Kıbrısda da benzine zam yapıldı...
dün 2.95 idi...bugün 3.06 oldu...vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Kıbrısda da benzine zam yapıldı...
dün 2.95 idi...bugün 3.06 oldu...vatana millete hayırlı uğurlu olsun
seni yakalarsa forum linc eder
sen en iyisi benzin sizde 5TL olmadan boyle basliklara bulasma
eh olsun okadar
Not: türkiyede yine zam yapıldı zannetmiştim sövmeye başlayacaktım...
bugün jipe 170 tl lik benzin aldımda...
55 litre....offff....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
motorum arabam olmadıkdan sonra zamlı olsa ne olur ucuz olsa ne olur
bana faydası olmayan kilisenin papazını döviyim
170 tl lik benzini de patroncuğumun arabasına aldım...
sus len manyaga bak bende zam yazınca korka korka girdim sen nediyon ya
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
sizinki birsey mi bizimkiler yilbasindan 23 araliktan bugune kadar yani 2ayda toplam 11 defa zam yaptilar ortalama her 5 gunde bir kere ve sadece iki ayda yuzde 30 zam yedik, kayniyor buralar iran israil savasi cikacak diye, millet altina hucum
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
burdaki benzin fiyatlarının TR ile aynı olmamasının asıl sebebi...
kktcli vatandaşlar istedikleri gibi rum tarafına geçebiliyorlar...
bir keresinde KKTC deki benzin bayagı bir zamlanmış ve burdaki vatandaş gidip rum tarafından yakıt almaya başlamış...
burdakiler de sinek avlamaya başlayınca tekrar rum tarafı ile aynı fiyata satmaya başlamışlar...
rum tarafı zam yaparsa bizimkiler de zam yapıyor...
yılda kaç kere zam geliyor bu kıbrısta benzine
1 buçuk sene önce 1.9 du benzin :S
abi o kadar hızlı oluyorki öncekini hesaplarken yenisi eklenmiş oluyor...
2011in sonbahar aylarında bu fiyata gelmiş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
senin motor da az yakar hacım yaa...2 ay önce ankarada benim racer200 vardı...100 km de 3 litre bile yakmıyordu...
Ohh ne ala memleket
ANGARAJ
ulen tam sopalıksın ha... burda 4.730 olmuş sen zamdan bahsediyon
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Tam elimi klavyeye oturtmuştum şakkadanak! Banlanmayı göze almıştım. Ama seni banlamak lazım. 3.06 oldu diye konu açılırmı
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)