Venox 250 kullandım. Performansı iyi, kullanımı rahat bir motordu. Kullandığım süre boyunca hiç arıza çıkartmadı. Sadece 1 kez bakım için servise gittim. Düşüp kırdığım sinyal lambası dahil 350TL tutmuştu ki bence çok pahalı değil. Bu fiyatın içinde filtreler, yağ, işçilik vs gibi kalemler var. Kymco'nun scooter satışları fena olmadığı için servisi yaygın. Ben Bostancı'daki yetkili servisine gidiyordum.
Venox ile hız denemesi yapmadım. Maksimum 120'ye çıktım ki hiç zorlanmadan 120'yi buluyordu. Daha üzerine çıkardı ama denemedim.
Sattığımda 31bindeydi. Ona rağmen en ufak sorunu yoktu.
Bir de trafikte çok az Venox olduğu için çok ilgi çekiyor.
Ancak, şimdi alacak olsam muhtemelen Hyosung GV 250 alırdım. Zira kullanıcısı çok daha fazla, hala devam eden bir model. Bu yüzden bir derdin olduğunda forumlardan yardım alman olası. Venox kullanıcısı bulman zor. İlla servise gideceksin.
Uzun lafın kısası, Venox'uma çok severek bindim, aldığıma hiç pişman olmadım. Üzerindeyken güven eksikliği olmadı. Tasarımını çok beğeniyordum. Düzgün kullanılmış bir Venox'la sorun yaşamayacağınızdan eminim. Tavsiye ederim.
Yine de forumlarda yardım almak Hyosung ile daha kolay olur. Yalnız Hyosung GV 650 kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla, Hyosung çok çok sorunsuz değilmiş. Tabii onlar 650 için konuşuyor. 250 için de aynı şey geçerli mi bilmiyorum.