3-2 fenerbahçe alır
3-2 fenerbahçe alır
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Fenerbahçe 3-2 maçı alır.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
berabere bitirmek isteyen yok mu yav maçı :D
fenere 100 lira basıcam.. kıbrısta oranı 2.30 2,40ı bulur 130 lira temiz para galatasaraya biraz güvensem daha kârlı çıkıcam bu işten ama olmuyor işte
C.tesi kısmetse Saraçoğlundayım.
fenerbahçe bitti
Mustafa Kemal Atatürk
fenerbahçe kendine o kadar az güveniyor ki, maçtan önce teknik hocasına 3 yıllık mukavele imzalatıyor....
- puanı silinirse cırmalarken yeni hoca bulmakta zorlanmasın diye
- varolan imkanlarda şampiyon olunmazsa eldeki "yerli hoca" yı katletmek, basın önüne atmak kolay olsun. hocanın kaçacak yeri olmasın diye
- motivasyon adı altında hocanın göbeğini bağlamak bazında
- seyircinin ve türk toplumunun sevdiği ama makus talihiyle fenerbahçeli olmuş kaliteli bir hoca daha bulamayacağını şu an için bildiği için...
galatasaray'da bunu bir dönem yapmıştı...
bülent, hagi ve hakan şükür ve fatih terimi harcamıştı....
Galatasaray'ı çok çok sevmeme rağmen sonuç benim için çok önemli değil.
ama seyircisiz, can güvenliksiz, ölüm-kalım mantığıyla ve şike gölgelerindeki bu maçtan dilerim ki hepimiz için güzel birşeyler çıkar...
1 tek kişinin burnu dahi kanamasın, Galatasaray'ımızın yenilmesine razıyız...
ULRAASLAN YÜREKÇE
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
fenerbahce 1-0 alacak maci, gsliyim ama sonuc boyle maalesef, iddaaci arkadaslara duyurulur, yanilma payi yok
bu sefer farklı gecen yıl 1 puan aldık bu yıl soke soke 3 puanı alcaz Allahın izniyle fener ilk 15 dakikada gol atmasın yeter cimbomda gol atarsa 2 yi 3 ü bulmak zorunda yoksa fener napar neder gol atar..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
biletixin sitesi kitlendi ve sonuç: bütün biletler bitmiş. acaba bu kadar bilet nereye gitti?
cevap çokuzakta değil aslında.
olay budur işte bilet satış olayın'da bile şike yapıyor birileri,kendi taraftarını öpüyor ayıptır kardeşim 60 tl lik bilet kara borsaya düşmüş 400 tl olmuş hayatta bu paraları vermem.
insanların zaafıyla oynamamalı,insanları kazıklamamalı.
Galatasaray yenerse süpriz olur,
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bu sefer yenicez, 0-1 gs alır beyler.
büyük gün geldi çattı güzel başlar güzel biter inş.
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Fenerbahçe en kötü durumdayken bile Galatasaray'a yenilmedi. Bu gün mü yenecek! Sürpriz olur...
Sürprizlere açık olun o halde
Motosikletli Kaplumbağa...
Dostça derbi olsun ama Galatasaray kaybetsin
her sezon ayni muhabbet...
gs fb kapisir...
fb maci alir ortalik karisir falan filan...
nefret ediyorum su futboldan yav...
Fenerbahçeli olarak söylüyorum galatasaray kazanır en iyi ihtimalle berabere kalırız
oldum olası fenerbahçe ve galatasay'dan ve taraftarından nefret ediyorum derbi ve öncesi olaylara bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)