arkadaş honda cb mi ybr mi diye konu açmış apache ve cb 125 olmuş
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hero honda ve honda ayrı telden şarkı söylerler. Hindistanda ki hero honda bayinde honda satılmaz. Sadece hero honda satılır. Honda bayiside hero satmaz. Yanlız orda günde toplam 100 tane hero honda satılıyosa, 20 tane normal honda satılır. Hero nunda güzel modelleri var. Bu arada hindistana gitmedim. Babamda 93 model hero honda sleek sl 100 cc var. Araştırırken bu bilgilere ulaştım.
abi bilmiyordum öyle oldugunu , hiç soruşturmadım , ama çok var
e ben ne alayım dönünce Türkiye'ye?
ordan gelirken 2 tane hero honda karizma al gel. Kargo uçağıyla getirirsin. 200-230 cc arasinda olması lazım. Gelince parasını peşin olarak veririm. Ordan alsak burdan plaka çıkarabilirmiyiz acaba. Bi araştırabilirmisin? Veya nasıl getirebiliriz, olurmu olazmı, cvp bekliyorum.
hero bildiğime göre hondayla ortaklık yapmış hindistanın motosiklet üreticilerinden biri .herhalde hondaları da bu şekilde üretmişlerdir.tvs in gölgesinde kalmış ama bana göre baba makinaları var...
http://www.heromotocorp.com/
hatta şu youtubdaki linkte de hero impulse ların brezilyada honda nxr 150 bros diye bilindiğini söylüyo.
http://www.youtube.com/watch?v=ksyoS...eature=related
heronun gerçekten güzel modelleri var. Karizma gerçekten karizma bi motor
dostum arkadasla konustum bi ton prosedürü varmış gümrük falan , kargo şirketi , inanki onunla uğraşacak vaktim yok.ama arkadasın verdiği siteden motora baktım hoş duruyor.fiyatını bi bayi görürsem sorarım.(guntur dayım su anda)
http://www.yamaha-motor-india.com/pr...6/feature.html
burda ortak işyaptığımız şirkette hintli bir arkadas bu motoru 80.000 rupee ye almış yani 2675 tl yapıo.ucuz bence baya burası
sağlık olsun arkadaşım. Olsaydı iyi olurdu. Boşver.
bızım arkadasda apache rtr 150 var 'aqa bız arkadasla gıdıyoz dıyo tm dıyom dur dıyo otekı arkdas cıkıncaya kadar' motoruy
en az 3-5 dk ısıtyo motor ısınmadan gaz bıle yemıyo gaz veriyosun sogukken tıkıl tıkl yapıyo son ra alıyo gazı motor seri degıl uzun yol motoru . motor dedıgın gaza dogundugu gıbı alıcak gazı.
yazım ve noktalamaya biraz daha dikkat etseydiniz sizi daha iyi anlayabilirdim. ancak şuanki durumda anladığım kadarıyla arkadaşınız sabahları çalıştırır çalıştırmaz yola çıkmıyor ve yola çıkmaya kalktığında motor stop ediyor öyle mi? eğer bundan bahsediyorsanız sabahları 3 5 dk çalıştırıp yola çıkmak normaldir ve her motosiklette olması gereken şeydir. ayrıca ilk çalıştırmada jikle konumuda önemli. bunun haricinde çalıştıkdan sonra stop etme gibi bir durumu varsa bir karbrötör ayarlarına baktırsa iyi olur.
kısaca bahsettiğiniz durum motosikletin kötü olmasından kaynaklanmıyor, yanlış kullanımdan kaynaklanıyor..
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
Apachede gaz yememe problemi yoktur 2012 modelleri. Artık ısınmadan yola çıkmayı engellemek için bunu yapmış sorun değil yani arkadaşın motorunu tanımamış ondan bildiğim kadarı ile gaz yememe cbf de mevcut
www.erkakurye.com
ikisinide kullanma fırsatım oldu ben tercihimi ybr 125 mavi den yana kullandım ve çok memnunum. uzun süre sorun cıkaracagınıda sanmıyorum o güveni verdi.
özur dilerim hızlı yazdım kusuruma bakmayın sabah aksam fark etmıyor motor sogukken jikle ile 3-4 dk ısıtmak gerekiyor. sogukken motorda gaz kolunu aniden cevirince tıkıl tıkıl yapıyor ondan devir ibresi tırmanıyor sondan gazı alıyor. bırde 1900 kusur kmde 2motor 4 kisi geziden donerken arkadasın motoru yolda kaldı arabayla gıttık cektık burdaki tamırcıye goturduk sıbob kesmıs bunu dedi. herneyse aradas izmirdekı tvs yetkılı servısını aradı. adamlar tırla geldı aldı motoru tamır ettı 2 yıl garantı var ya.2 ay bekledı motoru bırde 200 tl tasıma parası almıslar arkadasa dedım bız gotursek daha ucuz olurdu.+ arkdas cevreden arastırdı 0 apachıler sıbob kesıyormus ole dıyo. benım fıkrım 2000 de kı ılk sıbob ayarını yapmadan zorladıgı ıcın motoru sıbob kestı sızce ?
Param olsa YBR alırdım sana bu kadar diyorum. YBR kendini kaç seneden beridir göstermiş bir motor ve sağlam Honda CB nin teknik özelliklerinde bazı eksiklikler var ama oda güzel motor karar sana kalmış ben olsam ybr alırdım
Yıllardır prof. olarak motorsiklet kullanmış eğitmenim honda cb 125 aldı hem kendi şehiriçi hemde eğitimlerde kullanmak için, şu an 400 km'de rodajda. Özellikle 2 olayın çok iyi olduğunu söylüyor. Debriyaj vites geçişleri çok rahat ve yol tutuşu biraz daha ybr den iyi olduğunu söyledi. Lastikler orjinalken ki birde daha iyi alındığı takdirde süper olcak gibi. Şu an görünürde bir sorun yok.
Ama hondanın sağı solu belli olmaz. Ben şahsen ybr alcam çünkü kendini uzun yıllardır kanıtlamış ve kaliteli yamaha servislerinin olmasından ötürü.
bende beyaz renk bi CB125 siperiş ettim pazartesi günü teslim alıcam, inşallah hata yapmamışımdır?
Karadeniz - Giresun.
Tvs sibop kesmez senin arkadsın kesmiş sibop cinmalı 2011 ler bile hala sibop kesmemlstir. Bence motor kullanmayı bırakıp inşaat işine girsin tırla gelen servis ilginç bence hikayen ilginç komple sherre
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)