Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet almak için yardımınıza ihtiyacım var.

REKLAM ALANI

Selamlar herkese,
    4 ay sonra üniversiteye başlıyorum, motorla gidip geleceğim yani şehir içi olacak.
    2700 liraya kadar bütçem var.Şöyle bir alet buldum:
    http://www.kanuni.com.tr/scooter/98/ronny-s-150
    Tavsiye eder misiniz? Etmezseniz sıfır olarak ne önerebilirsiniz?
    Bu araç kaç kiloya kadar taşıyabilir acaba?
    Ve kaskosu ne kadara patlar? Çalınmasından çok korkuyorum o yüzden kasko yaptırmak istiyorum ama siteden baktığım kadarıyla fiyatları çok pahalı.
    Kilit ile engelleyebilir miyiz bu çalınmayı? Başına çalınma vakası gelen oldu mu hiç?

Şimdilik sorularım bu kadar daha 3 ay içinde alacağım o zamana kadar yardımcı olabilirseniz kafamdakileri sormak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    çok dayanıksız. bin kmdeyken egzozun düşer. her yeri bozulur, garantiyle servisle saçmalıklarla uğraşmaktan motosikletindne zevk alamazsın. 2. el ybr125e yönel. olmadı temiz ve ucuz bir mondial 150 zc al.

150 zcde en azından arka amortisör var, direkten bozma amortisör yok. en azından çift disk çift piston fren var zınk diye duruyor. 15.500 km kullandım. gördüğüm her ronny'e 25 000 kmdeymiş gibi görünürken ibrelerine baktığımda 5-10 bin km arasında değişiyordu. 1 senelik 5000 kmdeki motorun egzozu nasıl paslanır?

Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok dayanıksız. bin kmdeyken egzozun düşer. her yeri bozulur, garantiyle servisle saçmalıklarla uğraşmaktan motosikletindne zevk alamazsın. 2. el ybr125e yönel. olmadı temiz ve ucuz bir mondial 150 zc al.

150 zcde en azından arka amortisör var, direkten bozma amortisör yok. en azından çift disk çift piston fren var zınk diye duruyor. 15.500 km kullandım. gördüğüm her ronny'e 25 000 kmdeymiş gibi görünürken ibrelerine baktığımda 5-10 bin km arasında değişiyordu. 1 senelik 5000 kmdeki motorun egzozu nasıl paslanır?
    Cevabın için teşekkürler.Ama sizin önerinizi almadan önce alma imkanımın daha yüksek olduğu şu ürünlere bir bakar mısın?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89646702/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89542568/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89017498/detay

Bu arada bu çalınma olayı hakkında yardım bekliyorum.Gerçekten öğrenciyken biriktirdiğim paramla alıyorum çalınırsa onca senelik emeğim boşa gider.

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Bak önce scooter demişsin sonra gösterdiğin motorlar ise biri cruiser biri commuter biride race çakması olarak yapılmış bi makine önce tarzını belirle bu motorlar arasında olsun illa dersende 125 mh en iyisi ama ybr 125,cbf150 yide düşünebilirsin

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Bak düşün yani artık CBF kullanan biri bile Mondial MH Dirifti öneriyorsa bi bidiği vardır ki öneriyor
    Bence kesinlikle MONDİAL MH DRİFT almalısın 2800 tl sıfırı
    Sado

Motosikleti
    Regal Raptor 250cc spyder
    2012 model regal raptor 250 cc spyder motor aldım şubat ayında , senin gibi düşünüp kasko yaptırayım dedim , kaç para çıkarsalar iyi? motorun ederinin 1,5 katı , bu arada motoru 6250 TL'ye aldım , gerisini sen düşün , çalınmasın diyorsan alarmlı disk kilidi al , ayrıca bir de zincir kilidin olsun ,sağlam yere bağla sonra arkasından bol bol dua et...

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak düşün yani artık CBF kullanan biri bile Mondial MH Dirifti öneriyorsa bi bidiği vardır ki öneriyor
    Bence kesinlikle MONDİAL MH DRİFT almalısın 2800 tl sıfırı
    Ya ben kullanmadım ama yorumlarını takip ediyorum 2 tane arkadaşımda var ben kendi motorumdan çok çok memnumum fakat belirtilen modeller içinde tabiki de mh çünkü gördüğüm makineler çabuk dağılmamış sağlam duruyor fiyattına göre güzel motor bence ha ama benim cbf i alacak param var derse ya da ybr esd yi tabiki o zaman bu ikisi daha mantıklı

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Benim de paraya ihtiyacım var. honda cbr125r
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    2700 e Yamaha Bws al 2005 model çok temiz bir alet bulabilirsin
    benim 2. motorum 2005 bws Antalyadan konya gibi uzun mesafelere hiç çekinmem giderim yeterki bakımını yap gerisini japonlar düşünür.
    çine falan bulaşma
    bide Kymco markalarınon scooterleri güzel ve sağlam modellli alabilirsin o paraya
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Cevaplar için teşekkür ederim.7
    Tipleri hakkında hiç bilgim yok, scooteri sadece tek bildiğim olduğu için yazmıştım.
    Açıkçası sıfır alıp da ruhsat, plaka ile uğraşmak istemiyorum bu yüzden 2.el çok daha iyi olur.
    Ve sanıyorum şuan 2.el tavsiye alacak durumda değilim, şehir dışına çıkmam mümkün değil.
    Verdiğim 3 model arasından çelik motor daha yakın geldi.Bunun hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89646702/detay

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Çelik Cruiser şehir içinde hantal kalır seni yorar fazla manevra kabiliyeti olmaz Tavsiyem Commuter yada cross
    Sado

Motosikleti
    Regal Raptor 250cc spyder
    kayın pederimde çelik motor 150 cc var ve yaklaşık 2 senedir kullanıyor hemde her fün , rutin bakımları haricinde ne yolda kalmışlığı vardır ne de önemli bir arızası , haa kendisi ormancı olup dağa taşa motorunu vurur gezer tozar o ayrı mesele , tavsiye edilmeyecek motor değildir
    , fiyatı ucuzdur...parçası zaten bol

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    honda activa bulabilirsin o fiyata işini görür

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    niye hep ilanlarda çelik,mondial tarzı motorlara bakıorsunki parası fazla olan alır o motorları nedesi ise sürekli sorun çıkartır :D
    bide hangi şehirde yaşıyorsun ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88867015/detay
    yaba ybr olur vitesli düşünüyorsan
    ama bence sen scooter motor al
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)