Dostlar,
Hatırlayan var ise, arabam pert olmuştu, yeni araç bakıyoruz sizce bu nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7193076/detay/
Dostlar,
Hatırlayan var ise, arabam pert olmuştu, yeni araç bakıyoruz sizce bu nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7193076/detay/
c2 ler nasıl dıyemı soruyorsn yoksa bu aracı tanıyan varmı hakkında bılgı almak ıcın mı soruyorsn ona gore cevap yazıcam
mümkense citroenden uzak dur elden çıkarmak zor ve sağlam arabalar değil olmadık yerlerinden masraf çıkartıyor
İkincilik kaybedenler içindir...
Bu fiyatlara polo, astra daha güzel seçim olur bence
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kazası var mı boya darbe var mı servis bakımlı mı 90.000 ağır bakımı yapılmış mı değerlendirme yapabilmek için bunları bilmek gerekir
motor büyük kasa küçük ve citroen; üçünün birleşiminden 1.6 sınıfında çok az yakıt ve yüksek performans çıkıyor.
citroen; sadece bu kelimeden kronik olarak üst silindir kapağının diğer markalara göre çok sık ve kolay çatladığını, ve parçasının çok pahalı olduğunu anlıyoruz.
istanbulda, 2005 model, 90.000 kmde, km ile oynanmış olabilir bu rakamın 130 150 arasında oynaması gerekirdi bu yaşlarda bu şehirde.
son olarak citroen c2 için yorum; kasa biraz dar. yani arka koltukta 1.75 üzeri biri rahat edemez.
toyota yaris, honda jazz iç hacim için daha iyi bir seçim olurdu. ve daha az yakacaktır ancak performans olarak yakalayamazlar. iç hacim çok önemli değil diyorsanız pegout 206 veya 207ye bakın. bütçe arttırabiliyorsanız wv golf bu sınıfda iyi bir seçim olur.
corsa ve hb astra, clio, dacia, hundai getz den uzak dururdum ben olsam.
hb ve küçük motorda jazz yaris golf ve corolla hb idealdir.
alma
benzinli alacaksan toyota,nissan ve hondadan şaşma ömürlük motorları var
bu paraya çok güzel nissan micra alabilirsin
harley is making love with davidson
2007 dizel c4 üm var gayette kaliteli bir araç.Çok şık tasarımları var citroen araçlarının
www.Motosiklet.net
tek kapı satımı zor olur biraz
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
pıyasada kazaszını bulmak ımknsız gıbı genelde ondn patlıyorlar ve saselere kadar gırıyor mesafe olmadıgından alıcaksan 1.4 hdı al cıtroen dızel motoru pıyasakı nadır uzun km gıdenlerdendır yol tutusu aerodınamıgı guzeldır bagaj hacmı yok denılecekkdr az aıle aracı degıl tek kısıysen kullanırsın vıtes gecıslerı cok keyıflı ben polo yarıs alana kdr bunu tercıh ederdım ama golf dersen orda dururum tabıkı ayrıca cıtroen sorunlu bır arac degıl belkı parcada brz sıkıntı olur bıde on takım cok dyaanıklı deıl cabuk ses gelıyor o kadar
şamil valide anneme söyle lütfen düzgün sürsün
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Dediğiniz arabanın sadece vitesine bakarak konuşuyorum, eski nesil yarı otomatikler alınmaz bence. Çoğu baskı-balata'yı olması gerekenden 3-4 kat kısa sürede yiyor. Bu şanzımanlar manuel vitesten devşirme sistemler. Yokuşta park ederken şanzıman hassasiyetinin pek iyi olmadığını tahmin ediyorum. Benim yarı otomatik araba deneyimim sadece bir 2011 VW Jetta 1.6TDI DSG ile oldu. DSG şanzıman bile çift kavrama olduğu halde aman aman konforlu, gerçek bir otomatik gibi çalışmıyor. Kesintisiz vites değişimi diyorlar ama ivmelenmede ani artışlar ve düşüşler fazlasıyla rahatsız edici. Manuel vitesten çevirme sistemli yarı otomatikler hele eskileri çok daha kötü vites değiştiriyor.
Araç sürücilerinin bize söyledikleri gibi ben o paraya motor alırım arabaya o kadar para verilirmi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
marka ya bakarsak uzak durulacak bır marka .kalitesiz malzeme ve işcilik.teneke.... bunları gecsek bıle benzınlı bır arac için bence bı hayli yuksek mevla zati aracın kendısıde dusuk bence bu fıyatlara eski kasa astra (2004-2009 dan onceki kasa ) benzınlısı alınabılır .saglam kasa kalitelik işcilik ve malzeme ;)
Ben bunu ilk defa görüyorum uzun yıllar binerim dersen iyi gibi ama bir kaç yıl vadede elden cıkarmak güç olur gibime geliyor.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)