1 liraya tavuk döner olurmu.?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
burada 1 TL 'ye anca çişimizi yapabiliyoruz.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Ben lisedeyken bu tarz bi ucuz dönerciden tavuk döner aldım.
Ağzıma sert bişey geldi, çıkardım bir baktım o da ne! G
GAGA !
Bildiğin gaga çıktı arkdaş dönerden
Motosikletli Kaplumbağa...
-
takendy adlı üyeden alıntı
burada 1 TL 'ye anca çişimizi yapabiliyoruz.
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Ben lisedeyken bu tarz bi ucuz dönerciden tavuk döner aldım.
Ağzıma sert bişey geldi, çıkardım bir baktım o da ne! G
GAGA !
Bildiğin gaga çıktı arkdaş dönerden
Martı gagasıdır o
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
ama meretin tadıda bi başka oluyor ya Lise zamanları bende çok yedim 50 kuruştu ozamanlar yarım tavuk acık ayran. Ama sonra öğrendiğime göre söylediğiniz gibi hayvanın her tarafı var. Hatta kasaplarda bozulmuş tavuk ve benzeri ürünleri de karıştırıp nişasta ekleyerek o hale getiriyorlar. Yemeyin. Şikayet konusuna gelince etsen de bir şey çıkmaz çünkü aldığı fabrika devletten onay muhakkak almıştır
-
-
Mersin İl Temsilcisi
-
ben öğrenciyken Adapazarın'da döner+ayran 1 TL ye yiyorduk.tabi 6-7 sene önce.hey gidi günler heyy
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Burda tavuk o paraya yanini donup poz bile vermez.
-
öğlen iş yerinde tavuk döner var, huylandim şimdi
-
martı dönerdir o martı
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
sürümden mi kazanıyor acaba :D şaka bi yana bende pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum
-
-
martı tavuktan daha pahalı
-
cennet mahallesini belki bilirsiniz(dizi olmayan) orada benim dershanemin yanında da 1 tl ye tavuk döner ve kapalı ayran satılıyor,birkaçkere yedim kötü değildi tadı benim arkadaşlarım hep ordan yiyor sizin de dediğiniz gibi çoğu müşteri çocuklar zaten 200 metre ilerisinde ilkokul var çıkan buraya geliyor,bende çok merak ediyorum nasıl olabilir o kapalı ayran ile tavuğun 1 tl olması? şikayet değilde şu etlerin test edilip nedir ne değildirini bi öğrenmek lazım.şu ana kadar hiçkimseden birşey duymadım zehirlendik,pislik çıktı osu busu kötü diyen olmadı,hatta arkadaşlarım bile oranın martı eti sattığını düşünüyorlar(şakayla karışık) ama yemeye devam ediyorlar,kendi aralarında ' artık uçucaz ' diye espirileri bile dönüyor, muhabbet kısmı güzel de sağlık kısmı önemli olan,işin çok ilginç olan kısmı , bu adam kapısında beypiliçin aldığı öldülleri gösteren büyük bir resim asmış, ama burda asıl nokta,o adam beypilicin aldığı ödülleri sanki kendisi beypiliç kullanıyormuş gibi göstererek insanlarda güven oluşturmaya çabalaması.bunun etlerini ücretsiz inceletebileceğimiz biryer varmı ?
-
bence 1 tl ye tavuk döner olur ve satan yerlerde var bence anlatıldığı gibi sakatat bacak kanat gibi şeyler de içine konulmuyor sen döner takılırken görmek iste eğer sadece büftek şeklinde ise yemeye devam et ama içine tavuk kıyması konuluyorsa bence yemek yeme o dükkandan...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Her şey karşılıklı. Sabah vapurla karşıya geçerken simit atıp beslediğin martı, öğlen yemeğinde seni besliyor.
-
Moderatör
Tavuk dönerden ziyade, ülkemizde tavuk ureten tesislerin 30 ila 45 gunde ufacik civcivi yenilebilecek pilic haline hangi hormon takviyeleriyle getirdigi daha onemli sanki.
Nerede o eski kazak erkek, efemine oldun ciktin diyenlere cok fazla tavuk tukettiginizi soyleyebilirsiniz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)