honda cbr 600 rr mı Yamaha yeni r6 mı
Reklamlar
-
fb tv de 2007 600 r tanıtıyorlardı eleman titreşim falan var diye bişeyler söyledi.benmi yanlış algıladım acaba
direksiyon 1 cm yukarı kaldırılmış.dreksiyon sendelemesine karşılık önlemler alınmış diyordu.ama bi titreşim muhabbeti geçti.kullananların bileceği iş tabide olabilirmi titreşim
Reklamlar
-
-
RR , R6 yı geçsin motorumu benzin döküp yakarım!baskada bişe demiyorum , yok virajı yok falan ı filan ı , hikaye ! güçlü makina güçlüdür , tasarım ı konusmaya bile gerek yok zaten göz war nizam war.
-
selam...
sıtenın yenı uyesı oldum
yaklasıkta bı yıldır 2008 RR kullanıorum ve bu zamana kadar hukmetmedıgım kadar bı motora hukmedıorum,sızın ıstegınız ve arzunuz dısında bısey yabması ımkansız,bundan once fazerim vardı ve benı her durumda acemıce tavırlarla karsıladı.motor hukmedebıldıgın kadar zevk verır ve motoru kullanmak ıstıosanız tabı kı honda ama o sızı kullanacaksa yamaha diebilirsiniz)
-
motor18 adlı üyeden alıntı
marka sempatizanlığını bırakıp daha objektif yaklaşalım
Orgazma Dudak Büktürür
-
08 Ağustos 2009, 03:31
sırf tasarımdan r6 siyahı isterse aarada 30 km fark olsun
-
08 Ağustos 2009, 03:50
konu delmekse 'Dewalt'ın üstüne tanımam. Alayını deler...
-
08 Ağustos 2009, 04:01
cbr_007 adlı üyeden alıntı
bece honda cbr 600rr daha iyi ve daha kalite veeeee daha hıııııııııııııııızzzzzzzzzzzzlıııııııı
neye dayanarak soyluosun bu lafları cok merak edıyorum .. forumda kirlilikten başka bişi deil bu tarz yorumlar
-
08 Ağustos 2009, 05:06
-
-
honda ile yamaha nın 600 lukleri arasında hangisi şehir içi kullanıma daha yatkın?
-
arkadaşlar bana bir fikir verin; ben şehir içinde kullanacağım ve gaza fazla basmayacağım onun için honda rr mı yamaha r6 mı. oturuş rahatlığı olarak hararet sorunu olarak hangisi uygundur sizce.
-
zeykannet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana bir fikir verin; ben şehir içinde kullanacağım ve gaza fazla basmayacağım onun için honda rr mı yamaha r6 mı. oturuş rahatlığı olarak hararet sorunu olarak hangisi uygundur sizce.
şehir içinde kullanmak içinmi +100 beygir racing alıyorsun ?
I Like My Stylee BodyBuilding !!
4 Ever Yamaha
-
AHMADOW adlı üyeden alıntı
şehir içinde kullanmak içinmi +100 beygir racing alıyorsun ?
Bilmiyormuş gibi soruyorsun şimdi bu motorlar Kafa grenajı, egzoz sesi ve lastik kalınlığına bakarak alınıyor bg önemli değil:D
-
19 Haziran 2011, 14:51
Acil112 adlı üyeden alıntı
Bilmiyormuş gibi soruyorsun
şimdi bu motorlar Kafa grenajı, egzoz sesi ve lastik kalınlığına bakarak alınıyor bg önemli değil:D
maalesef bu konuda çok haklısın.. maalesef diyorum çünkü; daha mobilet seviyesinde motosiklet kullanmayı bilmeyenler biraz parayı bulduğu zaman sırf bu sebeplerden dolayı race makine alıyor ve gerçekten severek motor kullanan kişilere yanlış gözle bakmaya sebebiyet veriyorlar .. bu arada ben henüz büyük motosiklet almadım şimdilik city tarzı sadece ulaşım için kullandığım bir motosikletim var ve teknik konuları iyice öğrenmeden ve kendimi hakimiyet konusunda tam olarak geliştirmeden büyük motosiklet almayacağım ..(herşeyden önce kendi canım sözkonusu) ama başlık hakkında birşeyler söylemek gerekirse (bildiğim kadarı ile) yamaha daha agresif ve daha hızlı tepki veren bir makine ama honda daha sağlam ve zorlamalara karşı sağlamlığını muhafaza edebilecek bir yapıya sahip .. ikisinin de sürüş karakteri farklı, viraj kabiliyetleri daha farklı .. 600RR ile R6'ya göre seri virajlarda biraz daha zorlama gerekebilir. seçerken kullanıcının sürüş karakterine hangisi daha uygunsa onu alması iyi olur ..
yazı içerisinde belirttiğim gibi bunlar benim bilgim sınırları dahilinde yanlışım varsa düzeltilirse sevinirim .. herkese kazasız sürüşler..
-
06 Aralık 2011, 18:15
-
30 Ağustos 2012, 13:03
arkadaş eğer gitar bateri filan alsaydım YAMAHA alırdım ama motor alıyorum ve motor konusunda işi tücrübelilere (HONDA) bırakmak lazım
-
R6 az yakıyor diyorlarsa R6 al tabiki de supersport kullanmadım yakıtları nasıldır 1 litre yakıt kaç km yapıyor pek bilmem ama bilir kişiler eğer R6 az yakıyor diyorlarsa onu al tabiki de.
-
-
2004 - 2006 model arası R6 ile 600rr arasında kaldım. Bitane 22.000 km de R6 var orjinal km diyor. Gerçekten inanılmaz temiz duruyor. R6 bu modellerde 600rr a göre bi nebze daha az yakıtığı söyleniyor. 600rr da yağ yakma sorunu varmış. Kararsız kaldım. Gönlüm 600rr dan yana ama R6 km temizlik olarak çok iyi gibi. Acil tavsiye lütfen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler