Genç olduğum doğrudur ancak yazdığım mesajları takip edersen fanatik biri olmadığımı anlardınız
Vespanın kötü olduğunu yada kymconun vespadan kat ve kat iyi olduğunu da belirtmedim
Honda today ile agility karşılaştırması yapacaksak today in agility i geçtiğinden bahsetmişsiniz ki bu yazdığınıza ancak gülünür. Düz ve rüzgarsız yolda 87km sürat yapan agility i, düzde 60 ı zor gören today ile karşılaştırınca evet today geçiyor
ama yok ben agility nin 87 yaptığınada inanmıyorum diyorsanız buyrun youtube a bakınız olmaz onlarda modifiye var derseniz buyrun izmire gelin misafirim olun beraber bakalım kaç yapıyormuş. ;) bu hızlar bu motor için normaldir demiyorum önermiyorumda yanlışda anlaşılmasın. Ayrıca konumuz ne honda ne de today vespayla nasıl bir alaka bulupda getirdini konuya pek anlam veremedim
Ayrıca kaç tane yolda bırakmş durduk yere arza vermiş düzgün kullanmasına rağmen sağı solu dökülmüş kymco gördün? Bir japon yada bir italyandan iyi demiyorum ancak onlardan da çok aşağı kalır bir yanı yok. Bugün diğer markalar isim yaptığı ve yıllardır haşır neşir olduğunuzdan böyle düşünüyorsunuz ki bende aynı durumda olsam aynı yorumu yapardım. Ama bundan 5 sene sonrada bu konudaki fikrinizin değişeceğinden de eminim
Şuan kaç yaşındasınız ve orta okulda ilken kaçtınız bilmiyorum ama ozamanlar kymco nun türkiyede adı geçmiyordu. Günümüze bakacak olursak da 10 yaş üstü 2.el kymco ilanlarında bile haşadı çıkmış ölmüş tükenmiş durmuyor
Sonuçta alcak forum sakinimiz aldığı motoru ne müzelik yapmaya niyeti var ne de hayatının sonuna kadar aynı motora binmeye. En fazla 3 5 yıl sonra satacağı motor içinde gidip vespa alıp ferco motorla papaz olup ızdırap çekmesine de gerek yok
Sonuç olarak bu yaptığım marka fanatikliği değildir sadece yanlış bilinen şeyleri kendimce doğrusunu söylemekdir ama bilmeden de bi kusurum varsa şimdiden özür dilerim