kanmix_x galiba cbf150 taraftarısınız aslında ondanda vazgeçemiyorum ya tvs de olsa honda hep aklımın köşesinde )
kanmix_x galiba cbf150 taraftarısınız aslında ondanda vazgeçemiyorum ya tvs de olsa honda hep aklımın köşesinde )
Çünkü servis ve bayisi yok bizim burda
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Adam bide km nin ne önemi var demiş ya ne insanlar var. İş icraata gelince az km li olucak temiz olucak
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Motoru hic kullanmadan bir kenarda bekletseniz bile 3-4 yilin sonunda bir cok parcasinin miladi dolmus olacaktir. Demek istedigim bu. Modeller birbirine yakin olurda km onemli bir hale gelir. Arkadasin dusunmesi ve kontrol etmesi gereken tek husus sudur. 2011 model gercekten bakimli ve temiz kullanilmis bir tvs yi 3000 e biraz zor bulur. Bu fiyata bulunmasi imkansiz degil tabiki ama iyi bir ustanin onayiyla almalidir.
Cbf 150 ciler nerdesiniz
İmza yok
Oğlum Bak Git
kanmix_x tam apache ye kara vermiştim yine aklımı karıstırdın yaa :D
Yok aklını karıştırmıyayım her ilde bayiside yok serviside yok
Ama İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan her zaman tutulur apaçi burda bayisi olsa alcaktım olmadığı için caydım
Ğeçen yakından gördüm daha modern tipi şekli daha bir agresif albenisi var ama servis sıkıntısı çekeceğim için vazcaydım
İmza yok
Oğlum Bak Git
Ben bursada yaşıyorum küçül il sayılmaz illaki vardır ya servisi.
Oh ne güzel
İmza yok
Oğlum Bak Git
cbf in kafasının sabit olması çok hoşuma gidiyo mesela ybr yi sevmiyorum o yüzden ya apache ya cbf yani :D ama apachenin şekli çok iyi ya aslan gibi :D hızıda cbf den iyi videolardan izlediğim kadarıyla
oda doğru ya :D birşey diyimmi kafam okadar allak bullak olduki 2 sinden bi düzgün sebep bulsam almak için direk karar vericem ama :D
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
GELDİM DOSTUM BENİ ÇAGIRDN GALİBA BENCE HONDA AL AMA 2009LARA BAK
2009 honda yı 3.000 vermezler :D birde 3.000 tlnin 1 kurus üstüne çıkamam :D
OZAMAN GEL SANA KANUNİMY SATIM
bide olaya kanuni girerse kafayı yerim ztn :D
KARDEŞ TVS AL İŞİN ŞAKASI Bİ YANA TAMAM HONDA GÜZEL MOTOR AMA PERFORMANS ÇOK YOK VE BİZ GENÇLER SPORT SEWERİZ AL 2011 MODEL DÜŞMESİ KAZASI FALAN YOKSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)