Üniversite 3.sınıfta idik.4 bıçkın delikanlı ev arkadaşı yeni kayıt için gelen bayan arkadaşlar ile tanışacaktık.Okul bahçesinde birkaç günlük bakışmalar neticesinde ,yanlış anlaşılma olmaması açısından iyice emin olduktan sonra gidip konuşuyorduk.2 arkadaşım çoktan konuşmuş tanışmış,buluşmuş hatta bizi de tanıştırmışlardı.Aslında bu olay da çok büyütülecek birşey yoktu,zaten çevremiz genişti,ben ayrıca müzisyenlik yaptığım için zaten oldukça tanınıyordum
ama yine de biraz eğlence olsun diye rekabet koymuştuk ortaya hızlı olan kazansın diyerek.
Neyse bir gün okul bahçesinde gezerken bir gördüm ki konuşacağım bayan arkadaş derslik binasının içinde ,sınıfın önünde bir bayan arkadaşı ile oturuyor hemen fırladım içeri doğru..giderken de bizim tayfa'dan sırtıma bir kaç yumruk ve geyik muhabbetler işittim
Konuşma başlar
Ben-Merhaba
O-Merhaba
B-Ben Tayfun
o-Peki
B-Bir şey konuşmak istemiştim de
o-Niye
B-5 dk kapının önüne gelebilirsen(Terlemeye başlıyorum)
"Güldü ve hafifçe öne eğildi" Aha geliyor oley
dedim ki
O-Hayır canım ne münasebet
Sesim iyice kısılmıştı.O sırada ders bitti ve bir sınıf dolusu arkadaşı yanımıza geldiler.Kızlı erkekli grubun arasında kalmıştım ve herkes bana bakıyordu.Son bir hamle ile eğildim ve incecik kızı gibi sesim ve kıpkırmızı suratımla.
B-Gelmiyor musun?
O-Hayır
B-Peki
Döndüm arkamı erkekler beni kesiyor.Bir tanesi tam önümde.Bir adım attım hala bana bakıyor dik dik.Lan dedim kenara çekil senin ağzını yüzünü kırarım senin........ yaparım,olmadı böyle yaparım........m ..m
Eleman önümden çekildi hepsine omuz atarak kapıya doğru yürümeye başladım.Ama yürüyemiyordum titremekten ve sinirden.Resmen diz kapaklarım bir birlerine çarpıyorlardı adım atarken.Zor yürüyorudum,dayan oğlu dedim kendi kendime;az kaldı daha fazla rezil olma!
Kapıya yaklaşırken bizimkileri gördüm dışarıda gülmekten kırılıyorlardı ,hatta biri dizleri üstüne çökmüştü.Ben de başladım gülmeye artık kapıya son bir kaç adım kala
Çıktım dışarı benimle ertesi gün sabaha kadar dalga geçtiler.Hele ki oradaki çocuklara bağırıp küfretmemi cinnet geçirme olarak değerlendirdiler
Okulda kantinde oturuyorduk.Yine konu bendim ve acayip t..şk geçiyorlardı ki O kız geldi
O-Ben Elif oturabilir miyim?
B-Neden
O-Ya kusura bakma dün arkadaşımın yanında öyle davranmak zorunda kaldım,ama diğerleri de gelince çok kötü oldu ve sana çok üzüldüm
B-Tamam sorun değil, o çocukların ağzını burnunu kırarım ama ben.Güldüler mi bana arkamdan
O-Evet
B-Vay .......ler
O-Boşver ya çay alır mısın bana
B-Alırım Elif'cim
Bizim diğer 3 hödükte trene bakar gibi izliyorlardı
Elemanlar da biz 2 gün onları kesince deli gibi gelip özür dilemişlerdi.
Bu arada ben 24 çocuklar 18 yaş civarında idi
Yapacak birşey yok.
Hayatım da bu kadar hiç rezil olmadım ve saçmalamadım
Hoşçakalın