Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Doymak Bilmeyen Kadınlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı NicemaN adlı üyeden alıntı
    kendi kanılarımı yazdığım zaman benim sözlerime yanıt verirsin polemik cümleler kurarsan bi çuval incir olayına bizzat sen sokarsın muhabbeti altına bu sözü yazanın imzasını koydum yanıtını o kişiye verirsin başkası için yazılmış sözleride kendi üzerine almazsın bana gelince... ben zaten tercih ettiğim katı belirlemişim sen kendi bulunduğun kat için karar ver ve orda kal derim...
    burdaki mesele kime yazıldığı değildir arkadaşım biz burda içinde bulunduğun topic için yazıoruz yani bir konu var

ben daha o mağazaya girmedim
    Acımadıki, acımadıki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı GreatWhiteShark adlı üyeden alıntı
    Bayanları anlamak hakikatten zordur...

Adamın biri kumsalda bulduğu sihirli lambayı kurcalarken Cin, alışılagelmiş olduğu gibi lambanın dışına çıkmış tabiiki...
    Ama demişki bu hikaye çok uzadı ve artık sıkıntı vermeye başladı... Sadece birtek hakkın var dostum. İyi düşün ve öyle karar ver demiş...

Adam da demiş ki... Ben Bostancı' da oturuyorum, işyerim de Şişli'de ... Hergün işe gidip gelirken köprüde çok zaman harcıyorum ve trafikten nefret ediyorum artık... Evimin önünden işyerimin önüne köprü istiyorum...
    Cin hiç düşünmeden OHAA demiş... İstek dediysek makul bişiii demek istedik herhalde... Olmayacak bişiiii isteme yaw. Sen hiç biliyor musun ne kadar plan proje lazım... Kaç evin yıkılması gerekli... Ne kadar beton, demir, lojistik gerekiyor haberin var mı demiş... Hadi makul bişii istede gideyim demiş...

Adam Cin'e hak vermiş ve bu defa hiç düşünmeden tamam buldum demiş...

Dünyada bayanlardan dolayı şansım hiç olmadı... Onları bir türlü anlayamadım, ağladıkları zaman nedenini hiç bulamadım, bakışlarını hiç çözemedim, söylemek istediklerini söylemeyip değişik yollardan ifade etmelerine anlam veremedim, en romantik anda bile kavgaların birden patlak vermesine bir mana bulamadım...
    Kısaca ne yaptıysam onları memnun edemedim...

Şimdi tüm bunları çözmek ve bayanların ne yaparsam yapayım benden memnun kalmalarını istiyorum...
    Evet evet isteğim bu demiş...

Cin hiç düşünmeden cevaplamış...
    Köprü nereden nereye olacak demiştin...
    abi süpersin kadınlar hakkındaki herşey yazılıo kızlar yok ortada ee n yapsınlar tabi doğru söze bişi diyemiyorlar
    Acımadıki, acımadıki

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bu kadar mı zoruz ya allah aşkına
    Nedir alıp veremediiniz asıl siz doymak bilmezsiniz,,
    hep bana hep bana dersiniz benim sevgilim varsa gözüm kimsei görmez mesela
    ama siz o da benim olsun şu da bu da dersiniz
    kişi kendinden bilir işi derler ya o hesapp
    her zaman aldatan da bırakan da ne istediğini bilmeyen de bencil de siz oldunuz
    duygusuz ruhsuz yarınını düşünmeden yaşayan
    vur patlasın çal oynasın oohhh keyif çatayim dien de sizlersiniz
    bir elim yağda diğeri balda evli de olurum sevgilimde olur dersiniz
    kusura bakmayın ama sizler asla güvenilmezsiniz
    bir daha da çatlasam da yazmayacağım.................

kotumuren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150-5 (Mavi) :)
    Arkadaşlar bunu tartışma konusu haline getirmenin bir anlamıyok..
    yazı hoş bir latife. o kadar..
    sonuçta kadın erkek için.erkekte kadın için vardır.
    Yaradılmışların en şereflisi olan insan oğlunun içinde o cinsiyeti küçük düşürecek şekilde davranan insalnanamutlaka var,bu her iki cinsiyet içinde geçerli.
    ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı
    Bu kadar mı zoruz ya allah aşkına
    Nedir alıp veremediiniz asıl siz doymak bilmezsiniz,,
    hep bana hep bana dersiniz benim sevgilim varsa gözüm kimsei görmez mesela
    ama siz o da benim olsun şu da bu da dersiniz
    kişi kendinden bilir işi derler ya o hesapp
    her zaman aldatan da bırakan da ne istediğini bilmeyen de bencil de siz oldunuz
    duygusuz ruhsuz yarınını düşünmeden yaşayan
    vur patlasın çal oynasın oohhh keyif çatayim dien de sizlersiniz
    bir elim yağda diğeri balda evli de olurum sevgilimde olur dersiniz
    kusura bakmayın ama sizler asla güvenilmezsiniz
    istisnalar kaideyi bozmaz değilmi
    Acımadıki, acımadıki

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    bu ististaya dahil olan da sen değilsin

sevgilim
    o da kendini bilio burda yazdıklarını görüo rahatsız oluo ve ben dee

Motosikleti
    1000RR06
    bu ististaya dahil olan da sen değilsin sevgilim

o da kendini bilio burda yazdıklarını görüo rahatsız oluo ve ben dee
    anladıysam fenerli olayım

de kendimi istisnalardan saymadımki
    Acımadıki, acımadıki

GreatWhiteShark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal_Raptor DD250E-9
    dishy

Demişsin..... Daha sonra...

dishy

bu ististaya dahil olan da sen değilsin sevgilim
    Yazmışsın... Hatta sevgilimin önüne virgül de koymamışsın... Yanlış anlaşılıyor.

Amaç burada kimseyi çatlatmak değil tabii... Sadece eğlenmek o kadar...

Ben şahsen eğleniyorum... Ama sen erkeklere biraz düşman gibi davranıyorsun gibime geldi... Hiç te o kadar güvenilmez değilizdir... Biraz güvenilir yanlarımız da vardır tabeee...
    Regal Raptor
    DADYW
    DD250E-9
    34 SIU 67

NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    dostum ben şunu bilirim şuna eminim o da kadınların erkeklerden daha çok aldatmaya meyilli olduklarını bi kere kadınlar niye erkeklerle uğraşır niye eziyet çektirir bunun hesabını verin ondan sonra aldatma konusuna girin yahu anlamadığım bizim sizde aradığımız çok detaylı bir şeyler yok sadakat yeterli de siz niye bizdeki sadakatla yetinmiyorsunuz yahu onuda geçtim bi düşünür ismini hatırlayamadım şu sözü söylemiş kadınların kulağına küpe olsun diye )

Hayatım boyunca daha fazlasını istemeyen bir kadın tanımadım....

:D

Yazmışsın... Hatta sevgilimin önüne virgül de koymamışsın... Yanlış anlaşılıyor.

Ben şahsen eğleniyorum... Ama sen erkeklere biraz düşman gibi davranıyorsun gibime geldi... Hiç te o kadar güvenilmez değilizdir... Biraz güvenilir yanlarımız da vardır tabeee...

Motosikleti
    1000RR06

birazdan n yazdığının farkına varır düzeltir komple ne yazdıysa hem yazmadan duramaz çatlar yoksa yok halen neyi savunuyo anlamadım
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    Liberty 200

Double !

SHEMOTO göndermiş !
    Bu durum bayanlar için aldatma olarak çıkmaz karşımıza aradaki fark da budur...sanırım...alışveriş olarak çıkar, kuaför olarak çıkar da çıkar...vs vs vs...
    Benim bildiğim aldatma 2 kişi ile yapılır ! Eğer ortada erkeklerin tümünü idare eden çok az sayıda kadın yoksa, aldatan erkek kadar kadın da vardır demektir.

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    güzelmiş
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    walla ben artık mükemmel erkeğin olduuna falan inanmıorum
    zaten bu yüzden motosiklet için sevgilimi terkettim
    ayrıca her katı çıktığınızda süper bi bayan bulunacak bi mağazayı
    değil böle seneryolarla lafını bile ettirmeyiz
    ama siz kendinizi satılığa bile çıkardınızzzz
    hooşşş bn hiç birinize 2 lira bile vermem deeee neyyseeeee
    lütfen uslubumuza dikkat edelim..!!!
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    güzel fıkra doğrusu.ama dogru olup olmadıgı konusunda bir şey diyemeyeceğim.çünkü bir erkek gözüyle kadınları değerlendirmek çok daha farklı ama ben bu kritere girdigimi sanmıyorum allaha şükretmek lazım değil mi ama aç gözlülük iyi bir şey değil her iki taraf için de öyle erkekler kadınları çok eleştiriyorlarlar ama kendi yaptıklarını pek görmüyorlar nedense

olumsuz erkek ve kadın tabloları
    erkek: eşini veya sevgilisi aldatır ama asla vicdan azabı duymaz
    bayan: eşini aldatır ya eşi de onu aldatıyordur ya da ona hiç değer vermiyordur.
    erkek: kabadır,küfürlü konuşur,döver
    kadın: dırdır yapar senin annen şöyle senin kardeşin böyle der
    erkek: yalan söyler,kumar oynar,içki içer
    kadın: konkenden kalkmaz saçma sapan harcamalar yapar
    erkek: parasını eşinden saklar çoğu zaman başkasına yedirir
    kadın: eşinden aldıgı parayı ona sormadan kendi ailesine verir
    ...
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı shadow-vt adlı üyeden alıntı
    lütfen uslubumuza dikkat edelim..!!!
    bencede +10000000
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    1000RR06
    yazmamamın tek nedeni konu uzamasın yok konu dışına çıktık arkadaşın başlık kitlenicek birazdan en iyi uzatmamaktır
    Acımadıki, acımadıki

cihans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125R,yamaha bws 100
    yansın diyorum süper

kadınlar guzeldir.severim.

hyosung150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung ms150 / mondial 125agk / honda today 50
    bişi söylemek istiyorum annelerinize ve babalarınıza bir bakın birisi kadın birisi erkek şu zamanın ne kadını kadın nede erkeği erkek dünya değişiyor doğru ama kötüye doğru gidiyor artık evlenmek yuva kurmak çok zor kadın erkekten memnun değil çünkü erkek adam gibi adam değil erkek kadından memnun değil kadın kadın değil ana değil boşanmalar çoğalıyor geçim derdi büyüyor istekler artıyor amaç yuva kurmak olmalı ama bunun yerine daha farklı düşüncelerle dolu insanlar. Erkekler televizyon vs. yardımıyla birçok süslü püslü bayan görüyor birlikte yaşam kuracağı insanında onlar gibi süslü püslü prenses olmasını istiyor ama böle işler parayla oluyor herkez kıralın kızı prenses değil herkez zengin değil. Kadında erkeğin zengin yakışıklı olmasını isteklerini karşılamasını istiyor herkez kralın oğlu prens değil herkez zengin değil artı bide namus diye birşey televizyonlarda kalmamış biri biriyle yatır geziyor tozuyor ve televizyonda bu normal gibi sunuluyor orsp... ya soruyorlar ben namusluyum namus insanın içindedir diyor namus insanın içindeyse senin yaptığın nedir erkeğe ise ne kadar kadınla birlikte olursan o kadar erkeksin deniliyor pzvnk lik iyi birşeymiş gibi delikanlı adam sanki pzvnk miş gibi sunuluyor namus diye birşey kalmamış daha nediyeyim herkez kendine çeki düzen vermeli yaşadıklarımıza ve yaşadıklarınıza dikkat etmeliyiz rayting için yayın araçlarında kullanılan bu densizlik terbiyesizliğe bir son virilmeli iyi bir yuva iyi yetişen bir nesil böyle bir toplumdan çıkmaz böyle toplumdan ancak hırsız katil dolandırıcı pzvnk ve orsp.. lardan başka birşey çıkmaz yavaş yavaş ülke olarak toplum olarak batıyoruz .. daha denilebilecek birşey varmı bilmiyorum

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı hyosung150 adlı üyeden alıntı
    bişi söylemek istiyorum annelerinize ve babalarınıza bir bakın birisi kadın birisi erkek şu zamanın ne kadını kadın nede erkeği erkek dünya değişiyor doğru ama kötüye doğru gidiyor artık evlenmek yuva kurmak çok zor kadın erkekten memnun değil çünkü erkek adam gibi adam değil erkek kadından memnun değil kadın kadın değil ana değil boşanmalar çoğalıyor geçim derdi büyüyor istekler artıyor amaç yuva kurmak olmalı ama bunun yerine daha farklı düşüncelerle dolu insanlar. Erkekler televizyon vs. yardımıyla birçok süslü püslü bayan görüyor birlikte yaşam kuracağı insanında onlar gibi süslü püslü prenses olmasını istiyor ama böle işler parayla oluyor herkez kıralın kızı prenses değil herkez zengin değil. Kadında erkeğin zengin yakışıklı olmasını isteklerini karşılamasını istiyor herkez kralın oğlu prens değil herkez zengin değil artı bide namus diye birşey televizyonlarda kalmamış biri biriyle yatır geziyor tozuyor ve televizyonda bu normal gibi sunuluyor orsp... ya soruyorlar ben namusluyum namus insanın içindedir diyor namus insanın içindeyse senin yaptığın nedir erkeğe ise ne kadar kadınla birlikte olursan o kadar erkeksin deniliyor pzvnk lik iyi birşeymiş gibi delikanlı adam sanki pzvnk miş gibi sunuluyor namus diye birşey kalmamış daha nediyeyim herkez kendine çeki düzen vermeli yaşadıklarımıza ve yaşadıklarınıza dikkat etmeliyiz rayting için yayın araçlarında kullanılan bu densizlik terbiyesizliğe bir son virilmeli iyi bir yuva iyi yetişen bir nesil böyle bir toplumdan çıkmaz böyle toplumdan ancak hırsız katil dolandırıcı pzvnk ve orsp.. lardan başka birşey çıkmaz yavaş yavaş ülke olarak toplum olarak batıyoruz .. daha denilebilecek birşey varmı bilmiyorum

sende warya içinde ne varsa boşaltmışsın be kardeşim yazdıklarının hepsi doğruda bu topiğe böle yazman biraz tuhaf gelmiş bence sen başka başlık aç
    Acımadıki, acımadıki

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler