today 50 mi -as125 t15 mi alayım
-
Öncelikle herkese hayırlı günler.siteye yeni üye oldum.baktımki araştırarak bir yere varmak çok zor bundan dolayı üstadlara bir soralım dedim.aşağıda linklerini verdiğim honda todat 50 ve asya as125 t 15 arasında seçim yapmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.bu motoru iş ve ev arası 10 km ve yakın mesafelere gitmek için kullanıcam.bu fiyatlarda daha iyi ve daha performanslı tavsiyelerinizi de beklerim herkese teşekkürler
http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=77
http://www.asyamotor.com.tr/modules....owpage&pid=107
Reklamlar
-
walla kalite ve serviste ben today 50 derim..
-
Süper Moderatör (BBRR)
honda 50 cc olduğu için daha ekonomiktir ama 50 cc güçden beklemen gereken kadar güç üretir.
gelelim as125t ye bu motor 1998 de honda tarafından shadow diye piyasaya çıkmıştı çok pahalıydı sora as125 t olarak aynısını asya motor ithal etti marmariste çok bol olan bir motor bu yüzden yedek parçada sıkıntı olacağını zannetmiyorum hemen komşumda var bi tane as125 t sıklıkla bende kullanıyorum fiyatına göre çok çok iyi hatta bendeki hussar la performans olarak aynı diyebilirim.. şimdi bir sürü arkadaş atılacak ama honda al diye ha today kullandım 50 cc ye göre iyi bir motor ama dik yokuşa gelmez iki kişi rahatlıkla binilsede çekiş iki kişide düşer zaten bu normaldir 50cc 4 zamanlı bir motor için
benim tercihim as125t olurdu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bılader ben senı anladım sana benden tavsıye kymco agılıty 50cc ye bak derım.honda kadar saglam sayılır. ama kymco2 kısılık. today e 2 kısı bınemezsın. saglam cınlerden dersen keeway hurıcane gıbı bısey var 50 lık ve 5 beygır. hondayı guc olarak tokatlar. selede 2 kısı alır. benım yorum bu. ama agility gozede hıtp eder tek kisi iken arkadaki selenın bos kısmı bukulerek sısy bar olur. today yerıne agility diyorum ben. 125 lige gelince valla kımı memnun kımı degıl bıraz sans ..
-
gideceğin yola bağlı bence ekonomik şehir içi desen today50 ama yok 2 kişi uzak mesafede giderim dersen diğeri derim
-
Today 50 biraz kucuk bir motor. iyisimi ikisinide yakindan gor cussene oranlayarak karar ver
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
-
seçim
ya aslında şehir içinde kullanıcam fakat arada çok nadir izmite kaçabilirim
-
@BBRR
gelelim as125t ye bu motor 1998 de honda tarafından shadow diye piyasaya çıkmıştı çok pahalıydı sora as125 t olarak aynısını asya motor ithal etti
Arkadaşın almak istediği motor bahsettiğin motor değil. T15 almak istiyor.
Bence Honda çok daha kaliteli de olsa boyutu ve çıkabileceği maksimum sürat olarak yetersiz bence. Asya da ufak ama en azından 125cc bir motor. Honda Today ile uzun yola gidemezsin, iki kişi uzun süre binemezsin.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
benim eski motorum today50 cc di ama 50cc olduğuna kanmayın 2 sene ben 2 kişi bindim ve hiçde yolda yokuşta bırakmadı 2 kişi ile bile 60 ı vuruyodu 2 sene boyunca servise 3 kere gitti sadece yağ değişimine tık yoktu motorda ama asya malum çin malı başın cok ağrır today tam sehir içi motoru bence tabi....
-
tabiki honda. belki today le yawaş gidersin ama gidersin. asyaymış mondialmiş falan hiç bulaşma derim.
gokhan150zat adlı üyeden alıntı
....ben 2 kişi bindim ve hiçde yolda yokuşta bırakmadı 2 kişi ile bile 60 ı vuruyodu....
abi sen o motora iki kişi nasıl bindin. bide 60 km hız. tamam honda da yazık deelmi motora yaw........
-
22 Haziran 2006, 15:32
Abi ben honda todaya bitiyorum ya çok istiyorum bitane honda today
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
22 Haziran 2006, 20:30
şu sunduğum iki model arasında en mantıklısı today dir sonra as ye harcıyacağın para fiyatını katlar
-
16 Temmuz 2006, 00:29
-
16 Temmuz 2006, 01:58
Başlık güncellendi
Ama today alan darnglove arkadaşımız bizi unuttu,daha video ekleyecekti
-
16 Temmuz 2006, 17:48
Bak eğer fiyatı uygunsa Tvs'nin 90 lık scooterına bak derim.Kalite olarak asyadan fazla,Honda kadar iidir.www.tvsturkiye.com
-
ben e honda today derim 55 km rahat yapıo hem masrafıda yoq
-
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
Böyle bir tercih yapma lüksün yok. Today alacaksan ikinci elde iyi para yapar zarar ettirmez seni. Diğer motorun her markada bir alternatifi vardır. Today çok özel bir motor bence, eşi benzeri yok onu tercih etmeliydin.İlk motor için tek geçerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler