sadece acun mu ...
forumda bir "acun" konusu açmayı epeydir düşünüyordum.
başka sebepten açılmış amma, altına iki satır yazalım bizde.
acun nazarımızda "yeni dünya düzeni" nin sempatik yüzüdür.
voleyi vurmaktır o
uyanıklığın, popülerliğin gücünün, güce hayran olmanın, gücün açılmayan kapıları açtığının sembolüdür
iphone 5'dir acun
ol sebepten
sevmeyiz elhamdülillah.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Acun bey 1 ile 3 arasında bir sayı tut ama 1 ve 3 olmasın.
Acun: evet tuttum.
Aref:2 mi ?
Acun: yok artık !
yaratıcılık namına hiç bir şey yok adamda yurt dışındaki programları alıp buraya kopyasını getiriyor bildiğin medayanın çin lisi
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
bu tarz programlar dünyanın heryerinde var ve heryerde izleniyor. türkiyeye geç bile geldi acun sayesinde geldi.
Eğlence programı bunlar. Danslar. değişik yeteneklerini gösteren insanlar. vs .
basit şeyleri bukadar büyütmeyin.
bana tamam Acunu izlemeyin ve onun yerine Şunu izleyin diyeceğiniz birtane örnek gösterin.
ne izleyelim acun yerine ?
Arkadaşlar, konu Acun konusu değil. TV'lerin formatı budur. "Gerçek" diye izlediğiniz her şey kurgudur. Eğlenmek için, kafanızı boşaltmak için izleyecekseniz izleyin, fazlasını beklemeyin. Samimi söylüyorum ben televizyon izlemiyorum. "Belgesel" diye sunulan şeylerin bile çoğunun içeriği boş. İzlediğim bir komedi dizisi var, onu bile yayınından 1-2 gün sonra internetten, reklamları kesilmiş halde indirip öyle izliyorum. 10-15 dakikada bir araya giren reklamlara insanların nasıl katlanabildiğini inanın anlamıyorum. TV'lerdeki her şey öyle sahte ki, artık neredeyse siyasi tartışma programlarının çoğunun bile kurgudan ibaret olduğuna inanmaya başlayacağım. "Seyretmiyorsun da nereden biliyorsun?" diyeceksiniz. Eh, aile, akraba, eş-dost ziyaretleri var, arkadaş buluşmaları var. Düzenli seyretmesek de bir şekilde televizyonla karşılaşıp bir göz atıyoruz hepimiz. Sözü çok uzattım; Sidney Lumet'nin "Network" (Şebeke) diye bir filmi var, 1976 yapımı. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
acun üretken ve yaratıcı değilmiş...hayır olması mı gerekiyodu anlamadım. her program orjinal, acun mu aralarından kopyacı çıktı...adam aldı getirdi çatır çatır sattı..millet olarak da çatır çatır izledik...hangimiz izlemedik acun firarda yı, survivor ne diye merak edip kendinizi izlerken bulmadınız mı, arkadaşlarınızla taner geyikleri yapmadınız mı...o ses türkiye yarışması çok kaliteli bir yarışmaydı...
adam başarılı oldu, volesini vurdu..şimdi adamı eleştirmek niye anlamıyorum. sanki zorla kanalınızı show tv ye ayarlattı size...
neymiş acun taklitciymiş...peh...
valla kendi adıma konuşayım hiç bir programını baştan sona izlemedim. Taner kadar insan dışı varlığa ayıracak zamanım yok, müziklede ilgilenmediğim için o ses türkiye ilgimi çekmedi, en fazla izlediğim acun firardadır o dönemde de ondan başka yurt dışı program yapan yoktu ondan show tv de tv listesinde sonlardadır adı üstünde showdan başka birşey değil bence sen daha özgün birşeyler izlemeyi dene
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
belgeseller ve tartışma proğramları gibi insanın ufkunu açan bir sürü şey var..onu seyretmeyelimde kimi seyredelim demek abes olmuş...
ben seyretmedim...mesela tamer dediğiniz kim...birileride dans grubu dedi onlar kim-birinci filan oldular galiba-ben gerçekten tanımıyorum
acun firardayı seyrederdim...ondan sonraki hiç bir şeyini seyretmedim...çok olsa gözüm takılmıştır hepsi hepsi o...
tv de 100 saat gözüktüyse ben toplamda 1 saat görmemişimdir...
Cemaatten, inançlı bir kardeşimizdir.
Asıl anlaşılması gerekende buya,başımın üzerinde olan mahalle camisi cemaati değil tabiki
ABD casusu olduğu için sudiarabistanda katli vacibi olan ve hacı bile olamamış başlı ABD cemaati olduğunu düşünüyorum
amerikayı yeniden keşfetmedikki, gogıla yazıyorsun çıkıyor bunlar
ama gogılın search kısmından öte yaşadığımız bir dünya, ikamet ettiğimiz yakın bir coğrafya, tabi olduğumuz bir inanç sistemi var
bu yaşanmışlıklardan elde ettiklerimiz var
bunları bir araya getirip bir sonuç çıkarmaya çalışıyoruz
işin açıkçası bunların birçoğunu insanlar bilir derdim
meğer bilmezlermiş veya bilir de bilmezden gelirlermiş
bir kişinin ortamda deli yaftası yemeyi göze alıp bunları dillendirmesi lazımdı
ne demiş tyler durden: "bu, herkesin dilindeydi, biz onu açığa çıkardık"
haa parçaları birleştirince kim deli? orası ayrı mevzudur
abi haşa seni deli yerine falan koyduğum yok görüşlerinin arkasındayım ne yaptığınında farkındayım hoşuma gittiği için böyle yapıyorum ben yoksa sırf gırgır şamata olsun dur şuna takılayım eğlenelim forumcak falan..Bu ne benim şimdiye kadar yaptığım bir harekettir ne de desteklediğim bir tavır.
Birde sende sağlam Fight Club'cısın iki mesajın birinde ordan bi replik sokuyorsun araya
Sevgilerle...
ANGARAJ
sen değilsin de muhakkak dillendirdiklerimizi uçuk bulanlar vardır
insanlar sever aslında bu tarz komplo teorilerini
daha çok suçu başkalarına atmak isteriz, ondan
ama kazın ayağı öyle değil
hakim bir şer ekseni var dünyada
ama bunların musallat olmasının bir sebebi de bizleriz
nefsimize hoş gelenlerle avutup eziyorlar bizi, insanlık onurumuzu bir kenara bırakıyoruz da zevkü sefaya düşkünlüğümüzden sesimizi çıkarmıyoruz
bir bireyiz biz yahu; düşünme, sorgulama yeteneğimiz var
ama zor geliyor bunu kullanmak
önümüze hazır düşünce kalıplarını koyuyorlar ve seç birini diyorlar
"lan siz kimsiniz, ne haddinize benim neyin tasasını güdeceğim" demiyoruz
onlar gülünce gülüyor, onlar ağlayınca hüzünleniyoruz
bir kumandanın tuşuna basmaya bakıyor berşey
ama yapmıyoruz
Gördüğüm kadarıyla söyleyeyim kimine göre doğru, kimine göre yanlış, yeni gelen neslin yani 90+ ve üzeri olan tayfadan bahsediyorum durumun vehametin farkına varmamaları ise çok korkutucu bir tablo benim nazarımda.
Bilmiyorum belki miladımız buna yetti de biz böyle görüyoruz, acaba daha eskiler de bizler için mi böyle düşünüyordu?
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)