şu linke bir göz atın bakalım :D http://www.haber365.com/Haber/Baba_Y...urdu_Galeri/8/
şu linke bir göz atın bakalım :D http://www.haber365.com/Haber/Baba_Y...urdu_Galeri/8/
anadıysam arap oliyim nasıl oliyir bu is
ona adam denmez madam denir ))) ya travesti ol bundan daha iyi
Adam yada kadın yada herneyse. Kadın olarak dünyaya gelmiş sonradan cinsiyet değiştirmiş rahmi aldırmamış ve çocuk olmuş.. Okuduğumu doğru anladıysam
Adam yada kadın şu mahlukat tövbe tövbe şuan bir kadınla evli kadının adamı hamile bırakma gibi bir ihtimali olmadığına göre..
Bu çocuk kimden ?
avrupalı yapmış bizim neyimiz eksik, diyenler çıkabilir aman deyim.
Hacı Baba Yine Doğurduda Bu Adam Pardon Kadın 2001 Yılında Ameliyatla Erkek Olmuştur Sakal Felan Ektirerek Hatta Göğüslerini Aldırmış
AmA Hala rahim yumurtalık larını aldırmadığı İçin çoçuk doğura bilmekdedir Yani teorik Olarak Hala Kadınnn Dış Görünüşde Adam
Sado
Akıl sır ermez. Çeşit çeşit insan var işte...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ama olay şöyle olabilir. Anlatmasam olmaz şimdi kafam takıldı. Şimdi bu adam dönme kız doğmuş erkek olmuş(İğrenç bir olay bence). Neyse rahmi aldırmamış heralde. Sonra da bebekleri sperm bankasından yapmıştır. Anammm iğrenççççççççç...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
zaten bizim bu doğuran elemanın rahmine giden yol yokki ..ameliyatla kapattırmış o yolu.. mecburen yine tıbbi yöntemlerle tüp bebek deki olay gibi rahmine sperm bırakıyorlardır.. he eşi kadınsa nası bırakıyorlar dersen sperm bankası falan herhalde.. bizim beynimiz böyle şeylere işlemez motoru yakmaya gerek yok
bööö...
iğrençliğe bak....
yok cocuk yapacaktın neden erkek olmaya çalışıyorsun?
yok erkek olmaya çalışıyorsun bıyık bırakcağına hala neden çocuk doğurmaya çalışıyorsun?
Gıyamet alameti bunnarrr gıyametttt daş yağucak başumuza daşşşşş
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Allah akıl fikir versin. beyin bedava....
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Spermi bankadan almış bence gündeme getirilmemeli kadınmış erkek olmuş rahmi duruyo ilginç bişi yok
belkide adamın karısı gercek kadın degıldır oda adamdır cocukta ondandır oda testıslerını aldırmamıstır :D:D benım takıldıgım tibbi bir konuda rahım agzını kapattırdıysa eger 28 gundur bır gerceklesen olay nerden cıkyıor oyhh ıgrenclestım ıyıce :O
şimdi bu insan hem erkek hem kadın mı? Yoksa adam nasıl hamile kalacak?
Kadının yapma yetisi yok malum..
Anlaşılan ozaman adam kendi kendine mi yapmış?
Kendi kendine yapmışsa kadının rolü ne ?
Kimlikde erkek yazdırıyorsa erkek olmayı tercih ediyorsa neden rahmini aldırmamış? (Sözde ilerde işime yarar mantığıyla aldırmadığını söylüyor haber ama çook saçma)
...
Aslında bu dünyada ilk değil daha önceden de kadında spermle yumurtayı dölleyip erkeğe aktarmışlardı ve çocuk normal gelişip dünyaya gelmişti ama bu adamın durumu cidden çok farklı
Not: bu haber fake niteliği taşıyor gibime geliyor
cinsel hayatları bu günler de biraz sorunluymuş....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)