buda benim mantar pano dekorum (=
eski zincir dişli setim
eski arka fren diskim
eski egsantirik zincirim
eski arka fren balatalarım (hoş gerçi yarısından fazlası duruyor ama diski değiştirince onlarıda değiştirdim)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
İlkay senın odayı bılıyorum ama resimler gözükmüyor :( senın şu afişide ekle.
Resim linkine tıkladım bu seferde
Cyberoam Access denied
The URL you are trying to access has been blocked because "HTTP access denied"
URL: a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/401425_307701845937441_100000928834754_908950_4418 20050_n.jpg
CATEGORY: Blogs
dedi. yasak yerlerden yayın yapma kanki
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
facebooktaki gizlilik ayarlarını baya bir revize etmiştim en son ondan kaynaklanıyor sanırım
imageshack'e yükledim şimdi
buyrun (=
By ilkyy at 2012-03-12
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Bende yazayım. Muhtemelen oda'm motosiklet konusunda en zenginlerden gösterilebilir. )
Buradaki her parçanın bir anısı var bende. Yamulmuş ve az daha bana kaza yaptırıcak fren diski, kendim değiştirdiğim eski motorumun segman takımı, yanık bir beyin, vs vs vs.
Korumalı ceketler, kask bi tarafta tabii.. )
Takımlar işte..
GS500 motor bloğu, arkasında silindirleri debriyaj seti falan.
yine gs500inanc nickli inanç abime satın aldığımız xenon kiti ve gs500 için performans eksozu.
buda benim motosiklet aküsü ve birazcık yaratıcılık ile ürettiğim kesintisiz güç kaynağı ünitesi.
amortisör yağı zincir yağı vs vs vs. )
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
irfan kardeş seninki ev degilki hile yapıyorsun, motosiklet üretim fabrikasından resimler yüklemek yasak.
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
onur ara sıra odayı temizlemeyi düşünüyormusun
bu kawasaki bir başka dostummm
benimde gözüm arkadaki kola şişesine takıldı bahar temizliği lazım
koptum avizeli kaskına masa saati süper nasıl ve nerden temin edebilirz
bu kawasaki bir başka dostummm
İrfan abi orası ne öyle yaa? Bildiğin küçük fabrika kurmuşsun.Ben de şu kaynak işini öğreneyim.Biraz tio verirsen hiç fena olmaz.90 ampere ayarla kaynat gitsin deme ama.
Kime sorsam öyle diyor.Ben güzel kaynak yapmak istiyorum.Bu arada kasktan avize işini bende tuttum.
Eski safabet kask bu iş için uygun görünüyor.Matkap,biraz da kablo yeterli.
Başarılı uygulama.Tebrikler.Arkadaşlar başka kimlerde neler var bakalım?
cem, çok gıcıksın olm yaaaaaa... bekarlık sultanlık resmen, eskiden odam garaj gibiydi, şimdi uyuyacak bir garajım dahi yok :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)