ybr125 le aynı seviyede aynı fiat çerçevesinde motor modelleri nelerdir arkadaşlar? Görünüşü de en az onun kadar şık olursa güzel olursa sevinirim lütfen yardımcı olun
ybr125 le aynı seviyede aynı fiat çerçevesinde motor modelleri nelerdir arkadaşlar? Görünüşü de en az onun kadar şık olursa güzel olursa sevinirim lütfen yardımcı olun
zealsun var 125cc 5 vites
http://www.polen-tr.com/urun2.htm#
bu arada hoşgeldin başlığı açarsan tanışmış oluruz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bu motor yamahadan daha güçlü ve donanaımlı ve daha ucuz 2400 ytl.hoşgeldin
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
yukarıdaki adresteki motor yağ soğutmalı bu arada. ama parça durumu nasıl bilgim yok
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
kymco pulsar(ck125),honda cg 125
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
keeway speed...arkasıda disk olan tek commuter bildigim kadarıyla ve ayrıca fiyatta makul 2.100
Motosiklet Amaç Değil Araçtır:))
sen direk ybr al aynı seviye aynı fiyat en az onun kadar şık sen ybr yi seviyosun.başka motor alırsan ybr içinde kalır gibime geliyo...oumar adlı üyeden alıntı
B rh +(pozitif)
tabiki bi ybr den iyi diğer ybr dir daha kalitelisini bulamazsın ybr ybr ybr
Ybr
10 xx xxx
20 günlük motorum bugün 1000 kmde en ufak bir sorun çıkarmadı allaha şükür buda uzun süre boyunca beraber olacağımıza işaret
Ybr
10 xx xxx
yılmaz bu motorun yedek parçasorunu yok en azından eskişehirde!Yamaha tabiki iyi ama makyajdan başka bişey yapmıyor.Zongshen hem kalite hem performanslı,bence süper motorylmzzz adlı üyeden alıntı
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Arkadaş haklı. İstediğin maotorun ismini koymuşsun zaten. Milleti ne uğraştırıyorsun. Bende ybr kullanıyorum 2004 vardı sattım. 2006 sını aldım ve ben bu motorla kuryelik yapıyorum. Banamısın demiyor. Rakibi yok. Benzerlerine kanma. Ha buarada yanlış anlamayın yamahanın bize reklamı için para verdiği yok. Ama kalite belli,isim belli, ve fiyatınıda sorun ediyorsan buna değer. Zaten Yamaha da bu pazardaki rekabete girebilmek için fiyatını birazdaha aşağı çekecek sanıyorum. Saygılar...seco@ybr adlı üyeden alıntı
Duydunuzmu yamahanın fuardaki fiyatı 2,300 ytl ymiş. Ben demiştim indireceklerrrrr...
bu gerçekten doğru mu? bugün ankaradaki motoart'ı aradım anahtar teslimi 2980 YTL dediler.deltasahin adlı üyeden alıntı
ybr gibi hondanın var CG 125 hava sogutmalı 4 zmanlı çelik jantlı ön disk arrka kampana fiyatı3.400 ama 200 milyonda plaka masrafı oluyormuş bende almayı düşünüyordum ögrendim biraz bilgi
selam bence ybr sadece gezinti motoru ybr125 arkdaşımda vardı yokuşlu bi yerde çok çabuk şişme yapıyor ama tambi gezinti motoru
ismiyle kalitesiyle.. yamaha ybr tartışılmaz. 2700e aldım plaka dahil.
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
şişmemi oluyo sen motoru kullanmamışsın heralde.şişmeden kastın ne.onu anlatta ne demek istediğini anlıyalım?
B rh +(pozitif)
2005'in 11'ci ayından buyana ybr kullanılıyorum abartısız söylüyorum bir depo benzin bitene kadar (amacım zorlamak değildi şartlar onu gerektirdiği için) motoron rodaj süresi dolmamıştı 430 km yolgittim..ben yeni notora binen biriyim şimdi daha iyi anlıyorum..Motor benim hatalarımı nasıl kapattıgını.. sen onu bunu boş ver al bir ybr rahat et arkadaşım...
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
430 km ha ben baya bi devirli kullanıyom galiba.benimki hiç o kadar gitmedi.
B rh +(pozitif)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)