Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

BMW R1200GS Adventure Alternetfi varmı??

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum inşallah motorumu aldıktan sonra bende foruma yavaş yavaş dahil olacağım. uzun zamandır araştırma yaparken en son bmw r1200 gs adventurede karar kıldım fakat forumda arştırmalarımda alternatif olarak başka bir motor pek göremedim karşılaştırma ve kıyaslama yapmak istediğimde bmw nin alternatifi ktm 990 adventure dışında başka bir motor seçeneği yok sanırım eğer sizinde bildiğiniz bmw kadar iri sağlam gözden kaçırdığım, tecrübeli olmadığım için bilmediğim, başka bir motorsiklet varsa yazarmısınız şimdiden çok teşekkür ederim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hayırlısı olsun Karar vermek yolun yarısı . Birde süper tenere var yamahanın 1200 cc.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    multistrada 1200 , triump 1200 explorer , honda vfr 1200x , yamaha süper tenere 1200 alternatiflerin
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    BMW R1200GS Adventure alternatifi yok gibi.

BMW R1200GS alternatifi KTM 990 Adventure ve Yamaha SuperTenere 1200.

KTM'nin deposu görece küçük, menzili kısa. BMW Adventure modeli gibi bir depoyla 800-900 km gidebilen başka motosiklet yok.

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Kawasaki Versys 1000

Aprilia Dorsoduro 1200

Bana şahsen tip olarak en güzel geleni explorer 1200
    zenon bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En yakın altarnatifi bir italyan MotoGuzzi stelvio 1200 4v tt

ahada linki

http://www.motosiklet.net/forum/moto...200-4v-tt.html
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı smilodon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum inşallah motorumu aldıktan sonra bende foruma yavaş yavaş dahil olacağım. uzun zamandır araştırma yaparken en son bmw r1200 gs adventurede karar kıldım fakat forumda arştırmalarımda alternatif olarak başka bir motor pek göremedim karşılaştırma ve kıyaslama yapmak istediğimde bmw nin alternatifi ktm 990 adventure dışında başka bir motor seçeneği yok sanırım eğer sizinde bildiğiniz bmw kadar iri sağlam gözden kaçırdığım, tecrübeli olmadığım için bilmediğim, başka bir motorsiklet varsa yazarmısınız şimdiden çok teşekkür ederim...
    Sanıyorum ilk motorunu alacaksın,R1200gs ADV çoğu motorcunun eninde sonunda almak istediği klasmanda bir motor,nihai hedef.
    Ancak şu ayrıntıyı atlamayalım
    İlk motorunu alırken son motoru düşünmenin gereği yok ki,tavsiyem bir sonraki motorunun bile ne olacağını asla kafaya takmaman.Yoksa ilk motorundan da ,ADV alıncaya kadar diğerlerinden de keyif alamazsın.
    Hem hedefi de o kadar büyük tutmak herkesin harcı değil,ileride erişemediğinde büyük bir çöküntüye düşebilirsin.Umarım hayal ettiğinden daha güzel motorlara sahip olursun.

herkese çok teşekkür ederim... bmw adv gibi duruyor aklımdaki hala BMW R1200GS Adventure en son kaç yılında makyajlanmış mesela? yani ikinci el baktığımda kaç model ve fiyat aralığına bakmalıyım tecrübelerinze göre?

Arkadaşlar yazın bitimin yaklaşmamla 1200 gs aramasına hız verdim 1 max 2 ay içinde alacağım sürekli forumlarda geziyorum incelemeleri yazıları okuyorum ama 1200 gs hakkında çok yazılıp çizilen şeyler yok 2. el alacağım için aklıma takılanlar var siz ustalarda yardımlarınızı bekliyorum...

1-BMW 1200 gs adventure en son kaç yılında makyajlandı?
    2-ikinci el alırken kaç modeli tavsiye edersiniz?

şimdiden teşekkür ederim...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alternatif demek bu sınıflar için çok net sonuçlar doğurmuyor bence. Tıpatıp aynı gibi dursalarda kagıt üstünde, apayrı hisler uyandırdıkları söyleniyor.

Bu sınıflarda tercihler sadece hisler ile yapılıyor gibi neredeyse.

Üreticilerde mühendislerine, tercih edilme sebepleri olan hissi hat safhada yaşatmaya zorlanıyor.

Misal BMW yıllardır süregelen gelenekselleşmiş motor sesinin hazzını arttırmak adına yıllarca arge çalışması yaparken, X firma bu arge yi teknoloji ile büyülemek adına harcıyor !

Şahsi fikrim, bu durumda sizin hangi duyguları hat safhada yaşamak istediğiniz önem kazanıyor. Bu sınıfta malzeme kalitesi, şu, bu ... gibi farklar aramak pek doğru değil, hemen hepsi 1. sınıf üretime sahip zaten.
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Kullanım amacınız da önemli. Virajların hakkını vericem derseniz 1200 GS en iyisidir. Fakat uzun yolda rahatlığı arayacaksanız RT 1200'e de bakabilirsiniz. Ama ben olsam BMW almazdım (Bakım maliyetlerinden dolayı)
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bana göre ilk alternatifi BMW 1150 GS dir. Daha az elektronik aksamı vardır ve bu konuda bir miktar daha az sorunludur. 2. el düşünüyorsanız tavsiye ederim hem de maddi olarak da baya daha cazim.

Belki ileriki yaşlarda bu sınıf civarlarında motor alacak olsam herhalde direk KTM 990 SMT alırdım. Binen herkesin satın alma hevesine kapıldığı nadir motorlardan. Galiba biraz fazla başarılı bir motor Ancak siz hernekadar kullanım amacınızı belirtmemiş de olsanız sanırım 1200GS'in rakibi SMT değil de KTM 990 Adv. modeli oluyor.

Ama bana göre piyasada BMW 1200 GS'e hem tarz, hem teknoloji, hem prestij ve kalite manasında KTM kadar yaklaşabilen diğer tek bir motor daha var,
    Moto GUZZİ Stelvio 1200 4v.
    Herhalde sırf herkes BMW tercih ediyor diye bile bu motoru alırdım İtalyan olması da cabası

Asalete bak arkadaş

Uvvv, baby baby !!!

Ferdinandd'ın da dediği gibi, hissiyatların daha da yükseldiği şu segmentte BMW ye bu italyan karşısında hiç şans vermiyorum (kendi adıma).
    zenon bunu beğendi.
    #sürenadam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)