Chevrolet Captiva almayı düşünüyorum yorumlar..
Reklamlar
-
evocamd adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum kullanan tecrübe eden arkadaş varmıdır? Fiyat performasn ilşkisi içerisinde değerlendirdiğimizde alınacak en makul araç gibi geldi ancak binip kullanmadım tavsiye önerilerinizi bekliyorum.Aracın fiyatı Medium paketi düşünüyorum 85,500 tl ye bırakıyorlar..İstediğim aksesuarlarla birlikte 87,000 tl ye geliyor..
Aracın özellikleri;
Şanzıman 5 İleri Otomatik Vites
Motor Hacmi 1991 cc
Yakıt tipi Dizel
Maksimum Güç (PS) 150 PS/110 kW@4000 rpm
Tork 320 Nm@2000 rpm
Kıa Sportage alman için sana yalvarabilirim... hayatımda gördüğün en muhteşem suv...tabi ki dizel kasası...koreliler bu işi biliyor...0 alınmış sportage 6 ay kullandım...güç desen güç konfor desen konfor...işçilik baştan aşağı kalite...dikiz aynalarda geri görüş kamerası var vs...detaylarda saklı olan bir estetik harikası aracdır...en azından bir test sürüşü yap şu sportage ile...hatır için... pişman olmazsın...
dip not kıa tr ile bir alakam yoktur...sadece markaya hayranlık vardır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
Motosiklet Eğitmeni
Ben simdi buradaki fiyatini merak ettim.
28.150€
Ben bu araci 4x4 zannetmistim ama baya monospace diye satiliyor.
Saniyorum Türkiye'de SUV deniyor bu araçlara.
Eger çocuklariniz varsa bu tür araçlar gerçekten aile için mükemmel.
Fakat bu segmentte kendini kanitlamis ve çok kaliteli modeller var.
Ben geçtigimiz yil piyasada ençok rastladigim modelleri test ettim.
Bu yilin gözdesi saniyorum Ford S Max
Ben Mercedes B
Opel Zafira
Wv Touran
Peugeot 3008 ve 5008
Citroen Picasso
Renault Scenic
araçlarini test ettim.
Içlerinde en hosumuza giden Picasso oldu.
Fakat gözüm S Max da kalmadi desem yalan olur.
S Max alsam bu sefer Picassoya takilacaktim.
Yani sizin SUV dediginiz araçlarda fazla macera aramanin manasi yok.
Bilindik kolay satilabilecek markalara yönelmek lazim.
Ama bu Türkiye için geçerli.
Ben daha çok kullanisliligini kalitesini ön plana alarak seçim yaptim.
Hepsi hemen hemen ayni fiyat çünkü.
Ama Türkiye sartlarinda isler degisiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Bence 2.el Mazda CX9 alsanız daha iyi olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76912941/detay
konforu captivaya göre çok daha iyi olur
-
ben olsam almam...eğer asfalt yoldaki kasislerde yavaşlayacaksan (ki ülkemizde SUV ler öyle) sen de alma...SUV alacaksan SUV gibi kullanacaksın...smax i değerlendirmeni öneririm...hayırlısı olsun...
-
DNGe adlı üyeden alıntı
Bu arada Nissan QashQahi modellerinide yakından incelemeni tavsiye ederim 1.5 DCİ performansıda tatminkar daha ekonomik olur
iki akrabam aldı çok memnunlar özellikle yakıt ekonomisi, vergi avantajı vs. vs. vs.
harley is making love with
davidson
-
babamda alacaktı kasa değiştirecekmiş ellerinde kalan stokları çıkarmak için diğerlerinden fiyatı düşük bence ix35 yada kia sportage düşün derim
-
Arkadaşlar önerileriniz güzel ama değerlendirildiği zaman kaşkayı modelı 1,5d lerde otomatık seceneği yok.. 2000 dizel motor seceneğinde var otomatık, onun fıyatıda 110.000 lıraya gelıyor kı ben o arabaya hayatta 110.000 vermem.Ayrıca 1,5 modeli 4x2..
Sportageye gelince gönlüm ondan yana ama oda 115.000 liraya gelıyor .. Yanı captivayla arasında 30.000 lira gibi bir fark var.. bunlarıda çok ıyı değerlendirmek gerekiyor aynı segmentte bu kadar fark bence cok.. 115.000 lıra verildikten sonra cok daha farklı araçlar var..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
-
Arkadaşlar önerileriniz güzel ama değerlendirildiği zaman kaşkayı modelı 1,5d lerde otomatık seceneği yok.. 2000 dizel motor seceneğinde var otomatık, onun fıyatıda 110.000 lıraya gelıyor kı ben o arabaya hayatta 110.000 vermem.Ayrıca 1,5 modeli 4x2..
Sportageye gelince gönlüm ondan yana ama oda 115.000 liraya gelıyor .. Yanı captivayla arasında 30.000 lira gibi bir fark var.. bunlarıda çok ıyı değerlendirmek gerekiyor aynı segmentte bu kadar fark bence cok.. 115.000 lıra verildikten sonra cok daha farklı araçlar var..
Kardeş gel sana muz serası alalım ne arabası yahu
-
anamur.spor adlı üyeden alıntı
Kardeş gel sana muz serası alalım ne arabası yahu
Bu gidişle öyle olacak sanırım
-
http://www.subaru.com.tr/xv/
performans,güvenlik,keyif na ararsan var.
foresterin yeni versiyonu.mitsubishi outlander almadan
önce çok araştırdığım araçtı forester.sürekli dört çeker olması
hem güvenlik hem performans.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
tamam dostum bak kaptivalarıda beğeniyorum ama Hyundaı ix35 ve kıa sportage ortak özelliklere sahipler...ikiside favorimdir...yani param olsa muhtemelen kıa sorento alacağım hiç düşünmeden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
araba olmadı,muz serası verebiliriz hemen.:queen:
sera nasıl olsa arabayı alır.:cat:
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
-
Yorum yapın dediniz yorum..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
tamam dostum bak kaptivalarıda beğeniyorum ama Hyundaı ix35 ve kıa sportage ortak özelliklere sahipler...ikiside favorimdir...yani param olsa muhtemelen kıa sorento alacağım hiç düşünmeden...
Mete abi 160.000 lira istiyorlar sorento için.Aşırı fazla.. O kadar param olsa zaten sorento almam çok daha farklı secenekler var..Hakkını yemeyelım ıyı araba ancak okadar etmez benım gozumde..
-
Mete abi 160.000 lira istiyorlar sorento için.Aşırı fazla.. O kadar param olsa zaten sorento almam çok daha farklı secenekler var..Hakkını yemeyelım ıyı araba ancak okadar etmez benım gozumde..
2005 te cerato kullandığım için markaya karşı aşırı sempatim var...dediğin gibi o paranın arabası değil...160 bine neler var neler...
ford kuga hakkında ne düşünüyorsun....
-
Bende bakinip duruyorum, gerci bana hard offroad yapabilecegim birsey lazim fakat bende arastirdigim kadariyla captiva elindeki para ile alabileceginin en iyisi.
Ben niva dusunuyorum. Belki mercedes g olabilir.
Mercedesleri de bakin . 2. elde olsa inanilmaz araclar ( g serisi)
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
2005 te cerato kullandığım için markaya karşı aşırı sempatim var...dediğin gibi o paranın arabası değil...160 bine neler var neler...
ford kuga hakkında ne düşünüyorsun....
Abi ford kuga bir arkadaşımda var bindim içeriye biraz fazla ses alıyor ve yığılıyor araç yani performans olarak pek tatmin etmedi beni.. İçide pek ferah gelmedi bana, içime sinmedi yanı anlayacağın..Hafta içi captivayı test sürüşüne gideceğim bakalım neler göreceğiz..
-
...
markayla alakalı nedense içimde bir tedirginlik var...suzukı grand vıtaralarada bakın test sürüşü yapın vs...
http://otomobil.suzuki.com.tr/Modell...-3K-16-JX-A-MT
3 Kapı 1.6 JX-A MT Düz Benzinli 106 HP 4x4 47.750 lira diyor...captiva bana hormonlu estetik ameliyatlı bir kadın gibi geliyor nedense...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)