keash-07 dostum, aklımı çelme,
şaka bi yana hakikaten çok araştırdım, gözlerim portladı bilgisayara bakmaktan,
bir markayı araştırıyom diğerine geçiyom, bir diğeri bir diğeri derken, ilk baktığımı unutuyom, falan,
masanın üstünde yaz boz kağıtları bir sürü. Bu arada mct250 lerin üretimi yokmuş artık.
seçimini yaptığım regal raptor 250E9 benim aradığım tüm özellikler var. sadece V motor değil. V motorların ateşlemesinden karbüratör ayarlarına kadar hassas makina olduğu yorumlarını gördüm. ustanın iyi olması lazım falan diyorlar. emre motor ile görüşmemde şimdiki regallerin vibrasyonunun da azaltıldığını söyledi.
bakalım hayırlısı...
Mustafa bey, kask derken tabiki kaskımız ayrıca olacak özellikle sineklere havada uçuşan böcüklere karşı korumalı kasklar dan tercihimdir. yüzünüzü koruyan camlar haricinde inanın boyun bölgenize çarpan böyük böcükler adamın canını acıtıyor.
yukarıda söylediğim giyim tarzı, hani şehir içinde kısa mesafelerde düşündüm. düşünsenize kafada bone, ellerde uçları kesik eldivenler, ne bilem. kollarda incik boncuk tarzı bileklikler. çizmeler. üffffff bazı arkadaşların fotolarını görüyom tam tarzım diyorum.