Müthiş Bir Dolandiricilik..
-
grave adlı üyeden alıntı
ledo kardeş motorlarla ilgili konuşmaları moto sohbette, marka model kıyaslamada yada yeni modeller kısmında yapıyoruz zaten. adı üstünde konu dışı.
açtığım konuları okumak zorunda değilsin yada cvp vermek zorunda da değilsin
Sevdiğimiz beğendiğimiz bir kardeşimiz başlık açmış. Niye okumayayım ki ? Vaktim varsa o anda okurum.
ben burda kimseye hakaret etmiyorum, kimsenin hassas duygularıyla oynamıyorum
Ben bazı kişileri rahatsız edebilir diye düşündüm, mesela musevi vatandaşlarımızı, o yüzden bir cevap yazdım. Bu da benim fikrim tabii, sen de buna cevap vermek zorunda değilsin
bence bizler biraz daha böyle konular açmalıyız. en azından kanaatimce ''kim hangi takımı tutuyordan, kim hangi duvar kağıdını kullanıyordan'', daha yararlı olur.
Bak yukarıda güzel bir link verdim. Kılıçbalığı arkadaşımız beğenmiş, sende dene istersen
Aynı muhabbetle ben de seni gözlerinden öperim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
-
arkadaşlar ulaşmak istediğim bir yada bir kaç kişinin böyle bişeyle dolandırılmasının önüne geçmekti. 180 kere görüntülenmiş en azından okuyanların başına gelirse yemezler bu numarayı. sanırım topiç amacına ulaştı.
firma adı da önemli değil, bir başka firma da yapmış olabilir. bana gelen mail'i paylaştım sadece bu nedenle ismide sildim.
saygılar!!!
-
ledo dostum açılmıyor verdiğin link
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
ledo dostum açılmıyor verdiğin link
tüüh gitti güzelim site...
Demek fazla ağır geldi bazı konular
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
puhahahhahahha
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
Anlatmaya kalksak daha neler cıkar hepimizin yaşadıgı duydugu,
TÜRK milleti gerçekten zorda kalınca kimsenin aklına gelmiyeni yapıyo ama üçkagıtçılıkla kolay para peşine,
avrupa toplumu bizim kadar zeki degil o yüzden sistematik düzen dönüyo biz ordada bu yönümüzü gösteriyoruz adamlar bizi istemiyo..
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
-
grave
ellerine sağlık usta
bence ii düsünmüşsün
bilgilendirdiğin için sağol
-
Ben bu güne kadar web üzerinden sadece bir CPU fanı satın aldım. Çalışıyor sanırım baksanıza foruma msj gönderebiliyorum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler