İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Uploaded with ImageShack.us
honda hayat onda.. şanzuman bilyası yani debraj tası bilyası 11000 de dağılmıştı.. bunun yüzünden motoru yardık..içindeki bir çok bilya dağılmak üzereydi,.. yağ yakan pistonda cabasıydı...
durun km sinide atayım...
cbf 150 bende 50 000 i görmeden pert oldu... bıktım motor sanzuman ve en önemlisi yağ masrafından..
.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Yağ yakma problemi olduğunu duymuştum ama
Böylesini ilk defa duyuyorum
İmza yok
Oğlum Bak Git
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
2007 cbf 2000 liradan fazla etmez 2011 apacheyi 3000 e buldum diyorsan hemen al 3400 e vermiyorum ben bas git diyorum teklif verene. Tvs apachiyi tanımayan adamın motorcu olmasına ımkan vermiyorum yada takoz dur sen kapıdakı takozla diyalog kurmus olabilirsin
www.erkakurye.com
aldığım 2 cbf 150 de sorunlu çıktı..... benle birlikte alan 25-30 arası kuryeninkide aynı.. selçuk eczada kullanılan cbf 150 lerde öyle çıktı... ama rahat motor..
cbf 150 kullanan arkadaşım var motoru olabildiğine sert kullanan biri motordan hiç şikayetci olduğunu duymadım ama...belkide sizin şansızlığındır...olabildiğine sağlam motor bana kalırsa
bakma güzelim,atla gezelim
Ramço ağa Tvs apaçinin vites kutusuna şanzımanına neyin açıp baktınmı cbf 150 ye göre tvs nasıl gözlemlediğin
İmza yok
Oğlum Bak Git
Bence ; Apache !!!
O değil de bence km hatalı, yoksa 11000de bir motosikletin egzozu o kadar aşınmış ya da paslanmış olamaz. Ben de ikidir Cbf 150 alıp kullanıyorum. Şu istanbuldaki kuryelerde pek apaçiye bulaşan yok.
---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
Cbf 150 çıktığıdan beridir beğenmiyorsun arkadaş, başka forumlarda da nickin var. sene 2007 eski mesajlarına bakılırsa çıktı çıkalı sevmeyip kötülüyorsun..
Demekki bir öyle bir böyle konuşmuyorum kötü herzaman kötü dür ozaman apachem vardı hyısung aldım yıne apacheye döndüm aklımda bir çelişki olsa birde cbf i deneyim derdim ama yine dandik sanılan motorun en titrediği 2012 modelini aldım paramı boşa harcamayı seviyorum galiba tvs den pişman olmak cok zor
www.erkakurye.com
Biz buna önyargı diyoruz. Motosikletini ya da motosikletlerini sevebilirsin ama sırf sen sevmiyorsun diye diğer marka ve modelleri kötülemeni gerektirmez. Herkesin önceliği kendine göre farklı. Ben ve benim gibi onlarca insan da memnun motosikletinden. Ben sana paranı boşa harcıyorsun demiyorum ki. Misal ben apaçiye dandik demiyorum her ne kadar öyle olsa da.
Konuda arkadaş daha yeni model olduğu için ve oturma pozüsyonu-vibrasyon ve servisi hoşuna gidiyorsa onu alabilir. Zira 2011 Cbf150ler 4000tl ye çok rahat alınıp satılabiliyor.
ön yargıdan bahsederken bir taraftan da kendi söylediğinle çelişiyorsun..hiç tvs apache kullandın mı?motorun çekişini,torkunu,özelliklerini ve en önemlisi motor ve şase yi yakından inceledin mi? sanmam..eğer bunları araştırmış yada incelemiş olsadın apache ye dandik demezdin..honda cbf sadece rahat bir motor o kadar..onun dışında ne yürüyeni nede motor özellikleri apache ile yarışamaz.ve yeni model!cb 125 e bir bak bakalım önce,sonra apache ye dandik de
ön yargıdan bahsetmeden önce mutlaka bir apache kullan,sonra kendin de fark edeceksin haksızlık ettiğini...
Kullandım evet, çekişi iyi kasası kısa bana göre. Cbr da kullandım, yakından inceledim tabi. Bana göre dandik o yüzden cbf150 alma kararı aldım ama apache isteyen hiçkimseye yok ybr al yok cbf150 al demedim. Yeni çıkan kasasında kaç kişinin elektronik gösterge arızası oldu biliyor musun. Üstelik bu sınıfta birbirine yakın üç tane motosiklet var aralarında en iyis apache olsa herkes ona yönelir. (En basit mantıkla). Bazı konularda diğerlerine göre üstün olmadığı için ve bana göre önceliklerimi karşılamadığı için. Hatta çirkin denilen cbf150 nin kasası özellikle diğerlerine göre hoşuma gittiği için aldım. Tamam sorunlu motosikletler var. Hatta honda kaliteyi düşürdü ben de katılıyorum ama. Apache de öyle ahım şahım kaliteli bir motosiklet değil. Başlagıç motosikleti işte. (ben 4 senedir kullanıyorum yüksetlmeyi de düşünmüyorum ekstra bir para gelmezse o ayrı)
Bir de bu hondayı tartışmaya başlayınca neden kompleksli gibi başka motosiklet kullananlar hep çamur atıyor anlamış değilim. Hadi Ramazan gibi olsa işin motorundan anlasan söksen taksan o ayrı, ya da usta olsan. Kimisine servis artislik yapmış kimisine satıcı almassan alma demiş kimisinin ilk aldığında ses geliyormuş oymuş buymuş. Honda yamuk yaptı diye başka motosiklet aldı diye markaya düşman kesilip en ufak falsosunda dilinden düşürmeyenlerden bahsediyorum. Motosikletini çok seven yıllardır kullanan bir çok arkadaş varken kötü kötü diye diretmenin mantığını anlamıyorum.
Ben apache kullandığımda benim motosikletimin yerine geçecekmiş gibi bir his uyandırmadı. Benimkinin gözünü seveyim dedim hatta.
yıllardır motor kullanırım , beni en çok ilgilendiren (motor seçiminde) ben bu motoru hemen satabilecekmiyim ve yedek parça.. gerisi teferruat ...
yamaha al,honda al..
Koray amma para düşkünüsun be abisi yaw bu
Motorsiklet zevk işidir hadi yedek parça servis desen sana katılırım da ama hemen satılma konusunda sana katılmıyorum bak sende yamaha var satacak oldugunda kaç kisi aradı veya test etti çok merak ediyorum. ( telden girdiğim icin gülücük yapamıyorum yoksa kahkaha atardim.)
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
herkes uzman oldu bu motor tartışmalarında herkes bilir kişi. Konu açılınca muhalefet belli destekleyenler belli. Herkes geri zekalı parası bol saçıyor gidip cbf150 alıyor kuryelerde para bol litre litre yağ alıyolar 20-30 binde para fazlalığından motoru atıyolar ama NEDENSE gene CBF150 alıyolar yani istanbulda geçen 10 kuryeden garanti 6-7si cbf 150 bu adamlar bu işten ekmek yiyor neden gidip tvs yada ybr almıyor?? hadi cbfi geçtim cb125e ye laf atıyoduk kim alacak bunu diye maşallahı var siz neyin peşindesiniz? Siz aldınız diye o mal iyimi olacak biraz objektif olun. Bu anlatan arkadaş tüm cbflerini sıfır kendisi bayiden mi çıkarmış yoksa ne olduğu belli olmayan birinden mi almış? zaten grenajları çakma çin malı olanlardan motora verdiği değeri gösteriyor. Tüm bunları bırak sıfır motor zaten 300 lira kutudan çıkartıp takıyolar daha neyin ömründen bahsediyosunuz ben onu anlamadım. Allahın gariban çin malı motorundan 100000 km mi yapmasını bekliyosunuz KAPİTALİS düzen motoru bunlar bozulacakki adam para kazansız yok öyle evladiyelik motor 3-5 liraya. eskidendi onlar alıcaksın honda titan dağ bayır geziceksin made in japan velasıl kelam nekadar ekmek odar köfte arkadaşlar.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Markasını modelini geçtim, bir tarafta 2007 model bir motor var, diğer yanda 2011 model. Üzerine arkadaş bir de, 5 - 6 sene kullanırım demiş. Bu durumda değil Apache, Mondial bile olsa onu tercih etmesi gerekir. 10 yıllık bir CBF'i satacak müşteri bulamazsınız.
Dayanıklılık konusuna gelince, motorların hor kullanılmaya karşı dayanıklı olmak gibi bir zorunlulukları yok. Devirlerine, rodajına uyarak düzgün kullanırsanız hiçbir motor arıza yapmaz. Buna rağmen yapıyorsa o sizin şanssızlığınızdır her modelde olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)