Lifan tay mı ramzey cup 100 ?
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 10:53
merhaba ben ahmet emre şener sakaryalıyım yaz tatilinde adapazarından motor alıcam lifan tay mı yoksa ramzet 100 cup mu param yetersede honda wawe düşünüyorum buralarda okuduğum ramzey 90 km/h geçmiyormuşş lifan tay diyorum bide siz değerli üyelere sorayım dedim şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
11 Haziran 2012, 11:03
2.Cinli arasinda lifan 3.motor ise honda kesinlikle
-
11 Haziran 2012, 11:08
ben manısa somadan sakaryaya gıdıcem orada iş bulup motor almak isitiyorum arkadaşımda honda wawe war 2005 model ikimiz yokuş yukarı 80 Km/h gördük tek başına uzanıp yokuş yukarı 120 yanı sonuna gelmiş 7 senelik makıne cookk temız arkadaşım 1.850 aldı benim para sıkıntım war o yuzden lifan tay veya ramzey 100 cup diorum sizin biliğiniz warsa önerirseniz teşşekkür ederim
-
11 Haziran 2012, 11:14
AE54 adlı üyeden alıntı
ben manısa somadan sakaryaya gıdıcem orada iş bulup motor almak isitiyorum arkadaşımda honda wawe war 2005 model ikimiz yokuş yukarı 80 Km/h gördük tek başına uzanıp yokuş yukarı 120 yanı sonuna gelmiş 7 senelik makıne cookk temız arkadaşım 1.850 aldı benim para sıkıntım war o yuzden lifan tay veya ramzey 100 cup diorum sizin biliğiniz warsa önerirseniz teşşekkür ederim
Biraz daha para koyup innovaya bakın wavede iş görür 2.el daha saglam cıkar hemserim
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
11 Haziran 2012, 11:14
-
11 Haziran 2012, 11:19
abicim benım yasım 14 :D hadı sakaryada kolay ehlıyetsız motor iş bulup yaz tatılınde 2 ay en az günlük 15-20 lira arası ıs bulucam 3. ay paso motorla keyıf surucem ama honda wawe parası ailemdem falan bulursam kralı gelse honda waweden waz geciremez :D
-
11 Haziran 2012, 12:21
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0 kardeşim bu videoyu dikkatlice izle.Barkın abinin dediklerini iyice anla. sonra ona gore para bırıktır.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
13 Haziran 2012, 08:20
ferit abicim videoyu izledim teşekkür ederim ben motor konusunda tecrubem war manısada 100 lük honda wawe ile 80 km/h yaptım benım sakaryada yapıcağım hızda en fazla bu zaten yavaş gidiyorum en önemliside kask alıcam benım sormak ıstedığım lifan tay mı ramzey cup mu ramzeye 3. vitesten 4.vitese zor gecıyor dıyorlar bu forumda bıde sızlere sormak ıstedım .d
-
13 Haziran 2012, 13:52
yakın bir arkadaşımda ramzey vardı titrediğinden çok şikayetçiydi.Hatta butun civatalar gevşiyor diyodu.Ama ne kadar doğru, nasıl kullandı motoru orasını bılemem.Benım yanımda ekonomik olması amacıyla sakin kullandığını gözlemliyordum.Dersaneden bir arkadasımda da lifan tay vardı.O da şu meşhur efsane olan:
-benim motor 130 yapıyo.YBR tokatlıyo. lafını soyler dururdu.
ama ne onun motoru 130 yaptı ne de benım ybr'mi tokatladı. Fakat bir gerçek var onun motoru ramzeye gore daha sorunsuz ve daha az tıtreyen bır motordu. Bence sen ne demek ıstedıgımı anladın
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
13 Haziran 2012, 15:41
cub alacaksan lifan en iyisi fazla düşünme bence .başka marka alsan da zararı olmaz çünkü birbirlerine çok yakınlar.....
-
13 Haziran 2012, 21:43
çinli alma kardeşim 1 milyar fazla ver yamaha crypton al aadam akıllı motor al ;)
ben çinlilerin cublarına ve scooter larına güvenmiyorum
-
15 Haziran 2012, 08:13
peki japon olan markalar hangileri
-
20 Haziran 2012, 11:02
50000bin km görmüş wave bile şu an 10 tane sıfır model çinliyi eskitir..hurdaliıkta kiloyla satırır..imkanın varsa wave al dostum...ölüsü para babasını sattığımın motorları...yalında bnm motoruda kiloyla satcam
bakma güzelim,atla gezelim
-
20 Haziran 2012, 11:14
arkadaşlar, ahmet emre yaşının 14 olduğunu söylemiş acaba motosiklet mi tavsiye etmek lazım yoksa başka şeyler mi? okumadan şunu al bunu al demeyin.
ahmet emre, 14 yaşındasın ve motosikletleri seviyorsun fakat şunu unutma ehliyetin yoksa sokak arasında dahi motosiklet kullanmaman gerekir. iş sadece ehliyetle de bitmiyor koruyucu ekipmanlarında olmalı ve kullanmalısın. sadece kaskla ve 80Km yi gördüm hız yapmıyorum demekle olmaz. tavsiyem yaşın dolana kadar ve ehliyet alana kadar motosikletleri sadece sev ve bu konuda bilgilen ve bilinçlen. bunları yaparsan hem daha uzun hem de daha keyifli motosiklet kullanırsın.
-
23 Ağustos 2012, 18:03
Gazete dagıtıcısıyla konusmustum Ramzeyden memnundu. Motor km sayacı 50Bindeydi hala tıkır tıkır calısıyordu. Ramzey guvenılır bir marka bence Ramzey al. Ancak 100'luk mondial Prince modeli var o hepsinden iyidir sanırım. Bu konuda bir motor servisine gidip orda kullanan kişilerle muhabbet edersen daha cok bilgi sahibi olabilirsin. Ama paran varsa Japondan sasma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)