6 yaşımdan beri bisiklet kullanıyorum çok iyi dengem var, fazla basmam aklı başında giderim çok hevesliyim, dayanamıyorum
dün akşam rüyalarıma girdi, geçen sene B ehliyetimi aldım, yaşım 19 motosiklet hastasıyım 1000rr istiyorum eksozu güzel ötüyor...
sizce kullanabilir miyim? kronik sorunları var mı? nelere dikkat etmem gerekir? VE FAZLA YAKAR MI? öğrenciyim malum
21 yaşındayım, çocukluğumdan beri iyi araba kullanıyorum! geçen gün arkadaşın scooterını kullandım, Hayabusa'ya hastayım ama çok kararsızım
arkadaşlar zzr1400'ün daha iyi olduğunu söylüyor, hangisi daha uzağa işer? bu arada A2 ehliyetim yok, acaba trafikte kullanmam sorun olur mu?
17 yaşımdayım çocukluğumdan beri reyzik hastasıyım! 1000rr mı yoksa r1 mi daha iyi dün akşam karar verdim bu hafta kesin alıyorum, bilgisi olan abiler
lütfen bilgilendirsin, hangisi daha iyi, daha az yakar daha çok kaçar
r1 300 ü görür mü suzuki 320 yapar mı hayabusa 400'e çıkar mı hangisi alsam napsam kararsızım bütçe 5.000 lira en iyi reys hangisi?
125 istemiyorum 600'lük ideal, motor tecrübem yok ama taka kullanmışlığım var...
daha yazayım mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Bu siteye 1 adet pedagok 1 adet psikiyatrist ve terapist eşliğinde eleman şart, Güzin Abla kıvamında olacak yalnız!