Mayalara inansak mı Kay yagıyor.
Reklamlar
-
Kaylay düşey
Düşey düşey ağlayım
Hep işmini
Hep işmini anayıııııııımmmm!!!!
Reklamlar
-
Antalyadayım hava esiyodu ama güneş vardı burası güzel
-
[Turan] adlı üyeden alıntı
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.
Atalarımız demişse vardır bir bildikleri dimi ?
o kadar......
taaaaaa.....mayalara gitmene ne gerek var kardeşim azıcık ecdadına baksaydın bu kadar panik yapmana gerek olmadığını görürdün
sağlıcakla kal...
-
brds adlı üyeden alıntı
o kadar......
taaaaaa.....mayalara gitmene ne gerek var kardeşim azıcık ecdadına baksaydın bu kadar panik yapmana gerek olmadığını görürdün
sağlıcakla kal...
Panık yaptıgım yok azıcık geyık olsn sohbet edelım dıye actım kı olduda zaten.sasırdııgm noktada mart ayında yagmasından zıyade hava 5 derece gosterırken yagmasıydı ama neyse bosver...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
5 dakika kadar önce ömrümde gördüğüm en büyük taneli kar yağışına şahit oldum...
inanın bazıları hemen hemen mandalina büyüklüğünde iniyordu...
ailecek camda dumur olduk..
ama herzamanki gibi bişeye yaramayacak...
mandalinamı
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
sen mayaları bırak atalarını dinle.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
inzell adlı üyeden alıntı
Bir nevi kapanış gibi düşünüyorum ben...
jübilesini yaptı moruk
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Moruk evde misin, canım sıkıldı?
-
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladın
ben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...
inanma kardeşim böyle şeylere işimiz mayalara kaldıysa oooooooohhhoooooooooh
şubatta yazı yaşadığımızda oldu nisanda kışı yaşadığımızda oldu
-
kar yağınca mayalara yağmur yağınca inkalara meyledeceksek işimiz zor.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
yaa yok arkadas bu forumda ne takıntılı ınsanlar var bırazdan benı putperes de ılan ederler yuhh dıorum baska bsy demıyorum geyık olsn dıye actıgım konuya ogut verır hale geldınız neden cok bılmıslık yerınee aa bır anda kar mı yagdı yada eyvah dunyanın sonu gelıoms fln dıye takılsanız olmaz dımı.Hemen ısı atalarımıza bagladınız yetmedı dıne dogru gıdıyor hayırlısı bakalım...
-
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
yaa yok arkadas bu forumda ne takıntılı ınsanlar var bırazdan benı putperes de ılan ederler yuhh dıorum baska bsy demıyorum geyık olsn dıye actıgım konuya ogut verır hale geldınız neden cok bılmıslık yerınee aa bır anda kar mı yagdı yada eyvah dunyanın sonu gelıoms fln dıye takılsanız olmaz dımı.Hemen ısı atalarımıza bagladınız yetmedı dıne dogru gıdıyor hayırlısı bakalım...
arkadaş; ciddiye alınmaktan şikayet eder olmuşsun. biz espiriyi anladık az biraz. sende bizi anla ödeşelim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
yarın güneşli raad olun beyler :D haftasonuda gazlarsınız 10 derecenin üstüne çıkacak.
-
aynen lapa lapa yağdı bi ara...yarından itibaren ısı artacak..pazar günü baharı kemiklerinizde hissedersiniz...garanti veriyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
yau mayaların da vardır bi bildikleri tabi de, dünyanın ekseni neyim kaymış ya şu japon depreminden sonra. yarım derece yarım derecedir hani ... bişey olmaz. temmuz ortasında kar yağdığı zamanlar olan bir gezegende, hava 5 derece iken yağmur yağabilir.
yaz aylarında hava 20 derece iken yağmur yağabiliyosa, 5 derecede kar yağması makul bence :D... ama yeter arkadaş. bi yağdın iki yağdın. ne alıp veremediği varsa. bi çıkıp gidemedi hayatımızdan :D motosiklet garajda, sür beni, sür beni diye yırtınıyor.
-
Kesin amerikanın işi var bunda HAARP gibi
-
selo001 adlı üyeden alıntı
Kesin amerikanın işi var bunda HAARP gibi
hadi kopuyoruz! bence uzaylılar :D
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
hepsi demedim..
bazıları neredeyse o boyuttaydı...(mandalina var,MANDALİNA var
)
keşke kameranın bataryası dolu olsaydı.....
istanbuldaki akrabaları aradım onlarda öyle diyo valla görmek isterdim ama işte.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
mayalar hanı maya uygarlıgı var m.ö. Yasamıslar takvım yapmıslar aralık 2012de son buluyor... Anladın
ben sasırdım durduk yere sıcak havada ıstda yagması garıp geldı bana...
MAyaları tebrik etmek lazım. Adamlar bizden önce miladi takvimin olacağını bile tahmın etmişler. Ben askerliğimi Van Başkale'de yaptığım sırada haziranda kar yağmıştı.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)