yeni başlayacağın için cbr biraz sakıncalı olabilir hafif bi yan yatma durumunda baya masraf açar nede olsa ss tip olduğundan parçalar diğer modellere göre pahalı
yeni başlayacağın için cbr biraz sakıncalı olabilir hafif bi yan yatma durumunda baya masraf açar nede olsa ss tip olduğundan parçalar diğer modellere göre pahalı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
öncelikle hayırlısı olsun, gün geçtikçe para çoğalıyor gibi geldi bana
bence mondial ve diğer kalitesi düşüklere hiç bakma. önce kalite önemli yedek parçada önemli elbette
mondial alırsın yedek parça çok lazım olacağından satanıda çok olur, tvs nin diğerleri gibi bulunabilirliği elbette az olabilir ama abartılacak kadar beklemezsin. sanki kawasaki suzuki parçalarını hemen gidip bulacaksın.
2-3 yıl bineceksen sıfır apache al, az binip yükselteceksen ikinciel al derim ben. alternatif olarak ikinciel ybr, sıfır cb125. cbr acemisin parçası pahalı olur
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
CB 125 için titreşimi fazla falan diyorlardı, ayrıca devir saatinin olmayışı acemi olmamdan dolayı bana eksi bir durum gibi geldi. Fena fecir motor istiyorum Şimdiden sonraki motorumu düşünmeye başladım (1,5-2 yıl sonrası için) Naked'lar güzel, SS'i seviyorum, Chopper'lar ise "ciks" görünüyor. Ama chopper'lar çok ses yapar, Naked ve SS aklımda kalanlar. Performansları arasında çok farkları olur mu acaba.. Neyse sesli düşündüm..
Şu ilan iyi fikir mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...rmotorda/detay
İlana göre KASK LS 2 KORUMA DEMİRİ YAN AYAK VE BAGAJ DEMİRİ hediye diyor. İşe yarar mı sizce? Yani kask falan almayayım o zman..
eski apache kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. ama ne alırsan al temiz 2. elini al. en nihayetinde satacaksın. az zarar edersin.
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
mondiali bilmem ama , bende apache aldım 2 ay oldu, güze makina, tavsiye ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)