sadece kafa grenajı değişik yapmayın allah aşkına sanki başka motor:D
ya bide motor aman aman bir motormuş gibi test ettik şöyle böyle diyip bugunlerde yazılıp biçiliyor ya anlamış değilim
ben hondanın son seneki stratejilerinden kendim soğudum
bakın ben siz gibi değilim senelerce hondaya laf ettirmedim hakkını verdim ama yalan yanlış fanatik olarak yazmıyın şuraya .yok test miş filanmış
ybr125 kalite ve tip olarak bu motorla kıyaslanmaz bile
bu motor 3.dünya ülke motoru olmasa avrupa pazarında satılırdı
alana hayırlı olsun ancak test test diye cbf150 ilk test edenler sonra o başlığa bile dönmediler neden ?
demekki o test zamanında patlamış
Mustafa Kemal Atatürk
biri honda, biri yamaha, farkları bu.
forumdaki arkadaşlarımızı da tanıtayım; honda ve yamaha tribünlerinden: ...
Yok yok cb 300 gr yakıyor plavustu kess
www.erkakurye.com
ybr125 al zaten
her testçiyede inanma samimi değil
cbf150 testi malesef patladı gitti
şuandada aynı oluyor cb125 testi
yav arkadaşım ben hondacıyım ama hondanın son seneki stratejisinden sıkıldım
en çinli model getirilir mi
Mustafa Kemal Atatürk
tercihini apaheden yana kullan derim. daha önce ybr125(eski kasa) ve cbf150 sahibi oldum.
tvs çok güzel bir motosiklet yapmış. tek sıkıntısı motor güçlü oldugundan ve balansör sistemi kullanılmadıgından hafif vibrasyon. buda ancak yüksek devirlerde hissediliyor.
honda içlerinde en ucuzu ama teknolojisi eski kasa ybr ile aynı
yamaha içlerinde en sorunsuzu fakat bi süre sonra gücü yetersiz kalıyor.
tvs ise gerçekten alkışı hakediyor. her detayında kullanıcı beklentilerine göre tasarlanmış. şuda olsa iyi ourdu denecek bir eksisi yok.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
bahsedilen kağıt üzerindeki güç, kranktan üretilen güçtür. içinde şanzımanın, egzantiriğin, zincirin, lastiğin oluşturduğu sürtünme kuvveti ve kuvvet kayıpları baz alınarak yazılmaz.
ayrıca, motosikletin hissedilen gücünde zincir/dişli, lastikler, aerodinamik çok önemli unsurlardır.
cb'yi denemedim ama tek kişi ybr ile heryere gidilebilir. sidik yarıştırmanın anlamı yok ama görsellik görecelidir. o yüzden birini diğerine tercih edilecek kadar güzellik farkı olmasa 2009 model ybr'mi satıp 2012 model almazdım (2011 üretimi).
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu motor buraya gelseydi bu tartışmalar olmazdı
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...9QEwAg&dur=349
Sado
Evet ama rahatlık yönünden vibrasyon olduğu için insanı biraz yorabilir bide yaşadığım şehirde servisi yok sanırım herzaman herzamanda dışarı gidemem ybrnin kalitesine güveniyorum ayrıca alacağım motor 110 120 görsün beni rezil etmesin yeter yamaha 125 te 110 km hıza rahat çıkabilir zaten benim için motor hız için değildir motordan keyif almak önemlidir yawaş yawaş dinlene dinlene kazasız belasız gitmek önemlidir bence
Kullanıcıların hiçbiri vibrasyondan şikayetçi değil. Ayrıca 11 Nm'ye karşı 9.5 Nm bir torktan bahsediyoruz ki bu hissedilir bir farktır. Uzun yol için birşey diyemem ama bu motorlar uzun yola gitmek için yapılmamış zaten.
Yukarıdaki YBR 125 ile kıyaslanamaz yorumuna da bir kez daha gülüyorum. Dikkat edin motor hakkında olumsuz konuşanların alayı motoru satın almamış kişiler. Siz alanların sözlerine kulak verin ve ikisini de deneyip hangisini beğenirseniz onu alın. Yalnız yaşadığınız şehirde servisi yoksa almayın.
bi arkadaşım doğru söylemiş.honda cbye o para vereilmez.berbzt bi makine.ybr bi alternatif ama en güzeli tvs apachı motor 160ı deviriyo.duruşuda agresif.fiyatıda hondaya göre bedava.birde rks diye bir firma var.oda küçümsenecek bi firma deyil.hiç titreşim yok.tvs ile aynı fiyatta resimlerini bulayım atayım.beğenen arkadaşlar alsın.
benim sana tavsiyem tvs-apache alman.
Kim sallamışsa iyi sallamış Apache için. Tabi aynalarını, her tarafını söker, dişlilerle oynar, üzerine yatarım, yokuş aşağı salarım dersen olur ama o da bize uymaz.
tvs apache nin son yapacağı 135 dir sonrasını ya yokuş aşağı yada hem yokuş aşağı hemde tribülansda yapmıştır
evet 160 yapanı bende gördüm ama durum dediğim gibi
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
Honda demeyi o kadar çok istersimki... Çünki Beyaz modeli avr ve yakışıklı ancak devir saati yok buda can sıkıcı ama ybr diyorum şu anki özelliklere bakarsak.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
aynı kararsızlığı bir hafta önce ben de yaşıyordum. honda,apache ve ybr arasında düşünüyordum. cbf hakkındaki eleştiriler almamam için yeterli sebepti, cb125 ise yeni bir motor ve çevremde hiç akil motorcu olmaması, ustalara pek güvenmemem sebebiyle onu da eledim. sonuçta benim için en önemli etken yolda kalmamak ve tecrübe edinmek, bu arada işe de gidip gelebilmek tabiki. apacheye gelince, burada apache satıcısına gittim (tecrübem neredeyse sıfırdı bu arada) şansıma servise ilk bakıma gelmiş bi apache vardı ellerinde. sağolsunlar artçı olarak denettiler. her devirde kullanmasını rica ettim ve vibrasyonu özellikle de artçı olarak test ettim. açıkçası çok rahatsız etti. apache tavsiye edenlerin güçlü ve hızlı olduğu için tavsiye ettikleri malum. ama hızlı gitmek için belli devirde kullanmak lazım ve o devirde de vibrasyon az ya da çok-kişiye göre değişir var. ben hızlı ama titreyen bir motordansa yavaş ama titremeyen bir motor olarak yamahayı tercih ettim. yaklaşık 250 km yaptım ve ziyadesiyle memnunum şu anda. yolda bırakmayacağını biliyorum, sınırlarını biliyorum ve ilerde yükseltmek istediğimde kolay elden çıkarabileceğimi de biliyorum.
şu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şey şudur ki: en iyi yol bildiğin yoldur.
Hıc bırı değil tvs en ıyı. Seçim 13'5 beygir dijital ekran yan ayak koruma demiri devir saati led stop jant şeritleri ayakmarsı halogen ampul kolay kırılmayan esnek sınyaller 140 maximum hızı 100 km ile sabit seyahat edebilme tipi zaten hepsinden yakısıklı ve kaslı artıları bu bence yeterli
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)