Yunanista'ndan cevapsız çağrı
Reklamlar
-
Bu ay sonu nasıl gelir-Ne olacak bu memleketin hali modunda evde oturuyordum. birden telefonun sesi ile irkildim tam uzandım alo diyeceğim bir daha çalmadı.
gülümsedim, dedim herhalde arkadaşlardan biri beni ara türünde çağrı atıyor. AhA oda ne bir acayip telefon nosu +30694******* buda ne olaki diye netten baktım yunan cep kodu olduğunu gördüm.
sülale Yunanistandan gelmiş zamanında acep bana mirasmı kaldı. ondan mı arıyorlar .
Reklamlar
-
sana miras kalmadı da...
senin mirasına konmaya çalışıyorlar...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
-
Yolmak için kaz ariyorlar.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Önce duj
-
Sen bana veriyor 100 dolar ben seni ediyor mutlu olayına dönmesinde aman dikkat
Tv'de görmüşsünüzdür belki bulgar kadınlar bizimkileri arayıp haşin erkeğim diyip avroları götürüyorlardı onların yunan versiyonuda olabilir yani.
-
-
Allahtan bizim cep yurt dışı aramalara kapalı. Bulgar olayını duymuştum çöken ekonomi ile yunan varsiyonuda cıkmış desenize. aklıma da geldi dolan dolan dolandırıcılık doldu her yer.
konuyu buraya açayımda arkadaşlar ihtiyatli olsun kimsenin canı yanmasın dedim. ah keşke miras kalmış olsaydı :(((
-
ya miras kaldiysa?
belki devlet politikasi bu, aradik ulasamadik hazineye devrettik
-
Bulgaristan'dan çok arıyolardı bi ara benim pederi. Tokatçı alayı tabi.
Yunanistan'dan ilk kez duyuyorum. =)
Ne mutlu [B]insanım[/B] diyene!
-
aynen birkaç bulgar komşumuz benimde numaramı bulup çağrı atmıştı, ne olup bittiğini ulu bilge google'a sorup öğrendikten sonra sırf dalgasına birini arayıp baya fitil etmiştim ayrıntıya pek girmeyeyim
demek yunanlılarda bu işe başladı, aklımızda olsun iyi para var demekki, bizim ekonomi çöktüğünde bu işi yapabiliriz
-
beni bulgaristandan aradılar bende sazan hemen aradım -canım sıkıldı arkadaş olalım. Derken daha jeton düştü hemen kapadım
-
bende bikaç kere ukrayna numarası çevirdim kimse açmadı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
benide 18.22 de aradılar...yunanistandan +306997641281.....bana da miras var galiba...bulgaristandan sonra yunanistana geldi...tüm balkanlar neden bizi arar bilmem...kerizi çok herhal...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
yorumlara katılmakla birlikte ufak bir not da ekliyeyim
Yurt dışından gelen aramalarda aramanın ücreti hem arayana hem aranan kişiye ödetilir. Yani beni sık sık taş yunan hatunları arıyor diye sevinmeyin sonra ay sonu geldiğinde fena üzülürsünüz
-
her türlü kalıbımı basarım ki, bu tür çağrılar gerçekten de yunanistan'dan, bulgaristan'dan ukrayna'dan (ukrayna bu arada, ukranya değil) gelmiyordur. bunları yapanlar da bizim türk vatandaşlarımızdır. dolandırıcılık konusunda kimsenin pek de elimize su dökebileceğini sanmıyorum. bu işi yapan bilgisayar programları var biliyorsunuzdur. aradığınız kişinin telefon ekranında istediğiniz numaranın görünmesini sağlıyor. isterseniz, kendi numarasını yazıp, kendi kendini arıyormuş gibi bile gösterebiliyorsunuz...
-
gözümüz aydın yunandan sonra bugünde bulgarlar aradı. oradada akraba var(dır) ama ben evde yok numarası yaptım açmadım telefonu. +359876162542
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bende bikaç kere ukrayna numarası çevirdim kimse açmadı
desene abi hepden evde kaldın
-
Bazen banada geliyor bü tür dolandırıcılık amaçlı çağrılar.özellikle bulgaristandan.
işin tuhafı cep operatörleri yurtdışından aranmaları kapatamıyorlarmış..defalarca yazıştığım halde vodafone ile problem çözülmedi..
hala geliyor arada böyle çağrılar. bi yakalasam hemen açıcam..
-
Hayranlar çok, geçende beni aradı bulgaristandan, baya da çaldı telefon ama açamadım işte =
2 lak lak yapardık ne güzel
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)