Mondial Sfc 100 sonpy İle İzmir- Bodrum arası
Reklamlar
-
İyi gunler iyi forumlar herkese oncelikle. Ben bir konuda sizlere danısmak istiyorum bende mondial sfc 100 sonpy var 2012 3bin Km de yeni aldım henuz motoru sordugum herkes cigerli motor diyor 2 kısı 100u goruyorum otobanda daha once izmir kuşadası gidip geldım 150km yazın izmir bodrum arası yapmak istiyorum 350-400 km acaba gidermi diye dusunuyorum yolda bırakırmı beni guvenebilirmiyim emin değilim sizlere danısmak istedim daha once hic cıkmadım bu kadar uzun yola nedir ne degıldır ogrenmek istedim ?? gotururmu 350-400 km yolu bu motor ?
Reklamlar
-
pek sanmıyorum ama heyecan istersen denemeye değer derim
-
götürür yarım saatte bir dinlendir istersen
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
niye götürmesin ki baya yorar sadece
-
götürür ama getirir mi
-
Her 45 dakkada 10 dakka gölgeye çekersen gidersin ama gideceğin yere biraz geç varırsın hepsi bu
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Yola çıkmadan önce bujiyi bi kontrol edip yağını değiştirirsiniz. Yolda da motosikleti ara ara dinlendirip soğumasına izin verirseniz hem yolculuk esnasında hem de sonrasında size sorun çıkarmaz. Unutmadan yola çıkmadan önce bence genel olarak motosikleti kontrol etmek lazım. Frenler, balatalar, zincir-dişli, elektrik aksamını vs
-
Motora çok yüklenmezsen neden götürmesin. Ama molası bol bir yolculuk olur; saat başlarında dinlenirsin, acele etmezsin olur biter. Ben de cub kullanıyorum. Daha uzun yolculuklara bile çıkılabileğini iddia ederim yani.
-
60-70km arası hızla gidersen götürür ama tam gaz gidicem dersen yolun daha ilk çeyreğinde yolda kalabilirsin, yağını da 20-50W koy ki yaz sıcaklarında nefes alabilsin motor. Yazın biraz zor ama şubat ayında gidicem deseydin kafana göre takıl bas basabildiğin kadar derdim.
-
Götürür neden götürmesin
Motorun yağını değiştir.Bujisini değiştir.Hava filtresini temizle.Zincirini yağla çık yola.Motoru fazla sıkıştırma 80-90 km hızla gidersin 1 saat yol gittikten sonra mola verirsin sıkıntı çıkmaz.
-
Teşekkur ederim herkese ..
-
bodrum izmir arası 270 km dir. Gider gelirsin. Hayırlı yolculuk.
-
sürekli dip gaz gitmediğin sürece neden olmasın
-
Teşekkurler her 45-60 dk arası dinlenmelı olarak cıkacagım yola bakımınıda yaptırıcam cıkmadan once .teşekkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)