2012 honda cb 125 vs Yamaha Ybr 125 Esd Tercihimde bilgisi olan arkadaşlar yardım :(
-
Merhaba herkese. 17 Yaşındayım A2 Ehliyetimi çıkardım. Daha önce Bisan Lifan Cup 100 cc bir motorsikletim wardı gerçi hala daha var ama çin malı olduğundan zangırtısı zungurtusu çok oluyo. Boyum 1 70 klilom 55 Yamaha ybr esd nin selesi biraz ince gibi geldi 2012 honda cb 125 de rahat motor ama yamahanın şekli biraz daha güzel. Bu motorların artısını eksisini biraz ayrıntılı Verebilirmisiniz Yardımcı olun lütfen karar veremiyorum ikisi arasında çok kararsız kaldım
Reklamlar
-
Kardeşim Boş versene sen hondayı ne yapcam devir saati bile olmayan tipsiz bir motara 3,750 sitiyorlar plaka hariç
Git ybr al keyfine bak hondaya para verme
He bi altarnatif olarakda TVS Apache yi düşüne bilirsin 10 numra motor
-
Evet ama otoruş pozisyonu olarak honda daha rahat motor ybr de selesi çok ince apacheyi düşünmüyorum boyuma kiloma uysun istiyorum .s
-
Senden 10 kg daha ağırım, CB125E aldım ve şehiriçi yakıt tüketimi 100 km'de 1,66 lt. Şaka gibi bir değer.
-
Nasıl motor seriliği nasıl ? Uzun yola gelirmi sence ? Yakıt tüketimi gerçekten çok iyiymiş
-
-
bence honda daha güzel duruyo. Ybr ye de lafım yok. Ama zevk meselesi bu. Herkesin zevki farklıdır.
-
emretulek157 adlı üyeden alıntı
Nasıl motor seriliği nasıl ? Uzun yola gelirmi sence ? Yakıt tüketimi gerçekten çok iyiymiş
Rodajda olduğu için seriliğini test edemedim. Yalnız 10 beygir bir motordan bekleneni veriyor bence.
Uzun yola gelir mi, tamamen göreceli bu konu.
Haftasonu hep uzun yol gittim, 650'lik motorumu garajdan çıkarmadım bile. O kadar keyifli geldi yollar.
-
Hangisi daha güzel dersen apache açık ara ile lider diyorum
-
cb 125 in türkiye satışı kasası bu şekildedir lütfen yanlış bilgilendirmeyiniz,
teknik verilere bakılacak olursa honda tork ve güç olarak çok az bi farkla önde,
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
Senin verdiğin fotograftaki CB 125 TR ye gelen CB 125 değil ki? Neden 2012 YBR ile TR de olmayan bir motoru kıyaslıyorsunuz?
TR deki CB 125 su sekilde
Eralp TEREM
motogiyim.com
motoregitim.com
-
Yerınde olsam hıc dusunmeden ybr alırım
-
çok güldüm... biri fiyatını bılmıyor atıyor bırı daha gorunusunu bılmıyor elestırıyor bırakında olanlar kullananlar konussun... Bnde aldım bugun ama daha kullanamadım hava sartlarından lutfen tecrube yorum yapsın bos klavyeler degıl fıyatı bu arada 3450 faturalı + plaka ruhsat.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
çok güldüm... biri fiyatını bılmıyor atıyor bırı daha gorunusunu bılmıyor elestırıyor bırakında olanlar kullananlar konussun... Bnde aldım bugun ama daha kullanamadım hava sartlarından lutfen tecrube yorum yapsın bos klavyeler degıl fıyatı bu arada 3450 faturalı + plaka ruhsat.
Arkadaşım Kim fiyatını bilmeden atıyor bir tek ben fiyat yazdım oraya yalanmı yani al resmi sitesine bak
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=cb125
3,650 + plaka + ruhsat Hondanın Bombası denilip çatapat gelen motoru alacağına ybr alsın
al buradanda yorumlarını oku
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-commuter.html
-
Hakketen bu resimdeki cb degılki iyiki. Cb yerine mondi drift. Koymamıs onada. Şükür
-
cb125'i yakından gördüm. geçen pazar düzenlediğimiz geziye gelen bir arkadaşımızda vardı.
hoş bir tasarıma sahip, fotoğraflarda göründüğünden daha güzel. galeride görmekte fayda var.
ama ben olsam ybr125'i tercih ederdim.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Pazar günü yıne gördüm cb yı güzel motor şahsen kırmızı apache yı almasaydım füme apache yı alırdım :-)
-
eren özer adlı üyeden alıntı
az once yazdıgın yoruma gore evet yalan sıtede ne yazdıgını bılıyorum 3.650 yazıyor.Ama sen 3.750 yazmıstın bende bunu gorunce bu yorumu yaptım ayrıca cb alanların hıc bırı bu fıyattan almadı en basıt ben plaka harıc 3360 aldım.Belkı sımdı sen 50-100TL onemımı var dıyeceksın ama bır bılgı verılırken dogru verılmelı ....
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
az once yazdıgın yoruma gore evet yalan sıtede ne yazdıgını bılıyorum 3.650 yazıyor.Ama sen 3.750 yazmıstın bende bunu gorunce bu yorumu yaptım ayrıca cb alanların hıc bırı bu fıyattan almadı en basıt ben plaka harıc 3360 aldım.Belkı sımdı sen 50-100TL onemımı var dıyeceksın ama bır bılgı verılırken dogru verılmelı ....
e sende o zaman yalnış bi bilgi verdin 3450 ye aldım yazmışsın resmi fiyatı değil satıcı karını az koymuşda vermiş her satıcı öyle yapmaz
Bana gelirsek daha bugun bakmama rağmen 100tl fazla yazmışım tmm hatalıyım ama hani madem cb125 i fiyatından aşşağı alabildiysen aynı şekilde ybr yide alabilirsin
ybr ,cbf ile kıyaslanan bi motor cb ile kıyaslanamaz bile sen yazmışsın ya oraya bırakında kullananlar yorum yapsın evet bırakda kullananlar yorum yapsın cb var zaten altında onu biraz kullan ondan sonrada git bi yr kullan
Neçe neçe 70bine 100 bine gelip anahtar deymemiş ybr ler var
en ufak örneği çinmi alım ybr mi yaz gelen yorumları oku cb 125 daha yeni gelen bi ürün daha ne olduğu bile beli değil , yıl olmuş 2012 bi ton eksiği olan ürün
Bunlara rağmen cb125 diyorsanız herkezin keyfi bilir gidin alın ama kesinlikle bir birlerine denk olmayan motorlar
-
eren özer adlı üyeden alıntı
e sende o zaman yalnış bi bilgi verdin 3450 ye aldım yazmışsın resmi fiyatı değil satıcı karını az koymuşda vermiş her satıcı öyle yapmaz
Bana gelirsek daha bugun bakmama rağmen 100tl fazla yazmışım tmm hatalıyım ama hani madem cb125 i fiyatından aşşağı alabildiysen aynı şekilde ybr yide alabilirsin
ybr ,cbf ile kıyaslanan bi motor cb ile kıyaslanamaz bile sen yazmışsın ya oraya bırakında kullananlar yorum yapsın evet bırakda kullananlar yorum yapsın cb var zaten altında onu biraz kullan ondan sonrada git bi yr kullan
Neçe neçe 70bine 100 bine gelip anahtar deymemiş ybr ler var
en ufak örneği çinmi alım ybr mi yaz gelen yorumları oku cb 125 daha yeni gelen bi ürün daha ne olduğu bile beli değil , yıl olmuş 2012 bi ton eksiği olan ürün
Bunlara rağmen cb125 diyorsanız herkezin keyfi bilir gidin alın ama kesinlikle bir birlerine denk olmayan motorlar
adam haklı gençler..hem de sonuna kadar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)