Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

En kötü okul anınız ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    Bu basligi acmamin sebebi ilk kez okulda bir sınavda kopya çekerken yakalanmış olmam ve o dersin Din olması böylece 0 almis bulunuyorum Sizin basınıza ne gibi kötü durumlar geldi okul hayatınızda ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    Biraz yaglı insan olduğumdan lisede arkadaşlarla şakalaşırken kızların önünde 2 defa attığım tekme sonucu pantolonu patlatmıştım rezillik diz boyu . Daha snra okulda sınava girerken sıranın üstüne kopya yazdım. Bir güzel çektim kopyayı. 1 hafta snra hoca silmeyi unutuğum kopyayı gördü ve zayıf aldım .

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bu konu konu dışı kısmına taşınır. Bunu gören metehan abi askerlik anıları diye yeni bi konu açar sakın kızma ha metehan abi

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    Metehan abimize saygımız sonsuz.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    orta okulada iken.. futbol merakım vardı
    tüm hocalar bilirdi oynadığımı ve okul takımında da oynardım..
    malum ön bahçede top oynamak yasaktır.. bende her zamanki gibi
    sınıfın en çalışkan arkadaşımı kaleye geçirdim ve başladım hami mandıralı gibi vurmaya..
    o da ne ; öğretmenler odası camına doğru top süzülmeye başladı.. korkulu gözlerle topu takip ediyorum..
    içimden keşke tutabilsem diye düşünürken top camı patlattı ve içeri girdi.. tenefüs olduğu için tüm
    öğretmenler odada.. bir panik bir kargaşa derken ambulans falan geldi.. fen öğretmeni korkusundan bayılmış..
    sonra da müdür ve müdür yardımcısı ve akşamda babam beni bayılttı

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Okul koridoruna torpil atmıştık ben atmadımda yardım ve yataklık diyebilirim

Allahdan yakalanan falan olmadı ama fena yankı yaptı bildiğiniz ses bombası etkisi oldu yani yankılarla

Ben de anlatayım bir tane.Lise 3. sınıfta okula gittim sabah saat 7.Favoriler biraz uzunmuş.
    Almadılar okula.Aynı sınıfın 14 erkeğinden 4'ü girdi.10 kişi iptal.Kahveye gittik.Sabah saat 8...Kahveci amca öyle bir güzel süt getirdi ki 1.5 litrelik şişede...1-2-3-4-5-6-7. bardağı istedim.7 bardağı getirince gardaşım bir daha benim kayfeye gelmeden söyle de ineği getirip senin masanın yanına bağlayalım dedi.Çok güldü millet bana.
    Bir de Lise son sınıfta Almanca dersinde herkes kopya çekiyordu.Hocanın haberi varmış bu durumdan.Bir şey demiyormuş.Ben tabi kendim yapmaya çalışıyorum.Herkes 85 aldı sınıfta ben 70. Hoca oğlum sen safmısın ortalaman düşecek çekseydin ya dedi.Ben de genelde kopya çekerken kızardığım için çekmem dedim.
    Raphae1 ve overcloud bunu beğendiler.

Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    ooww kötü anı diyosanız sizlere burda kitap bile yazabilirim. kısasından bir örnek vereyim isterseniz.
    arkadaşlarla dersi kaynatma adına kötü kötü planlar yapmıştık. bizim buralarda bi ağac var böyle fasulye gibi acebek gibi ince bi meyvesi var onu ezince akıllara zarar bir kötü koku çıkıyor. sınıfa ondan getirip ezecektik. okula giderken çantama doldurdum. götürdüm. arkadaşlarla ders arasında bi güzel ezdik. kızlar erkekler herkes eğlenerek ezdik. o koku aklıma iyice kazındı. hoca gelinceye kadar o kokuyu iyice çektik. hoca geldi 3-5 sn durdu bize bağırıp müdür yardımcısını çağırdı. arkadaşlar konuştu birçok hocadan dayak azar arkadaşlarla gerginlik fln geçti gitti işte.. şimdi sadece komik olan yanı kaldı: "biz okulda böyle yapmıştık yaaa". :D
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Motosikleti
    Ybr125 olacak.
    En kötü anıdan ziyade güzel anılarmış aslında

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bizim zamanımızda (94 - 97 ) lise yılları. Biz çete kurmuştuk. Toplu firar (kaçmayanlara dayak) haraç alma, hocaların eksozuna patates, portakal tıkama, arabaların altına tabure sıkıştırmak,(araba hareket ettiğinde taburenin iki ayak üstüne kalkması ve çeker tekerleklerin havaya kalkıp arabanın yerinde hoplayıp durması) gittiğimiz sınırsız disiplin ve hepsinden yırtmamız, lise 1 de okulun kapanmasına 3 ay kala okulun taşınması ve bizi eşşek gibi çalıştırmaları, benim buna kızıp 3 ay sınırsız okulu asmam, kredili sistem olduğundan 5 dersten devamsızlıktan çakmam.lise 3 sonunda bu dersleri vermem.benimde anlayamayacağım bi şekilde diplomamı almam.içtiğimiz sigaralar çektiğimiz kopyalar cabası. Hiç hoş değik adem80 hiç hoş değil. Sana yakıştıramadım bunları

Ben de anlatayım bir tane daha.Hocanın bu kadar panik atak olduğunu bilmiyordum.Kamyonun geçeceği yerden palio'yu geçirmek için geldi.Bana el sallıyor sandım.Ben de salladım.Git gide yüz ifadesi değişmeye başladı.Meğerse araba kapıdan sığmayacak sanıyormuş.İndiğinde mosmor olmuştu.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Üniversitedeyken, telefonu dizime koydum saçlarımlada yüzümü kapadım, nereye baktığım belli olmadan mis gibi kopya çekiyorum
    Uzunca bir sırada oturuyorum. Yanımdaki arkadaşımda benim kağıda bakıp yazıyor.
    Hoca arkadaşın baktığını görünce geldi yanıma, sercan sen biraz bu tarafa kayar mısın? dedi.
    -Hocam kaymasam ???
    -Neden?
    -İyiyim hocam böyle, kaymayayım ben... (Bacağımın üstünde telefon olduğu için kalkamıyorum pat diye yere düşecek. Diğer arkadaşta kayamıyor çünkü yer yok başka ) * Anti parantez hoca bayan !
    -Hadi sercan uzatmayalım kay yanaaaa...
    Peki bari dedim. Bir anda nerden aklıma geldiyse, hızlı bir hareketle telefonu avcumun içine alarak bacak arama götürdüm (malum bölgeye ) ve orayı avuçluyormuş gibi yaparak yana ayağa kalktım
    Hoca bana baktı, oraya baktı, suratı kızardı ve boşluğa bakıp sırıtarak,
    "Tamam sercan geç bir an önce yerine" dedi. Hatun beni ereksiyona geçtim zannetti
    Bende utandım aslında ama başka çıkar yolum yoktu o sırada ve hocaya rezil olmuş oldum. Ama pişman değilim
    BatuhanK, abdullah_03, maxi97 ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
    Motosikletli Kaplumbağa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Orta okulda sırtına inek resmi yapıştırdığımdan haberi olmayan kız arkadaş teneffüste koridorda yürürken müdür yardımcısının sırtındaki resmi görmesi, almak için hamle yapması bunu gören benim -ne akla hizmetse- koşarak gidip kızın sırtından resmi almam. Müdür yardımcısının "Görüşeceğiz" tehdidi, kız arkadaşın nefret dolu bakışları ve benim "Hö!" diye kalmam. Aklıma geldikçe gülerim, madem yakalanmaktan tırstın bari kendini belli etme, neden hocanın önünde hamle yapıyorsun?

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    iyi okul anısı mı var?
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    ilkokulda okulun 4. katındaki sınıfımızdan aşağıdaki arabalara işemiştik beden dersindeydik ama genelde sınıfta geçirirdik bedeni

haftada bir gün etüt yapardık havalar çoktan kararırdı arkadaşın biri tuvalete gitmek bahanesiyle sınıftan çıkar ve koskoca okulun şartellerini indirirdi hoca ne olduğunu anlamak için dışarı çıkar bizde karanlıkta kimin eli kimin cebinde oynardık
    ve daha pekçok güzel anılarım vardır ilkokul için ama aynı güzelliği lisede yaşayamadım lisemiz çok geniş ve güzel olmasına rağmen çok monoton bir lise hayatı yaşadım her zaman lise yıllarımı kayıp dört yıl olarak anımsayacağım

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    şapkamı sınıfta unutmuştum havada soğuk otobüs durağında beklerken,
    arkadaşlara ben şapkamı alıp geliyorum dedim.
    otobüs gelirse bir dakikadan fazla bekletemeyiz çabuk koş al gel dediler
    ben de hızla koşup şapkamı aldım. çıkışta koridorun sonunda hızla dönünce bayan müzik öğretmeniyle karşı karşıya kaldım
    duramayacağımı kafayı gömeceğimi anlayaYınca darbeyi yumuşatmak için ellerimi uzattım ani bir refleksle
    ellerim bayan hocanın hava yastıklarına vurunca baya bi yumuşak çarpışma oldu
    bayan hoca çok efendi birisiydi utancından kıpkırmızı olmuştu
    tabi ben de ne diyecEğimi şaşırdım, bu kötü durumdan kurtulmak için hızla oradan tozoldum....
    [Turan], MotorKafa, TwisTeD ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    harley is making love with davidson

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Orta 1. sınıftan Annem beni alıp başka bir ilköğretim okuluna yazdırmıştı. Orta 2. sınıfa gitmeye başladığımda yeni okulumda yeni arkadaşlarımla. belli bir alışma süreci falan filan derken, arkamdaki D.B.'nin Dedesinin hediye etmiş olduğu TOMBO marka 0.5 uç kalemi kayboldu :( Bende sınıfta yeni olduğum için herkez benim almış (çalmış) olduğumu düşündü. Artık çokmu şüphe çekiyordum bilmiyorum ama öğretmeninden, müdür yardımcısına kadar herkez beni sorguladı. Diyebildiğim tek şey "ben almadım, ben yapmadım" .. Neyse ki daha sonra bir kızında cüzdanı çalındı ve D.B.'ninde kalemin onun çalmış olduğu meydana çıktı. Okul bitti, lise bitti, üniversite bitti. Yıllar sonra Facede karşılaştık.. Ve benden çok nazik bir şekilde özür diledi. Benim olduğu kadar belki de onunda okul hayatındaki en kötü anılardan biriydi bu.. Bende paranoyadır bu.. Hırsızlıkla suçlanma korkusu.. bu yüzden emanet alamam. başkasının dükkanında veya evinde yalnız olturmam vs. vs.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Üniversite 3.sınıfta idik.4 bıçkın delikanlı ev arkadaşı yeni kayıt için gelen bayan arkadaşlar ile tanışacaktık.Okul bahçesinde birkaç günlük bakışmalar neticesinde ,yanlış anlaşılma olmaması açısından iyice emin olduktan sonra gidip konuşuyorduk.2 arkadaşım çoktan konuşmuş tanışmış,buluşmuş hatta bizi de tanıştırmışlardı.Aslında bu olay da çok büyütülecek birşey yoktu,zaten çevremiz genişti,ben ayrıca müzisyenlik yaptığım için zaten oldukça tanınıyordumama yine de biraz eğlence olsun diye rekabet koymuştuk ortaya hızlı olan kazansın diyerek.
    Neyse bir gün okul bahçesinde gezerken bir gördüm ki konuşacağım bayan arkadaş derslik binasının içinde ,sınıfın önünde bir bayan arkadaşı ile oturuyor hemen fırladım içeri doğru..giderken de bizim tayfa'dan sırtıma bir kaç yumruk ve geyik muhabbetler işittim
    Konuşma başlar

Ben-Merhaba
    O-Merhaba
    B-Ben Tayfun
    o-Peki
    B-Bir şey konuşmak istemiştim de
    o-Niye
    B-5 dk kapının önüne gelebilirsen(Terlemeye başlıyorum)
    "Güldü ve hafifçe öne eğildi" Aha geliyor oley dedim ki
    O-Hayır canım ne münasebet
    Sesim iyice kısılmıştı.O sırada ders bitti ve bir sınıf dolusu arkadaşı yanımıza geldiler.Kızlı erkekli grubun arasında kalmıştım ve herkes bana bakıyordu.Son bir hamle ile eğildim ve incecik kızı gibi sesim ve kıpkırmızı suratımla.
    B-Gelmiyor musun?
    O-Hayır
    B-Peki
    Döndüm arkamı erkekler beni kesiyor.Bir tanesi tam önümde.Bir adım attım hala bana bakıyor dik dik.Lan dedim kenara çekil senin ağzını yüzünü kırarım senin........ yaparım,olmadı böyle yaparım........m ..m Eleman önümden çekildi hepsine omuz atarak kapıya doğru yürümeye başladım.Ama yürüyemiyordum titremekten ve sinirden.Resmen diz kapaklarım bir birlerine çarpıyorlardı adım atarken.Zor yürüyorudum,dayan oğlu dedim kendi kendime;az kaldı daha fazla rezil olma! Kapıya yaklaşırken bizimkileri gördüm dışarıda gülmekten kırılıyorlardı ,hatta biri dizleri üstüne çökmüştü.Ben de başladım gülmeye artık kapıya son bir kaç adım kala
    Çıktım dışarı benimle ertesi gün sabaha kadar dalga geçtiler.Hele ki oradaki çocuklara bağırıp küfretmemi cinnet geçirme olarak değerlendirdiler
    Okulda kantinde oturuyorduk.Yine konu bendim ve acayip t..şk geçiyorlardı ki O kız geldi
    O-Ben Elif oturabilir miyim?
    B-Neden
    O-Ya kusura bakma dün arkadaşımın yanında öyle davranmak zorunda kaldım,ama diğerleri de gelince çok kötü oldu ve sana çok üzüldüm
    B-Tamam sorun değil, o çocukların ağzını burnunu kırarım ama ben.Güldüler mi bana arkamdan
    O-Evet
    B-Vay .......ler
    O-Boşver ya çay alır mısın bana
    B-Alırım Elif'cim

Bizim diğer 3 hödükte trene bakar gibi izliyorlardı

Elemanlar da biz 2 gün onları kesince deli gibi gelip özür dilemişlerdi.
    Bu arada ben 24 çocuklar 18 yaş civarında idi Yapacak birşey yok.

Hayatım da bu kadar hiç rezil olmadım ve saçmalamadım

Hoşçakalın
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üniversitedeyken, telefonu dizime koydum saçlarımlada yüzümü kapadım, nereye baktığım belli olmadan mis gibi kopya çekiyorum
    Uzunca bir sırada oturuyorum. Yanımdaki arkadaşımda benim kağıda bakıp yazıyor.
    Hoca arkadaşın baktığını görünce geldi yanıma, sercan sen biraz bu tarafa kayar mısın? dedi.
    -Hocam kaymasam ???
    -Neden?
    -İyiyim hocam böyle, kaymayayım ben... (Bacağımın üstünde telefon olduğu için kalkamıyorum pat diye yere düşecek. Diğer arkadaşta kayamıyor çünkü yer yok başka ) * Anti parantez hoca bayan !
    -Hadi sercan uzatmayalım kay yanaaaa...
    Peki bari dedim. Bir anda nerden aklıma geldiyse, hızlı bir hareketle telefonu avcumun içine alarak bacak arama götürdüm (malum bölgeye ) ve orayı avuçluyormuş gibi yaparak yana ayağa kalktım
    Hoca bana baktı, oraya baktı, suratı kızardı ve boşluğa bakıp sırıtarak,
    "Tamam sercan geç bir an önce yerine" dedi. Hatun beni ereksiyona geçtim zannetti
    Bende utandım aslında ama başka çıkar yolum yoktu o sırada ve hocaya rezil olmuş oldum. Ama pişman değilim
    Erekte olmuş bekliyordun di mi pislik seni!
    www.motorumla.net

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erekte olmuş bekliyordun di mi pislik seni!
    Sınavdan sonra arkadaşlarda bu tepkiyi vermişti (kabaca)
    Motosikletli Kaplumbağa...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)