o yediğiniz inek memesidir. 100 kiloluk dönerde nereden bakarsan 40-45 kg inek memesi katabilirsiniz. 20 kg da yağ, gerisi tavuk etidir. tavuk etini derisiyle beraber hazırlayanlar da var.
inek memesi bir gece suda bekletilirse süt tadı da almazsınız.
millet nasıl zengin oluyor sanıyorsunuz? adam gibi çalışarak mı?
Valla eminönü vapur iskelesinde az yememiştim bu tarz dönerlerden. Tadı da hala damağımda hani, olsa yine yerim.
önemli!!!!!
1 liraya alıp yediğiniz tavuk döner sizi öldürmez ama
ulan bunun içinde ne vardı, sağlıma zararlı mı, bu adam nasıl kar ediyor, steril mi vs.vs. düşünürken stresten kalp kirizi geçirip öteki tarafı boylayabilirsiniz
harley is making love with davidson
Arkadaşlar doğru söylüyorsunuz belki ama miktar toptan satışlarda fiyatı çok fazla etkiliyor. Yanlış bilmiyor isem İstanbul üniversitesinde öğle yemeği 1TL, bu paraya yarım ekmek döner değil 4 çeşit yemek alıyorsunuz. Özellikle gıda işinde satın alınan ürün miktarının fiyata etkisi büyük. O dönerciyi savunmuyorum yalnız, yanlış anlaşılmasın.
çin malıdır
Mustafa Kemal Atatürk
Hahaha tam dicektim martı dönerdir diye bi baktım yağmur gibi yağmış
Herşeyin başı sağlık
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Japonlar da acayip pis şeyler yiyolar inek minek yok tabii. Çin daha iyidir yiyecekte bence.
oluyor.
mesela burada 2 liraya da çift lavaş döner var
geçen söyledim geldi
iç içe sarılmış çift lavaş vardı
ama içinde bir şey yoktu
Bizim burada döner + ayran 2 lira bizimki kaliteli o zaman
Asayiş berkemal
ben öğrenciliğimde bol bol yedim. çünkü para yoktu açtık bizde yedik. hiç zehirlenme olmadı. 1 tl satılan dönerin içine neredeyse hiç et koymuyorlar bol bol salata az bir tadımlık tavuk koyuyorlar. öyle 1 lira oluyor. madem içinzide bir şüphe vr. zabıtayı arayın gelsin incelesinler size de sonucu bildirsinler. eğer standartlara uygun yapmıyorsa adamın dükkanın direk kilitliyorlar.
Arkadaşlar Antalyada 50gr bütün ekmek + Kapalı Ayran 1,50 lira
İgrendim şimdi. Hepte ordan yiyordum. Yer Açı dersanesi Altında Ara sokakta Eski otogarın Yanı
Bir daha zor yerim ordan bu yazıları okuduktan sonra :S
Mecbur kalmadıkça hele böyle ucuzculardan birşey yememeye çalışıyorum.
Bizim işyeri yakınında da böyle 2,5 TL'ye döner ekmek var Geçen eve gecikince arkadaşla birer tane yedik.
Bir tavuk dönerde olmaması gereken kadar fazla baharat ve acı vardı. Sanki bazı kokuları falan bastırmak istercesine.
Tabii yerken değil de yedikten sonra huylandım
çektiğim bir fotoğrafı göstereyim sizlere.
yer manisada çevresi hep bunun gibilerle dolu. tavuk eti nasıl olurda kırmızı etten pahalı olur???
20
ince hesaba girersek mümkündür.
et-balık kurumu güncel gövde tavuk fiyatı 4.90 tl.
tahminim yüklü ve düzenli alımlarda 4 liranın bile altına tavuk eti bulunabilir.
bu durumda 50 gr.lık tavuk döner hakiki tavuk etiyle 1 tl'ye satılabilir. mümkündür.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Tuncer Sezen
Kuvvetmira
Tavuk çitliklerinde iskartaya ayrılan yani artık yumurtlayamayan,ölmek üzere olan tavuklar 1 tl'dir satılır.Bu 1 liraya satılan tavuklar nerelere gittigi mechuldur.Muhtemelen bu 1 tl'ye satılan tavuk dönerler bu tavukların etlerinden yapılmakta.Bu hayvanlar çiftliklerde çektikleri zulumden bir nevi kurtulmaktadırlar.Cünkü bir cogu hayatında güneş dahi görmez nakliye sırasında şanslıysa bir ışık görür.Güneş görmediklerinden D vitamini , kalsiyum noksanlıgı vardır.Elinize aldıgınız an ayak kemıklerı kırılır daha bır cogu kesıme gıtmeden havasızlıkta yada kemıklerı kırıldıgından telef olur.Nerede döner yapıldıklarıda ayrı muamma ticari boyut tamamen ahlaksızlıga döndugunden vede denetımın sadece adı yasatıldıgından tavugu yolup oldugu gıbı kıyma makınesınden gecırmeyeceklerı ne malum?3 sene once yumurtlarlar dusuncesıyle 100 tane almıstım.aldıgım gun ıcınde 10 tanesı öldü ,şu an 5 tane kaldı eh sayemde son zamanlarını huzurlu gecırdıler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)