bence 2500 pahalı geldi. aldığın motor kazalı. ayrıca s serisi değilse titreşimden şikayet ediliyordu. fiyatı biraz düşürtmeye bak.
Bence de 2500 lira çok gibi mezit üstadım.Biraz pazarlık yapmaya çalış istersen.Motosiklet orjinal gibi duruyor.Hayırlısı olsun.
ülen insan kılıklı bana bi soraydın 2500 e neler var diye bi araştırırdık...dün konuştuk hiç demedin forumdanmı öğrenecez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yıpranmamış çok temiz duruyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
bakalım bi pazarlığa daha otururuz..mutlaka indirmeye çalışırım tabi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
bu sabah uğradım sahibi sat demiş...niyetine girdim..servis sahibide arkadaşım...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hayırlı olsun abi....
ben omak sokarım bu işe aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bak mezit, gene motorsuz kalacan ama ben de alma derim
mete sana ayarlayar diyecem de getireceği cbf 150, ondan da uzak dur
azz ye lan , beynin yağ bağlamış senin , sende gidip buna 2.500 TL mi bağlayacan ?
bunun gıpraşımından yolda giderken tüm yağ katmanların zıngır zıngır titrer göbeğin de Meksico çeker ,
hazırdaki paranı süle bizde bakalım sana birşeyler
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
hem pirensip değil ...PRENSİP...ayuu rediii...
çokopirens diey yazıyorsundur Allah bilir sen...
Hocam bence de bir sakin ol acele etme...2500 liraya güzel aletler alabilirsin.Kanuni'ye karşı antipatim var.:D
Racer ''200'' diye çok güçlü sanma.Motosiklet tecrüben benden fazladır ancak okuduğum kadarı ile bu aleti cbr 125 geçiyor.
Motosiklet alacaksan acele etme bence.Emin ol güzel aletler bulursun.
başına bela almak istiyorsan 2500 tl vermek zorunda değilsin....
daha ucuza daha güzel belalar alabilirsin...
uzak dur ve bir süre servisteki arkadaşınla görüşmeyi kes...
arkadaşın sana bunu hemde bu fiyata kitmeleye çalışıyorsa...
aranızdaki muhabbeti gözden geçirmeni tavsiye ederim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Evet arkadaşların da dediği gibi sabır et biraz bence de fiyat motora çok bence
Biraz daha bekle derim
Daha iyisini denk getirebilirsin
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bencede acele etmeyin.Bu motora gerçekten 2.500 bağlanmaz bana göre.
yarım elma
bunu alma
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hocam bu makine kaç kara benimde aklıma geldi bütçe darlığından ama şu sözüde hiç umutmadım;
Kötü mal alacak kadar zengin değilim.
Asayiş berkemal
arkadaş kazığı dedikleri bu olsa gerek şahsen bin lira bile vermem o motora yazık paranı çöpe atarsın.. en mantıklısı tabiki cbf ybr ...
Sakın 1750 liradan bir kuruş fazla verme hocam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)