Yardımcı olur musunuz .s
Yardımcı olur musunuz .s
model olarak isim belirtmiş olsaydınız iyi olurdu
siz markalar hakkında görüşlerinizi yazın yeterli benim için
Bana göre her ihtimale göre Mondial.
Hepsi aynı mokun sarısı. Bulunduğun ilin servis,yedek parça temin durumuna göre tercihini yap.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
hangisi ucuzsa onu al, istedigin servise goturur istedigin parcayi takarsin.
birader sitelerine gir bak kubanın hiç bir modelinin fiyatı yazmaz yani gittiğin satıcı sana ne tutturursa ve modellerinin hiç biri euro3 belgesine sahip değil kanuni aynı motoru diğerlerine göre 1000 lira daha fazlaya satıyor ama mondial hem kaliteli motor üretiyor hemde ucuz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Markaya bakarak yorum yapmak mümkün değildir, aksine insanı yanıltır. Her markanın hem çok iyi hem de berbat modelleri var. 2006 senesinden beri üretilmekte olan modeller genelde beş para etmezken, 2009 ve sonrası piyasaya çıkmış olanlar genelde çok başarılı oluyorlar.
Yine de bu üçü arasında Kuba Motor son sırada diyebiliriz.
Bu iş birde yöreye göre değişiyor. Örn. G.Antep, Antalya tarfları hep kuba. Bana görede içinden tercihte mondial1. kuba3. Fakat sonuçta uzakdoğulu olmaları parçalarının bile biribirilerine uyumu göz önüne alınırsa aynı mevzuu aynı mokunsarısı. Mondial son dönemde yenilikçiliği, müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesi ile önlerde. Zaten satış rakamları belli ediyor. Birde Euro 3 olabilmesi için bir motorun diğer versiyonundan farklı yenilikler olması lazım. Bu 3 markanında öncekilerine göre hemen hemen butün modellerindeki motorları aynı. Siyaha boyanmış motor demek Euro 3 demek değil. Bir otomobil fabrikasında çalışan olarak biliyorumki egzot emisyonunun yakıt tüketiminin ve bir çok faktörün iyileşmesi gerekiyor bu konuda. Yani Euro 3 tamamen kandırmaca.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
marka olarak kıyaslayamazsınız şöyle ki hepsi de çin malıdır. Modellerine göre kıyaslama yapabiliriz. Buraya alacağınız modelleri yazın onlar arasından size öneride bulunalım
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Mondial marka değeri ve kalitesi açısından diğerlerinden öndedir. Ancak her halukarda Cbf150 veya Ybr125'in ikinci eli Mondial'in sıfırından iyidir.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
Regal raptor diyorum, listede yokmuş ilave edeyim dedim...
Çinli'lerin parça uyumluluğu konusunun eskisi gibi olduğunu düşünmüyyorum. Artık sadece kasaları benziyor veya aynı ama diğer parçların çoğu, özellikle de motorlar farklılaşmaya başladı. Mondial'in 162 cc olan motorlarını başka hiçbir markada göremezsiniz mesela.
Hiçbiri seçeneği yok mu? Cbf, ybr yi zorlayın...
Arkadaşlar mondial iyi güzelde mondial'in son çıkardığı cup tarzı motorların önü çok hafif görünüm olarak güzel ama önü hafif.
Kanuni'nin şekli güzel gelmiyor bana
Kubayı ben 24 Eylülde aldım şuan 2500 KM'de 150-180 kmyi bir depo ile gidiyor ayrıca kubaların + bir özelliği var artçı için ayak koyma yerleri var bide kubaların sinyalleri içeride mondialların sinyalleri falan hep dışarıda çok çabuk kırılıyorlar yani bana göre Cup tarzından sıralarsak
1)Kuba
2)Mondial
3)Kanuni
Ama mondialin tourning modelleri çok güzel özelliklede 125 mh drift
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)