Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çeneden Açılır Kask Seçimi Yardım

REKLAM ALANI

ben daha önce sorduğumda 150 dediler...daha sonra almaya gittiğimde okampanyaydı bitti...175den aşşağıolmaz falan filan....
    vallahi dedim değil 25tl 25 kuruş bile fazla vermem zamanında sormasaydım alırdım...ama göz göre göre veremem dedim...gidiyorken arkamdan
    tamam abi gel verelim hadi dediler hemen parayı bayıldım çıktım...epey düşeş oldu gibime geldi...nasip...
    hatırı sayılır bir fark olsa antalyadan ayarlarım ama o da yok...yaparlar bir kampanya taksit vs vs istersen çokta acele etme...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Sağolun hocam ilgilendiğiniz için. 135 liraya kask + aynalı cam aldım. Yine ls2 ama tam kapalı. Sharp testlerinden de 4 yıldız almış. ff351

Bu arada çeneden açılırlarla tam kapalıların bedeni fark ediyor galiba. Çünü xxl kapalı kask tam olurken xxl çeneden açılır sıktı. O yüzden vazgeçmek zorunda kaldım çeneden açılırdan
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

Alıntı m3hm3tozc4n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolun hocam ilgilendiğiniz için. 135 liraya kask + aynalı cam aldım. Yine ls2 ama tam kapalı. Sharp testlerinden de 4 yıldız almış. ff351

Bu arada çeneden açılırlarla tam kapalıların bedeni fark ediyor galiba. Çünü xxl kapalı kask tam olurken xxl çeneden açılır sıktı. O yüzden vazgeçmek zorunda kaldım çeneden açılırdan
    o kasklar ben sorduğumda 100tl idi ama almışsın artık hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...

m3hm3tozc4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 (2006)
    Alıntı brds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kasklar ben sorduğumda 100tl idi ama almışsın artık hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...
    Kask 120 dedi hocam 30 da cam dedi ikisini 135e aldım. Baya yer dolaştım en sonunda alıp kurtulayım artık şunu dedim aldım çıktım. Deneme fırsatım olmadı daha. Ama Sharp testlerinden nasıl 4 yıldız almış şaşırdım. Pek kaliteli bir şeye benzemiyor çünkü.

Sağolun cümlemize inşallah. Bu arada ilgilendiğiniz için tekrar teşekkürler hocam. Çok sağolun
    Yamaha Ybr 125 2006 Kırmızı 40.000 km

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)