Selam dostlar sizce Mondial 125 MH Driftmi yoksa Honda cb125e mi? Motoru sıfır alacam orası kesin.honda biraz daha pahalı ama sizce değermi yoksa gerek yokmu
Selam dostlar sizce Mondial 125 MH Driftmi yoksa Honda cb125e mi? Motoru sıfır alacam orası kesin.honda biraz daha pahalı ama sizce değermi yoksa gerek yokmu
bence kesinlikle honda.daha da düşünme....
birGarip..
Sonucta honda. Sikinti yasamazsin diye dusunuyorum.
16 BH 631
daha öncede böyle bi başlık açmıştın sanırım bence ikiside değil
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaş sen git önce 2 sini de bayide incele neleri var neleri yok tek tek yaz hangisinde eksik parça varsa onu alma neden eksik parçalı motor alacaksın ki...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
haha :D öyledir burası lakin ben hondadan başka motor almadım öyleyken bu motor hondanın aç gözlülüğü için 3.dünya ülkesi motoru
senin kötü motora binmeni istemem fiyatı 2.500 tl olsa al derdim ancak o fiyata göre çok para gidip ybr symnın 125 filan dolu motor varken bu motor hak etceni düşünmem
hiç bi özelliği yok hondayı tanıyamaz oldum sankim honda değilde kanuni motoru gibi bu
Mustafa Kemal Atatürk
Sonucta Honda
Bu cumleden nefret ediyorum arkadas
honda itibarını yitiriyor yavaş yavaş ama ben drift alırdım cb125 platinli
bide Honda konfora önem verir diye düşünüyorum ikisinide kullanmadım ama
tamam sen hondaya öyle diyorsun..git diğerini al..1 sene sonra tekrar bu konuyu oku ne düşüneceksin tahmin edebiliyorum..4000 olcak deniyor cb125 e ..işte o zmn alırsın.neden ..kıymete biner
birGarip..
CB125E platinliymiş, platin meme yaparsa ergen gençler platini eline alıp meme elledim diye sevinir artık
Kardeş paran çok sa al honda yi bende drift var ben gayet memnunum güzel seri motor adam gibi binersen hiç bisi olmaz parça sorunu da yok motoru da güzel yapmışlar
Hemen alıp satacaksan Honda al kampanya fiyatı bitince kolaylıkla satabilirsin sonuçta Honda..
Eğer uzun süre gibi bir zamanda süreceksen eğer Mondial 125 MH Drift al derim iyi performansda alabilirsin.
Uzun Süreli kullanacaksan ve güç istiyorsan devir li kullanmak istiyorsan mh rift
Sado
Burda eşşeğin üzerine honda yazsan alacak adam çok da ondan
Mh drift in cidden çok sağlam olduğunu duymuştum ama daha yakından incelemek nasip olmadı
Cb 125 ise tonla eksin özellik ve en son ki pilatinli ateşleme sistemini duydukdan sonra okadar parayı dilenciye vermenin bile çok daha hayırlı olacağını düşünmekteyim
bence eğer 3900 civarına çıkabilirsen düşünmeden tvs apache alabilirsin
Dikkat edersen yerden yere vuranların hiçbiri CB125 kullanıcısı değil. Ayrıca platinli olduğu iddasına da en son Eralp Bey "platinli motor mu kaldı ?" şeklinde bir cevap atmıştı. Bunun yanında her iki motoru da fuarda bizzat inceledim. MH125 malzeme kalitesi olarak CB125'in yanına yaklaşamaz. Bir ara benim de aklımda olan bir motordu ama CB125 ile karşılaştırınca sildim. Yalnız, MH'ın performansı daha iyi olabilir .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)