esd modelin aynısı
klasik ybr aynısı
uzay kafasıda mevcutttur fiyatlar 2900. müş adamlar ismini bile aynı vermiş yebere
yazıldı gıbı okunur:???
esd modelin aynısı
klasik ybr aynısı
uzay kafasıda mevcutttur fiyatlar 2900. müş adamlar ismini bile aynı vermiş yebere
yazıldı gıbı okunur:???
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
En üsttekini beğendim.:DBu artık kopya olayının profesörlüğü ile yapılmış bir durum.:DSticker değiştirip herkese ybr diye yutturmak mümkün olabilir bile.
Kahkaha attım fuarda bunu görünce, fotoğraflarını da çektim.
Bir de CeBeFe'leri var!
pek cbf ye benzemeiş gibime geldi taklıtte sınır yok.
birebir aynısımı yani parça uyumu ''cuk'' ise bazı hayati parçalar orj.japonla değiştirip uzun süre kullanılabilir aroranın motorlarını zongshen üretiyor ve kötüde
diildir..iş yapar... ama görüntü tamamda motorda vs vs teknik farklar varsa bulaşılmaz
sonuçta orj.ybr kullanıcılarıda çoğunluk yan sanayi parça kullanıyor bende hayati bazı parçaları orj.japon yaparım gerisi çakma olsun n'olcakki...
orj.ybr nin lastiklerindende memnun değiller eee....onuda değiştiriveririm tamamdır
yanlız cebefe'yi daha çok merak ettim onuda 1e1 yaptılarsa helal olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
ben mesajı bitirmeden cebefe yi çakmışsınız ama alakası yok
"kateme dük" yapsalar da alsak bari, ucuz olur
yuhhh yaaa kopya olurda bu kadar mı olur, şaşırtıcı ve komik
tipini yaptında ismini bari farklı yap, yamaha da bu işten para yemiştir kesin
seneyede apache yapar bunlar
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
istek yapabiliyormuşsunuz istediginiz modeli söyleyin bire birini çaksınlar....
yav geçenlerde agility 125 in has çinli çakmasını gördüm motoranmıydı neydi adı öyle birşey yani adamlar kopyalarken japonlarlada sınırlı kalmıyor kore tayvan ne varsa çeviriyorlar
motorunda ufak farklılıklar var. Yamaha YBR'nin 150 cc. yapılınca yeterince yağlama yapamadığını duymuştum. çok kısa sürede segman yiyiyormuş. eğer bunların(arora) yağ pompası büyütülmedi ise, bu motor hacmiyle kısa sürede rektefiye isteyecektir. ya da sıkıştırma oranı düşürülmüştür, devir azaltılmıştır bi şekilde yüksek sürtünme kuvvetinin önüne geçilmeye çalışılmıştır. 2012 fuarda inceledim, bunu alacağıma salcano alırım. en azından satmak istediğimde ybr'nin birebir kopyası olduğundan kolay satarım. parça sıkıntısı da olmaz.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Bu gün bir abim satın almış. Bulmuşken bir deneme turu atmamak olmaz dedim.
Acayip şaşırttı beni. Çalıştırınca, 'sese bak, onu bile aynı yapmışlar' dedim. Abim 'sen bir de sür' dedi. Kalite, güç, hız bunlardan bahsetmiyorum. Çünkü çok kısa kullandım. Ama titreşim kesinlikle minimum. Bilerek düşük vites de yüksek devirle kullandım ama titreşim olayı bana göre sıfır.
Eski kasa arorarları vardı arkadasımda 10.000 km yi gecti teker yapıyordu..Motoru cok saglamdır.. 3000 E alınası bir motoru var.. Titresim 0.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
saçmalıktan öte bişey degil bu Arora.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Mengü zaten eski kasaları alınır..Yenileri iyi deyil.. Hem pahalı zaten 0 almayada gerek yok
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)