Bumoto'nun 2 tane 250 liğini ve bu senin tanıttığın modeli aynı anda inceledim. Aralarında neredeyse hiç fark yok ve olsa olsa 250lik ler daha al benili duruyordu. Doğruya doğru şimdi. Sen biraz abartmışsın, yok biyerleri düşecek gibiydi felan. Bence tam tersi bir durum vardı. Çinli olduğunu bilmesem direk ilgilenirdim Bumoto ile. RKS güzel motor getirmiş ama yani senin ki de biraz fazla marka fanatikliği olmuş.
fuarda her ikisini de inceledim bumoto, rks'ye göre daha ucuz duruyordu.
not: -örnek bir bütçe ile alacak olsam- ne kadar iyi olursa olsun çinli motora 5700 vermem. İkinci el hyosung (nam-ı diger s&T kanuni) alırım.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
29 Haziran 2012, 10:27
incelediğim ve satın aldığım YENİ BİR MARKA - MODEL motor için site açmam ve video çekimi yapmam fanatiklik olarak anlaşılmamalı.
çünkü bunu sdece yeni aldığım motor için değil, önceki aldığım motor içinde yaptım.
İnsanların almayı düşündükleri motor hakkında geniş fikir edinebilsin diye yaptım - yapıyorum bunu.
Önceki motorum Mondial 150 MR idi; bu da ona tuttuğum blog; http://mondial150mr.blogspot.com/ orada video lar da var bakabilirsiniz.
yoksa ne mondial den ne de kuba dan bu işler için para almışlığım yok.
Kaliteye ve verilen parayı haketme durumuna gelince;
ben kesinlikle 5400 veya 5700 TL bu motorun tepe tepe hakkıdır demedim.
"insanlar bu kadar parayı hangi özelliklere vercek ?" dedim
bu cümleyi sarfetmedeki amacım da Kuba nın ilgisizliğinden;
- kendi sitelerindeki görseller yanlış, videoda neden yanlış olduğunu gösterdim.
- motor özelliklerinden bahsetmemişler.
- bahsettiğim burüşürü bayiden buldum.
- İnternet sitelerinin iletişiminden yazdım daha dönen olmadı vb vb.
neyse uzatmaya gerek yok:
Bu Moto nun plastik aksamına bir iki tıklatın birde 200 lük modele.
ama bumoto 3 yıl garanti veriyor. elbet vardır bi bildikleri. http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=74 makine bu.
görünür farklar var arada. ama detaylı incelemedim birşey diyemeyeceğim. bendeki oluşan ilk izlenimi aktardım.
kalın selametle
-
29 Haziran 2012, 10:44
ben bu rks yi çok beğenmeye başladım...hayırlısı...
-------------------------------------------------------
sym kullanmadım....ama hiç beğenmiyorum...ne kadar sym baktıysam hep dökük...mekanik okey ama gerisi krenaj vs acayip dökülmüştü
soruyorum hayırdır kaza filan mı yok abi diyorlar kaç model diyorum 2011-2012 ne la bu motor motorluktan çıkmış...
banada kötü örnekler denk gelmiş olabilir ama çok soğumama yetti...
-------------------------------------------------------------------
maskeli kardeşim paylaşım için teşekkür ederim...
-
29 Haziran 2012, 10:50
@brds teşekkür ederim.
yalnız maSKeli değil MAKSELİ kullanıcı adım
yardımcı oluyorsa bu yaptıklarım bana yeter artar ;)
kolay gelsin...
-
29 Haziran 2012, 11:05
Biraz yüksek fiyatı 1800 normal bence
-
29 Haziran 2012, 11:06
bende test ettim gayet başarılı güzel bir mtor ama bana göre ilk parti daha ucuz olup yer yapmalıydı.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Haziran 2012, 11:17
Maskeli! arkadaşım Marka fanatikliği derken yani bana biraz öyle geldi. Para almışsındır gibi düşünceler oluşmadı hiç aklımda Aslında yaptığın bloğa da değinecektim. Önceki motorun için de yaptığını biliyorum. Çok güzel bir düşünce, okadar emek harcıyorsun, sırf insanlar bilgilensin diye. Eline sağlık gerçekten
5700 olayına gelince, ben yine sana demedim bu motor haketmez, boşuna iddia etme felan diye. Hani bana göre 5700 etmez diyorum, öyle ortaya. Yada ben 5700 vermem diyorum kısaca. Bir de Bumoto benim gözüme fazla iyi geldi demekki, bana 2 model de birbirine çok yakın gelmişti. Ancak motorları incelerken çok ön yargılıydım; iyi göz boyamaya yönelik hareketler bunlar diye. Yani 2 marka da görünüşte çok iyi ama çinli işte aldanmamak lazım diye düşünüyordum. O yüzden RKS de beni pek etkileyememişti.
Bir de bu ankaradaki kuba+rks satıcıları beni uyuz etti. 200lük RKS enduroya 7500 TL fiyat çektiler, üstelik doğru düzgün bile ilgilenmeden, konuşmadan. Yok suzuki motoruymuş, yok sipeysiyalmiş...O açıdan uyuz oldum.
Ve bence RKS motor benim gözümde = Kubanın daha janjanlı hali diye fazladan paraya itelenmeye çalışılan bir marka. Tabi bu benim şimdilik tespitim. Tamamen satıcılara olan güvensizliğim. Piyasasını çok yukardan açıyorlar, hani motor kalitesiz demiyorum ancak gereğinden fazla para isteniyor diyorum. Motoru sürmedik, bilmiyoruz tabi orası ayrı...
-
29 Haziran 2012, 11:24
Fiyatların pahalı olma konusunda haklısınız. Satıcılar konusunda da
çünki satan kişiler tam anlamıyla motorun teknik özelliklerini bilmiyorlar. bayi toplantılarına gidip duydularını söylüyorlar sanırım
bende gittiğimde ilgilenmeyen satıcılara bir iki teknik soru soruyorum öyle kalıyor, "iyi bunlar, güzel motor, x malı " felan diye söylemeye başlıyorlar
-
29 Haziran 2012, 11:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)