Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Doymak Bilmeyen Kadınlar

REKLAM ALANI
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Kadınların gidip kendilerine erkek (koca) secebilecekleri bir erkek dukkanı (magazası ) acılmıstır. Magaza 5 katlıdır ve her kat cıkıldıkca, erkeklerin nitelikleri de yukselmektedir. magazada sadece tek bir kural gecerlidir: herhangi bir katın kapısından iceri giren kadın, o kattan alıs-veris etmek zorundadır ve eger bir ust kata cıkmak isterse, tekrar asagı katlara inemez. Bir gun bir grup kız arkadas, kendilerine erkek secmek icin magazaya gider. Ve....

1. KAT'ın kapısında sunlar yazılıdır:
    "Bu kattaki erkeklerin calısacak bir isleri var ve cocukları da severler". Kızlar yazılanları okur ve soyle derler: "Eh, hic yoktan iyidir ama bir de ust kata bakalım".

2. KAT'ın kapısında yazılanlar:
    "Buradaki erkeklerin iyi bir isleri var, cocukları severler ve son derece yakısıklıdırlar." Kızlar: "Hmmm, hic fena degil ama acaba bir ust katta ne var ?"

3. KAT : "Buradaki erkeklerin cok iyi birer isleri var, cocukları severler, son derece yakısıklıdırlar ve ev islerine de yardım ederler". Kızlar:
    "Aman Tanrım, cok etkileyici ama yukarıda baska katlar da var."

4. KAT : "Buradaki erkeklerin isleri cok iyi, cocukları cok severler, gayet yakısıklı olup, ev islerine yardım ederler ve ayrıca son derece romantiktirler". Kızlar cıglık atmaya baslarlar: "Inanılmaz, bir ust katta bizi neyin bekledigini bir dusunun!"
    Ve bir kat daha cıkarlar...

5. KAT'ın kapısında sunlar yazmaktadır: "Bu katbostur ve sadece, kadınları memnun etmenin mumkun olmadıgını kanıtlamak icin konmustur. Cıkıs soldadır; umarız inerken merdivenlerden yuvarlanırsınız

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    tek kelimeyle süper....
    B rh +(pozitif)

kılıçbalığı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn 800(siyah inci)
    süper ötesi benceeee ama şimdi bayan üyeler çok kızacak bunaaa
    "[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]

tekirdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA 2011 T MAX 500
    Erkekler doyuyormu ki kadınlar doysun.....Bence başlık DOYUMSUZ İNSAN OĞLU olamlıydı.....

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Süpeeeeer Heyy sitedeki bayanlar nerede yorum yokmuuuu?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Alfie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp xl700v
    Hoştu.......

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Var tabii ki Salih arkadaşım,

Tekirdağ arkadaşım zaten noktayı koymuş ....İnsanoğlu doğası gereği zaten doyumsuz...her iki cins de ...Fakat doyma biçimleri, tercihleri farklı....

bir, iki örnek verebilirim ben de... yarı ciddi yarı geyik formatında

Eğer konuya psikolojik açıdan ve pazarlama, reklam stratejileri açısından bakarsak bu durum biraz daha netlik kazanır sanırım...

Birincisi bayanların daha doyumsuz olduğu idda ediliyorsa...bu doyurma görevini sorumluluk almış erkeklerin başarısız olduğunu gösterir ki..... Bu en temel iç güdülerden biridir. Bayanların da doyumu alışveriş merkezlerinde aramaları çok normaldir ve bu eksiği bir şekilde ikame etmeye çalışma iç güdüsü hasıl olur...psikologlar daha da bilimsel açıklar bunu zaten.

Bunu fark eden.... iş dünyasında stratejik planlamalarda yer alan çoğunluk erkekler de pazarlama ve reklam stratejilerini bunun üzerine kurarlar...bir de bu eksiklerinden rant elde etmeye kalkarlar...başarılı da olurlar. Ürünlerin çoğu bayanlar için üretilir, ..Bir alışveriş mağzasında sadece erkekleri ilgilendiren bölümlerin azlığı da bu yüzdendir. Yoksa.... çoğu erkek... aç kalır...işsiz kalır... karınları doymaz.

Diğer bir açıdan yaklaşacak olursak....peki erkekler doyumlu mudur?....tabii ki onlar da değildir...en bilinen örnek...erkekler iş, eş, çocuk, ev , araba,....vs sahibi olduktan sonra bayanlara bir türlü doyamazlar...Eşlerini aldatırlar...neden?....ya da sevgilisi olanlar ...doyamazlar bir türlü...acaba bir diğer katta ne var şeklinde. ..hatta bunun 5. kat gibi bir sonu da yoktur...Zaten çıkış kapısını bulmak isteyen kim....
    Bu durum bayanlar için aldatma olarak çıkmaz karşımıza aradaki fark da budur...sanırım...alışveriş olarak çıkar, kuaför olarak çıkar da çıkar...vs vs vs....noktalı virgül...sitemizin diğer bayan arkadaşlarına teslim

hadi kızlar....eğlenelim biraz....

Not: alınmaca yok...madem böyle topic açtınız başa gelen çekilir...gusel arkadaşlarım...

İlgili moderatörümüz...mesaj formatlarıyla oynarken mutlaka gerekçenizi bildiriniz...
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bence süper.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

SHEMOTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    bence süper.
    Ylmzzzcım,

süper olan neymiş...açıklamamışsın....
    Bayanlar mı?
    Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı SHEMOTO adlı üyeden alıntı
    Ylmzzzcım,

süper olan neymiş...açıklamamışsın....
    Bayanlar mı?
    yazı güzel olmuş ama
    bazı kızlar için öyle süperler
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

dönence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda shadow 2006
    abi ne diyeyim tam bayanları anlatmış
    SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
    bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak

Motosikleti
    1000RR06
    abi süpersin bu kadar doğru anlatılır
    Acımadıki, acımadıki

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    walla ben artık mükemmel erkeğin olduuna falan inanmıorum
    zaten bu yüzden motosiklet için sevgilimi terkettim
    ayrıca her katı çıktığınızda süper bi bayan bulunacak bi mağazayı
    değil böle seneryolarla lafını bile ettirmeyiz
    ama siz kendinizi satılığa bile çıkardınızzzz
    hooşşş bn hiç birinize 2 lira bile vermem deeee neyyseeeee

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı
    hooşşş bn hiç birinize 2 lira bile vermem deeee neyyseeeee
    neyse bişi derdim ama
    Acımadıki, acımadıki

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kadınların bakış açısı ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi. Teşekkürler
    ==============================
    ==============================

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    kızlar ı çok güzel anlatmoşlar burda kızlar önlerine çıkan iyi kısmetleri hep teperler daha iyi si çıkar diye fakat en sonunda beter inde beteri vardır giden geleni aratır misali yanlış yöne saparlar bu tabi hepsi için geçerli değil ama ben bir çoğuna da şahit oldum nerde tipsiz erkek orda onun yanında güzel bayan görünce ben de buna kanaat getirdim isteyen kızsın soğuk su bulundururum ben yanımda hep
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Kadınlar erkeğin gücünü elde edip bunu kendi çıkarları için kullanmak isterler...
    Nietzsche

Shemoto' ya bu yeterli cevap olur sanırım :D

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı NicemaN adlı üyeden alıntı
    Kadınlar erkeğin gücünü elde edip bunu kendi çıkarları için kullanmak isterler...
    Nietzsche

Shemoto' ya bu yeterli cevap olur sanırım :D
    arkadaşım kendi adına kendi kadının için konuş banada denk geldi vefasız olanları ama bi çuval incir muhabbetine dönmesin olay

ona bakarsan erkeklerde aldatır belki sende 5. kata çıkmak isteyenlerdensin
    Acımadıki, acımadıki

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    kendi kanılarımı yazdığım zaman benim sözlerime yanıt verirsin polemik cümleler kurarsan bi çuval incir olayına bizzat sen sokarsın muhabbeti altına bu sözü yazanın imzasını koydum yanıtını o kişiye verirsin başkası için yazılmış sözleride kendi üzerine almazsın bana gelince... ben zaten tercih ettiğim katı belirlemişim sen kendi bulunduğun kat için karar ver ve orda kal derim...

Alıntı CBR1000RR adlı üyeden alıntı
    arkadaşım kendi adına kendi kadının için konuş banada denk geldi vefasız olanları ama bi çuval incir muhabbetine dönmesin olay

ona bakarsan erkeklerde aldatır belki sende 5. kata çıkmak isteyenlerdensin

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9

insanoğlu

Bayanları anlamak hakikatten zordur...

Adamın biri kumsalda bulduğu sihirli lambayı kurcalarken Cin, alışılagelmiş olduğu gibi lambanın dışına çıkmış tabiiki...
    Ama demişki bu hikaye çok uzadı ve artık sıkıntı vermeye başladı... Sadece birtek hakkın var dostum. İyi düşün ve öyle karar ver demiş...

Adam da demiş ki... Ben Bostancı' da oturuyorum, işyerim de Şişli'de ... Hergün işe gidip gelirken köprüde çok zaman harcıyorum ve trafikten nefret ediyorum artık... Evimin önünden işyerimin önüne köprü istiyorum...
    Cin hiç düşünmeden OHAA demiş... İstek dediysek makul bişiii demek istedik herhalde... Olmayacak bişiiii isteme yaw. Sen hiç biliyor musun ne kadar plan proje lazım... Kaç evin yıkılması gerekli... Ne kadar beton, demir, lojistik gerekiyor haberin var mı demiş... Hadi makul bişii istede gideyim demiş...

Adam Cin'e hak vermiş ve bu defa hiç düşünmeden tamam buldum demiş...

Dünyada bayanlardan dolayı şansım hiç olmadı... Onları bir türlü anlayamadım, ağladıkları zaman nedenini hiç bulamadım, bakışlarını hiç çözemedim, söylemek istediklerini söylemeyip değişik yollardan ifade etmelerine anlam veremedim, en romantik anda bile kavgaların birden patlak vermesine bir mana bulamadım...
    Kısaca ne yaptıysam onları memnun edemedim...

Şimdi tüm bunları çözmek ve bayanların ne yaparsam yapayım benden memnun kalmalarını istiyorum...
    Evet evet isteğim bu demiş...

Cin hiç düşünmeden cevaplamış...
    Köprü nereden nereye olacak demiştin...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler