Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar bir kıyaslama ricası

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Kymco Venox 250
    Regal Raptor Daytona 350
    Ne derseniz, bu akşam regal a bindim çok beğendim, eleman ısrarla Çin değil,
    Tayvan dedi ama bildiğim kadarı ile Çin, bakın şimdi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82049582/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90519840/detay

Ne derseniz,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    bence kymco çünkü v motor bu bence büyük bi avantaj

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    zaten radyatörlü v motor olması ii ama radyatörlü oldugu için farketmez v motor olmaması bence benim görüşüme göre regal raptor daha çekişli olur ve tipi zaten perfect

Motosikleti
    SYM GT EVO 250 İ
    Kymco ve Regal kaç HP bilen varmı acaba ?

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O fiyatlara Gv250 de düşünebilirsin...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    regal diğer çinliler içinde en iyisi olsada kymko venox ve hyosung gv250 ile kıyaslanmaz.. venoxla hyoyu hadi kıyaslarsın ki kıyaslanmışı forumda mevcut.. kymko her durumda regale fark atar ..

Her 3 motoruda kullandım .. bu 3 lüde gözü kapalı hyo gv250 derim..yağına suyuna filtresine bak 20 yıl binersin ..nerdenmi biliyom bende rx 125 var 2000 de alındı 2012 hala bende hala yürüyor hala başında durdurup kendine baktırıyor.. temiz bi venox tanda sorun çıkmaz ..

regalin 350 cc olması seni kandırmasın gv250 ile kafa kafaya gider daha fazla değil...
    abana1903 ve Sinan Er bunu beğendiler.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    sym wolf 250/ramzey cross 200
    halis mulis çin malı regal be güzel kardeşim yok ole taywan falan

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    O regalin sıfır fiyatı 10.000 TL civarıymış
    Doğrumu bu
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    sym gts 250
    görkem bey size çok güzel bir makina önermiş. bende aynı fikirdeyim. regal den kat kat daha iyi bir makina kat kat kesinlikle. venoxla zaten yan yana koymaya gerek yok. 2 el 7000 liraya çin alma. ciddi ciddi gv 250 yi araştırmanı ve seçeneklerin arasına almanı tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Regal'i alırsan 350cc vergisi ödeyeceksin, 350cc benzini yakacaksın ama 27 HP güç elde edeceksin ve marka olarak pek sorun çıkarmayanından da olsa çinli bir motor sahibi olacaksın. Venox'u alırsan 250cc vergisi ödeyip 250cc benzini yakacaksın, tam olarak aynı gücü (27 HP) elde edeceksin ve Tayvan malı sorunsuz olarak bilinen bir motor sahibi olacaksın. Bence hacmine göre güçsüz çinli bir motora o kadar para verilmez.

Şu konuda bilgim yok yanlış yönlendirmiş olmayayım ama venox'un sıfırı getirilmediği ve piyasada da sayı olarak fazla olmadığı için parça ihtiyacın olduğunda stoktan değil de talep üzerine getirirlermiş gibime geliyor. Eğer venox'a karar verirsen bunu araştırmanı öneririm. Ayrıca Gv250'ye de bakabilirsin.

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı samsam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco Venox 250
    Regal Raptor Daytona 350
    Ne derseniz, bu akşam regal a bindim çok beğendim, eleman ısrarla Çin değil,
    Tayvan dedi ama bildiğim kadarı ile Çin, bakın şimdi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82049582/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90519840/detay

Ne derseniz,
    Farklı olucam diye fantazi yapıp değişik arayışlar içine girme, GV250den şaşma... Üçleriz gv250yi de hava yaparız.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    kmyco venox kullandım 4 ay falan lütfen kymcoyla o cinli regalı kıyaslama.regal çinin en iyisi bile olsa kymconun yanında çürük motor.
    kymco venox yada hyo gv250 al.tipe önem veriyorsa kmyco al apayri bi motor kaslı 600 luk gibi.regalin tipi güzel diyeceksin bana evet güzel ama piyasada artti herkes çaktı onun 1 çinli olduğunu.ayni motoru asyada satmaya başladi ghost 350 diye.venoxda titremede yok
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Risk alma gv250 al bence...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    daytona 350 bende göüyorum tip güzel ama arkada amortisör yok köy yolunda yada bozuk yolda problem olmuyormu

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    İkisi arasında Kymco. Ancak Venox artık gelmiyor, alırsan satamazsın veya ölü fiyatına gider. Regal'e de o paralar verilmez. Şu an bu sınıfta en iyi tercih, herkesin dediği gibi GV250 olacaktır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)