Daelim S250 veya SYM GTS 250 ????
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu iki motor arasında kararsız kaldım arkadaşlar, Daelim S250 fiyatı 6.350 YTL
SYM GTS 250 6.800.- YTL.
İkisi de su soğutmalı, 250 cc ve 21 beygir.
Daelimde Kymco motoru kullanıldığını duydum motorcu abilerimizden, ama açıkçası hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim.
SYM GTS 250
http://www.motana.com.tr/urun_ic.php?id=4&mid=1#
Daelim S2 250
http://www.motomax.com.tr/sc_daelim_S2250.asp
Reklamlar
-
Super Moderator
Daelim hakkında mevcut birkaç topic var ve bunlarda birtakım hoşnutsuzluklar dile getirilmiş.
Sym hakkında çok fazla bilgim yok ama onun da arkasında Suzuki gibi bir dev var.
Seçimin çok zor! Kolay gelsin...
Yine de bana sorarsan ikisini de gördükten sonra SYM GTS 250 derim...
-
Thai ben uzun zamandir scooter arastirmasi yapiyorum Daelim e hic girme.. Kimse memnum degil.
Sym gts 250 voyager daha iyi bi secim olucaktir ama Yamaha X-MAX secenegini bi dusun derim.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet Yamaha X-Max 250 ve Kymco Grand Dink 250'yi de listeye dahil ettim. Ama yamaha 7.000 YTL'lik fiyatından gram aşağı inmiyor. Nuh diyor peygamber demiyorlar, bütün bayilerini dolaştım. Peşin para falan hiç kar etmiyor. Sadece fuarda indirim olabilir, indirim olursa size fazla paranızı iade ederiz diye açık kapı bırakıyorlar. (hoş tabi)
-
sym gts 250 kesinlikle yamahadan daha güzel en iiisi
-
Bende Daelim derim görünüş olarak cok daha güzel........SYM yi o garip far dizaynı bitiriyo bence........
-
Bana kalirsa kaliteli olsun ve biraz seri olsun dersen Yamaha ama uzun yola rahat gidiyim diyorsan Sym gts 250..
Baska marka ve modellere hic girme.. Servisten cikamazsin.. Hevesin kacar.
Thai fuarda aklindakilerin standlarina git.. Motorlara bin hangisi daha fazla hosuna giderse ona karar ver..
-
sym gts250 derim cok kaliteli bir motor ve yamahayla karşılaştırırmıyacak bir güzelliği var.
Yeni yine yeniden
-
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Daelim, Yamaha, Kymco bu fuarda yoklardı, sadece SYM'nin standı vardı. Ama motor inanılmaz hoşuma gitti. Bir tane de ikinci el Piaggio X9 buldum 2005 model 3500 km.'de 6500 lira istiyorlar. İyice kararsız kaldım şimdi. Ama SYM'yi 6200 Lira peşin paraya bırakıyor benim bayi... Gel de çık işin içinden bir akıl verin arkadaşlar yaw.
-
X9 daha iyi en azindan Piaggio fakat senin secimin.. 2. el kullanirim , icime siner diyorsan hic dusunmeden X9 al.. X9 un Sym Gts den daha kaliteli olduguna sahit oldum.. Hem rodaj'la ugrasmamis olursun.
-
bence biraz daha para ver gilera al..2. el 7500-8000 arası nexsus 500...
-
Sin adlı üyeden alıntı
Thai ben uzun zamandir scooter arastirmasi yapiyorum Daelim e hic girme.. Kimse memnum degil.
Sym gts 250 voyager daha iyi bi secim olucaktir ama Yamaha X-MAX secenegini bi dusun derim.
Arkadaşım yeterince araştırma yapmamışsın demekki,ben Daelim kullanıpta memnun olmayan(zaten az kişiyiz)bir tane adama rastlamadım,ben kullanıyorum ve en ufak bir sorunum yok,kafaya göre konuşmayalım lütfen...Herkes istediği makinayı satın alır,mutlu olacağı motosiklete biner,ama burada marka kötülemenin alemi yok..
-
Sevgili Thai,
Uzun süre piaggio kullandım, kuryecilik motorumdu o benim
sabah 8, öğlen 3, non stop çalıştım onunla, kalitesi tartışılmaz
sen de her kullanıcı gibi iyi bir motor istiyorsun iyi motor deyince, akla kalitesi nin yanında, gördüğün gibi fiyatınında yüksek olduğu geliyor,
1. ezbere karşıma kaliteli motor al japon al bilmem ne al diyenlere söyleyecek söz bulamıyorum artık bıktım...
2. motorlar arabalardan daha sık arıza çıkartırlar (kullanım sıklığına endeksli olarak)
3. istediğin hangi motor olursa olsun, MUTLAKA yedek parça fiyat listelerini bi eline al ve bak.
4. bu saydığın iki maxiscooter i bilmiyorum inceleyemedim yakından, ancak benim zamanımda hangi kaliteli scooter olursa olsun belli bir km sonra örneğin 15-20,000 motor yapılması gerekebiliyor, bu km motordan motora, kullanımdan kullanıma değişir elbette, dolayısı ile eğer günlük hayatta kullanacaksan ve sadece haftasonları binmicem hafta içide binicm dersen, 4 zamanlı bir motor seçmeni tavsiye ederim.
5. satarken ne olacağını düşünme motor alırken, ikinci elde çok değer kaybetmeyen hiç bir motor yok,
6. scooter ların teker boyu ve yapısı dolayısı ile agresif kullanım veya ani tepkilerde yatma riski her zaman daha büyüktür.
7. tüm bunlardan sonra kafan iyice karışırsa ki amacım ölesine konuşmak değil, mutlaka bire bir konuş bu konuları, forum sözkonusu olunca, tanımadığın ve yeterliliğini bilmediğin bir çok insan ağzım var dilimde var şeklinde çıkabiliyor karşına, umarım yanlış bilgilerle karşı karşıya kalmaz hiç kimse tüm forumlarda
günümüz scooter piyasası şartlarında iyi bir bütçe ayırdığını gördüm, bu kadar kararsız kalmanıda anlayabiliyorum.
en kötü karar, kararsızlıktan iyidir sözde atasözü, motorculukta ve arabacılıkta asla geçerli değildir, aslında hiç bi alışverişte geçerli de değil.
güvendiğin bildiğin bir kişi ile birebir görüş, beraber gezin motorları ve inceleyin, özellikle teknik dökümanlarının yanında yedek parça fiyat listesini ve servis takvimi ile onunda fiyat çizelgesini de sor.
Umarım senin için hayırlısı olur.
Forumda ki tüm arkadaşlarada teşekkürler.
-
sevgili not_fear, thai sym GTS250 aldı..
ama yinede yazdıkların bana ve benim gibi faydalı olabilir sağol
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
-
Çalıntı Daelim S2 250
Arkadaşlar dün evin önünden Daelim S2 250 scooter 'ım çalındı.
Plakam 34 TD 2945 .Eğer gören veya bir şekilde haberdar olan olursa ,beni bilgilendirebilirmisiniz.
Tel No. 0505 3108335 İlginize Teşekkür ediyorum.İyi haberler almak dileğiyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler