Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Forumun en sevdiginiz yonu nedir

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    Benim forumda en sevdigim kisim acilan konulara tembellik edip tum mesajlari okumadan ilk konuyu okuyup yapilan yorumlar
    Ornegin bir arkadas motosiklet almis, herkes hayirli olsun v.s. yaziyor, aradan zaman gecmis, olmus 4-5.sayfa, adam kaza yapmis, yada motoru calinmis, konuda bunu bildiriyor ve dolasiyisi ile konu hortlamis oluyor ama devam yorumlar guzel, hayirli olsun, tebrik ederim v.s.
    Yada bir arkadas vefat etmis, basimiz sagolsun falan, sonra o kisi cikiyor yok olmedim, yanlis anlasilma diye, ama hala cevaplar devam, allah rahmet eylesin diye
    Bir baska konu da adam aciyor basligi, ornegin diyor motorumun resmi bu, hangi cantayi tavsiye edersiniz? Cevaplar bir basliyor cok guzelmis motorun hayirli olsun, aa egzosun markasi ne, nerden aldin? Bu motora kirmizi renk gitmemis, keske 1000TL daha ekleyip japon alsaydin, konu ile ilgili tek sonuc yok ortada

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    aynen önemli olan gırgır arada bilgi paylaşımı can sıkıntısını alıyor

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Vallahi bilemedim şimdi forumun nesini sevdiğimi
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    R25
    o keske 1000 TL ekleseydin şunu alsaydın,
    5000 TL paraya ne motor almalıyım sorusuna 1000 ekle şunu al diye cevap yazmalar, arkasından arkadasın tamam ekledim 6000 TL ye ne alabilirim konusuna 1000 TL ekle şunu al diyerek hayatı boyunca motor sahibi olamamasını amaclayan ya da alacağı motorun 30bin liralık motor olmasını isteyen yorumlarda beni benden alıyor
    tabiki de herkes bunu iyi niyetle yapıyor biliyorum .. mübala yaptım biraz yanlış anlaşılmasın

EDİT: şu anda da senin dediğin olayı yaptım sanırım konuyla alakam yok ama arkamdan biri yine forumun sevdiği yönünü paylaşacağı şüphesiz

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    benimde emeğe saygı gösterilmemesi ve apaçi diye o adamı yerden yere vurmak meselesi sevmediğim yanı.

ön yargı en basta gidiyor zaten
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Motosikleti
    KUBA CG 100 (2010 model 2000 km'de)
    acil kan ihtiyaçları bölümü güzel. bir de japon kullanıcılarının her defasında üşenmeyip çinlilerden uzak dur demeleri çok çok çok güzel.
    Tropiksera ve just4techno bunu beğendiler.
    Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
    Lâ Edrî

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Forumun en bayıldığım özelliği, örneğin;

"Bugün hava ne güzel" diye açılan bir konunun,
    "Toplumun %50'si aptaldır" diye gelişmesi, ve
    "Müslüman olmayanlar cennete giremez" şeklinde bitmek üzereyken kilitlenmesidir.

Benim sevdiğim yönü arkadaşlıkların kurulmasıdır.Forumdan tanıştığım bir kaç abim var.Bir iki de arkadaşım.Sanki öz abim gibi konuşuyorum.Hatta şu anda birisiyle konuşmaktayım.
    Sevmediğim yönü ise din,dil,ırk,cinsiyet ayrımı yapılmasıdır...

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    - janlara şerit çektim nasıl olmuş?
    - o motoru alacağına üstüne 3000 daha ekleyip x modelini alsaydın daha iyiydi
    bu kawasaki bir başka dostummm

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    10 kere honda bindirdi, indirdi, şişirdi. Zamcuk... gibi konuların açılması
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim forumda en sevdigim kisim acilan konulara tembellik edip tum mesajlari okumadan ilk konuyu okuyup yapilan yorumlar
    Ornegin bir arkadas motosiklet almis, herkes hayirli olsun v.s. yaziyor, aradan zaman gecmis, olmus 4-5.sayfa, adam kaza yapmis, yada motoru calinmis, konuda bunu bildiriyor ve dolasiyisi ile konu hortlamis oluyor ama devam yorumlar guzel, hayirli olsun, tebrik ederim v.s.
    Yada bir arkadas vefat etmis, basimiz sagolsun falan, sonra o kisi cikiyor yok olmedim, yanlis anlasilma diye, ama hala cevaplar devam, allah rahmet eylesin diye
    Bir baska konu da adam aciyor basligi, ornegin diyor motorumun resmi bu, hangi cantayi tavsiye edersiniz? Cevaplar bir basliyor cok guzelmis motorun hayirli olsun, aa egzosun markasi ne, nerden aldin? Bu motora kirmizi renk gitmemis, keske 1000TL daha ekleyip japon alsaydin, konu ile ilgili tek sonuc yok ortada
    Üşengeç ve bir okadar geyik muhabbetini seven milletiz vesselam

Ha birde forumdan afaroz etme faslı var kasksız aynasız birini görmeye duralım altta kalanın canı çıksın oynar gibi çarşaf çarşaf mesajlar yemin ederim o mesajları yazanların pek azı lisede kompozisyondan geçer not almıştır

Böyle gırgır olmasını da seviyorum.Adam motor çalışmıyor diyor.
    İşsizlik var hangimiz çalışıyoruz diye cevap geliyor.
    Bunun gibi saçma esprileri de fatih yapıyor.

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Buradaki insanlar doğuştan motosiklet kültürü ve bilinciyle damarlarına kadar donanmış dizliksiz kasksız ceketsiz bakkala dahi gitmeyen hız sınırına riayet eden kat i kez kural ihlali yapmayan yapmamış yapmayacak iyilik timsali adamlar,kadınlar.
    Bu profilin dışında birini gördükleri vakit ahlak polisi durumuna bürünüp bağcıyı döven tiplere dönüyor.
    Yok arkadaş motorcu serde asi olur bu kadar yumuşak başlı olmaz olayın ruhuna ters yada ben apaçiyim.(korumaları ve aynaları olan)
    Düt düt,bilinçli motorcu geldi lütfen yol verirmisin.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Foruma üyelik tarihi eskilere dayandığı için başta motosiklet olmak üzere insan ilişkileri, gündemle ilgili konular ve siyaseti daha iyi bildiğini zannederek tepeden bakan profillerin karşılık verdikçe hırçınlaşmaları tam bir komedi.

Onun haricinde seviyesini koruyup haddini bilerek fikir alışverişinin yapılabiliyor olması çok güzel.

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forumu sadece 2006 & 2009 arası çok sevdim.
    O zamanlar daha çoğu konular açılmamıştı her gün yeni bir konu açılıp onun üzerinde uslupca tartışılıp bilgi ediniliyordu.
    Herkesin görüşü kendineydi.
    Büyükler küçüklerini korur, küçüklerde büyüklerine saygı gösterirdi.
    Hemen hemen her cumartesi tophanede bir buluşma olup sabahlanırdı.
    Pikniklere, şenliklere, mangallara gidilirdi 50'şer ve 200'er kişi ile.
    Her topic te illaki bi güzel gırgır şamata olurdu.
    Mesaj sayısının fazla göstermek için herkes her konuya hucum ederdi

Hey gidi günler hey. Çokmu şey istiyorum tekrar MT'nin o eski MT olmasını istiyerek

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Ben bu forumu sevmiyorum.
    Beni burada tutan tek sebep kelamını sevdiğim üç beş kişidir.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumu sadece 2006 & 2009 arası çok sevdim.
    O zamanlar daha çoğu konular açılmamıştı her gün yeni bir konu açılıp onun üzerinde uslupca tartışılıp bilgi ediniliyordu.
    Herkesin görüşü kendineydi.
    Büyükler küçüklerini korur, küçüklerde büyüklerine saygı gösterirdi.
    Hemen hemen her cumartesi tophanede bir buluşma olup sabahlanırdı.
    Pikniklere, şenliklere, mangallara gidilirdi 50'şer ve 200'er kişi ile.
    Her topic te illaki bi güzel gırgır şamata olurdu.
    Mesaj sayısının fazla göstermek için herkes her konuya hucum ederdi

Hey gidi günler hey. Çokmu şey istiyorum tekrar MT'nin o eski MT olmasını istiyerek
    Hocam bahsettiğiniz konu çok güzel. İnternet siteleri hele ki forumlar için bu yazdıklarınız çok çok önemli bir sorun. Yıllar geçtikçe sitelerin girdisi artıyor, tıklanmaları artıyor, arama motorlarında ilk sayfalara yükseliyorlar ama zamanla hantallaşıyorlar ve aynı alanda yeni sitelerin yıldızı parlıyor. Önemli olan bunu yakalayabilmek. Bazı siteler aynı alanda farklı isimde siteler açarak kendilerini besliyor ve genişliyorlar. Belki de MT artık farklı çalışmaların içine girmeli yoksa binlerce üyesi olan bir sayfanın online üye sayısı üç yüzü geçmedi, geçmiyor, geçemiyor.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    bişey merak ettiğimde, yada servis öneride bulunduğunda inanmayıp, hemen "forma bakmam lazım internet lazım telefon lazım " demek
    birGarip..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)