Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2500 tlye motosiklet

REKLAM ALANI

Motosikleti
    az kaldı olacak :))
    arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum öncelikle hepinize selamın aleyküm 2500 tl param war ilk motorum olacak daha önceden motor tecrübem war scooter düşünmüyorum tourıng tarzı bi motor alacagım mondialın bi kaç modeline baktım tip olarak hoş ama gücü vibrasyonu sağlamlıgı vb hakkında bilgim yok sizce sıfır mondialmi 2. el bi japonmu almamı önerrirsiniz ... yoksa önerbileceginiz baska modeller varmı??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ne diyelim gene iyi kötü ybr cbf apache 3 lüsünden birini al..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    mondiallere bakarken 125 mh drift hoşuma gitti bu motor için düşünceleriniz nedir hızı gücü vs. nasıldır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

ikinci ellerede bn yanasmak istemiyorum aslında sedat57 onun için agırlık sıfır motorlara bakıyorum

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    O paraya sıfır motor bulman imkansız cin malı alman gerekecek oda basına bela olur ikinci el temiz çok motor bulursun o fiyata
    www.erkakurye.com

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben çinli tavsiye ederim. Çünkü 2500 tl'ye ne cbf ne ybr ne tvs bulabilirsiniz. Bu fiyata bu motorların temizi çok zor.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı genç38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mondiallere bakarken 125 mh drift hoşuma gitti bu motor için düşünceleriniz nedir hızı gücü vs. nasıldır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

ikinci ellerede bn yanasmak istemiyorum aslında sedat57 onun için agırlık sıfır motorlara bakıyorum
    herkesin kendi tercihi tabi sıfır alacaksanız çinli alırsınız bol şans...
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    mh drift ler çok iyi motor tavsiye ederim seni tatmin eder ve 135cc forumda topic i var orayı bi incele derim .
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

Motosikleti
    bilgileriniz için teşekürler dün mondial bayine gitim mh 125 leri inceledim 2800 dediler sanırım bundan alıcam motor görüntü vb hoşuma gitti motoru aldıktan sonra plaka vb masraflar ne kadar çıkar bilgisi olan varmı

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Mondial Mh Drift
    Sado

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    sahibinden.com da istediğin fiyat aralığında beğendiğin motosikletlerin listesini çıkar, sonra ana sayfada sağ alt tarafta istediğin motosikletlerin markaları ve logoları var. Oradan istediğin model hakkında kullanıcı yorumları ve teknik bilgilere ulaşabilirsin. Araştırma ve okuma şart. Hele de paran kısıtlı ise fiyat/performans olarak daha dikkatli araştırman gerekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    salcano wolf s alman uygun olur diger cin malı muadillerden uzak dur derim. Motora eger zevk alarak binmek istiyorsan bu dedigim salcano ya da uzerine 1000 tl daha koyup honda 125 cbe alabilirsin o da saglam alet.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    salcano düşünebilirsin. ben 2600tl/12 taksitle aldım. 2-3 ay oldu.3000km de şu an.
    motor aksamı ybr parçalarıyla birebir aynı. (parça sıkıntısı yok) ybr nin fabrikasında üretiliyor.
    ama 2. eli zayıftır. satacam diyosan alma. binecem diyosan al.servis olarakta ybr den anlayan usta rahatlıkla tamirini yapar.
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sıfır wolf derim. En sağlam ve sorunsuzu wolf.

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    2. el ybr 125, cbf 150, honda innova

khakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    malesef sattım
    konu açılalı 6 ay olmuş ama hala almadıysan 125 drift alabilirsin sıfır. ben onunla başladım. 110km gordum düz yolda. net. frenlemesi iyi. yakıtı iyi. sadece ağırlık merkezi biraz arka tarafta ve torklu bir makine olduğu için hiç kullanmayı bilmeyen birisi bile tke teker yapabiliyor :D. bence dene.

çinli alıp başa bel edeceğine o 3 lü nün ölüsünü alsan seni götürür ben cbf 90000 de almıştım ilk aldığıda 200 tl masraf yaptım 2 senedir banamısın demiyor çinliyede bindim zo kurtardım kendimi

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    0 çinliye bulaşma...
    Gn125 falan al..Eski modeldir ama çinliden iyidir....
    En azından chopper görüntüsü var...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)