Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

TürkLirası Yeni Simgesi

REKLAM ALANI
    BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OOOOOO Hakan beylerde burdalarmış .. mış .. mışş mıı.. (solo org ekolu modda )
    Bodruma gittin forum u boşladın olmuyor bak böyle..
    Leyn ne biçim adamsın olm sen? Motorcu, tamirci, kaynakçı, bilgisayarcı filan hadi bir yere kadar da, ne zaman piyanist şantör oldun yahu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Devamen dalgıç, telefoncu, atılımcı, girişimci, çiftçi, hayvancılık üstadı, ses sistemi uzmanı, kedi bakıcısı, aslan terbiyecisi, kuş besicisi, tasarımcı...

Daha yazarım da yoruldum ba
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bizim Türk lirasinin bugünkû durumu ve itibarlastirma hadisesinin özeti olarak su resim gayet zihin açici.

Ha resim sakralari patlatmadiysa ben bilahare açiklarim.
    (Bu bilahare kelimesini hosuma gittigi için kullandim.
    Yoksa ne anlama geldigini bildigimden degil.
    Ne guzel kelime lan!
    Bilahare tekrar kullanicam.
    Bilahare tekrar görüsmek üzere.
    )
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amma abartılmış ha, yok bayrak da değişir yok RTE yazıyo, ya bırakın böyle lafları. Ak parti devri olmasa başka parti aynı logoyu getirse hiç itirazınız olmazdı, ne güzel bi logosu var artık Türk Liramızın. Ona buna da benziyosa benziyo, sanki diğer ülkelerin para birimlerinin logoları çok mu özgün?
    bardağın dolu tarafından bakmak güzeldir ancak konu bir ülkenin prestiji demek olan simgelere geldiğinde durum değişir. evet diğer ülkelerin para simgeleri bir .oka benzemiyor olabilir (tabi o simgelerin ülke için ne ifade ettiğini bilmiyoruz) ancak bizim gibi kuruluşundan bu yana (ergenekondan çıktığından beri) dünyayı sallamış şanlı bir tarihe sahip bir ülkenin bu kadar anlamsız, ruhsuz bir para simgesi olamaz.
    Sinan Aksu bunu beğendi.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ulen iki dakikada ben şunu çizdim, en azından görünce bu simge Türk lirasının simgesi olabilir dedirtiyor insana.. Ya biz bu adamlardan çok nefret ediyoruz her yaptıklarına önyargılıyız! Ya da bunlar hakikaten bu ülkenin kuyusunu kazıyorlar.

Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    bu da ozgun degil, avatarindan araklama, biyikli seni

Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulen iki dakikada ben şunu çizdim, en azından görünce bu simge Türk lirasının simgesi olabilir dedirtiyor insana.. Ya biz bu adamlardan çok nefret ediyoruz her yaptıklarına önyargılıyız! Ya da bunlar hakikaten bu ülkenin kuyusunu kazıyorlar.

http://d1203.hizliresim.com/v/2/35hf7.jpg

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nasıl özgün değil! Türk deyince Dünya insanının aklına gelenlerden biri de bıyık!
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son derece soğuk, anlamsız, tarihimizden uzak, inançlarımızdan uzak, kesinlikle Türkiye ile ve paramızla bağdaşmayan bir simge olmuş. haça benzemesi de cabası. tuğra temel alınarak yapılsaydı daha iyi olurdu.
    tam bende yazıcaktım ama arkadaş yazmış.bukadar'mı olur.birşeyi'de düzgün yapın kardeşim.nedir bu özenti anlamış degilim.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

orkunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Biraz kurcalayinca RTE harfleri cikiyor meydana :D

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hep bir seyi eksik yapiyoruz mesala plakalarimiz

Bu bizimki malum

Sansa bak ne kadar benziyor Avrupaya

Turkiyenin para simgesi ve Avrupanin para simgesi

Bu kadar ozenti olmak yerine biraz da kendi durusumuzu sergileyebilsek. Her seyimiz Avrupa birligine katilma yolunda ama kabullenemedik bir turlu su gercegi. Turkiye , Turkiye oldugu surece AB ye giremez. Ancak boyle uyutulur.
    Zippo's bunu beğendi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Millet güzel isler çikartiyor.

Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak en anlamlısı da bu olmuş şimdi
    dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    "çakma" diyenlere ithafımdır

http://www.gazete5.com/haber/tlnin-y...-mu-197621.htm

( tavsiyem, loto oynayın )
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Bu nedir arkadaş yaaa...
    İki gündür burda facebookta ve bi çok yerde bu konu dönüp duruyor.
    Sanki başka derdi kalmadı memleketin, paramızın sembolü iyi, kötü,, çakma tartışması yapıyoruz.
    Emin olun asgari ücretle veya benzeri koşullarda çalışan biri için, önemli olan o parayı eline alıp, karısının çocuğunun karnını doyurmaktır.
    Parayı eline alıpta "amanın euroya benzemiş, yoksa bu dram mı ? nası bi dramın içindeyim ben" demez.
    Şekli böyle "^" değilde böyle "~" olmuş ne farkeder...
    Motosikletli Kaplumbağa...

Motosikleti
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nedir arkadaş yaaa...
    İki gündür burda facebookta ve bi çok yerde bu konu dönüp duruyor.
    Sanki başka derdi kalmadı memleketin, paramızın sembolü iyi, kötü,, çakma tartışması yapıyoruz.
    Emin olun asgari ücretle veya benzeri koşullarda çalışan biri için, önemli olan o parayı eline alıp, karısının çocuğunun karnını doyurmaktır.
    Parayı eline alıpta "amanın euroya benzemiş, yoksa bu dram mı ? nası bi dramın içindeyim ben" demez.
    Şekli böyle "^" değilde böyle "~" olmuş ne farkeder...
    masalla karın doymaz be yiğidim...
    konu şekil değil, o şeklin bize olan yansıması...
    sonra "insanın" "bilinçsiz bir hayvan "yerine konuşup "güdülüp-sağılması"

" Emin olun asgari ücretle veya benzeri koşullarda çalışan biri için, önemli olan o parayı eline alıp, karısının çocuğunun karnını doyurmaktır."

doyurmak mı, doyurmaya çalışmak mı??
    gemi mi?
    gemicik mi?

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    masalla karın doymaz be yiğidim...
    konu şekil değil, o şeklin bize olan yansıması...
    sonra "insanın" "bilinçsiz bir hayvan "yerine konuşup "güdülüp-sağılması"

" Emin olun asgari ücretle veya benzeri koşullarda çalışan biri için, önemli olan o parayı eline alıp, karısının çocuğunun karnını doyurmaktır."

doyurmak mı, doyurmaya çalışmak mı??
    gemi mi?
    gemicik mi?
    Abi insan nasıl isterse öyle algılıyor olayı.
    Benim umrumda değil mesela neye benzediği, ister drama benzesin ister dolara önemli değil...
    He istesem takılırım bi çok şey bulurum benzetecek yada hakaret olarak algılayacak.
    Bak mesela senin avatarına takıldım.
    Türkiye haritasını, Türk bayrağı yapmışsın ama hilalin üst kısmını az da olsa kesmişsin. Hiç yakıştıramadım sana bunu.
    Bana göre bir hakarettir. Bayrağa yapılan saygısızlıktır. Modlardan ricam bir an önce banlasınlar seni

Motosikleti
    Abi insan nasıl isterse öyle algılıyor olayı.
    Benim umrumda değil mesela neye benzediği, ister drama benzesin ister dolara önemli değil...
    He istesem takılırım bi çok şey bulurum benzetecek yada hakaret olarak algılayacak.
    Bak mesela senin avatarına takıldım.
    Türkiye haritasını, Türk bayrağı yapmışsın ama hilalin üst kısmını az da olsa kesmişsin. Hiç yakıştıramadım sana bunu.
    Bana göre bir hakarettir. Bayrağa yapılan saygısızlıktır. Modlardan ricam bir an önce banlasınlar seni
    o kısmı 3 boyutlu olsaydı daha rahat görürdün ama sen ay tutulmasına denk gelmişsin

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Ortalığı tekrar kızıştırayım dedim buyrun

TL'nin yeni simgesi tartışılırken, yeni simgeden daha çok beğenilen ancak birinci olamayan simgenin tasarım sahibi ilginç bir iddia ortaya attı. Vatan'dan Gülümhan Gülten'in haberine göre; ikinci olan tasarımın sahibi Hüseyin Artuk Merkez Bankası'nın aslında kendi simgesini seçtiğini, ancak Başbakan Erdoğan'ın kamuoyuna açıklanan simgeyi tercih ettiğini öne sürdü.

Merkez Bankası'nın düzenlediği 'TL Simge Yarışması'nın sonuçlarıyla ilgili tartışma sürerken, kamuoyunda ve sosyal medyada en çok beğenilen ancak birinci olamayan tasarımının sahibi Hüseyin Artuk'tan tartışma yaratacak bir iddia gündeme geldi.

VATANDAŞ ONAY VERDİ
    TL'nin en açık ve kolay anlaşılır simgesi olarak vatandaştan onay alan tasarımın sahibi Hüseyin Artuk, Merkez Bankası'nın önceki hafta, yarışma sonucunu bir basın toplantısıyla açıklayacağını kamuoyuna duyurduğunu, ancak ertesi gün son dakika açıklaması yaparak bu toplantıyı teknik nedenlerle iptal ettiğini hatırlattı.

Atuk bu iptalin gerçekte Merkez Bankası'nın kendi tasarımını birinci seçmesinden ancak Başbakan'ın tasarımları görmek istemesinden dolayı gerçekleştiğini öne sürdü. Artuk, Başbakan'ın bir başka tasarımı tercih etmesi nedeniyle kendisinin sadece teşvik ödülü aldığını öğrendiğini söyledi. Artuk şöyle konuştu:

BAŞBAKAN BENİMKİNİ SEÇMEDİ
    "Yarışma sonucunda benim tasarımımın seçildiğini ancak son anda Başbakan'ın tasarımları görmek istediğini öğrendim. Merkez Bankası'nın da önceki hafta yapacağını duyurduğu toplantıyı bu yüzden ertelediğini öğrendim. Sonra Başbakan'ın incelediği, seçilmiş tasarımlar içinde, benimki yerine bu tasarımı seçtiğini, bu tasarımın birinci olduğunu duydum."

Rumuzu CNK88'di
    Merkez Bankası simge yarışmasına katılmak isteyenler şartname gereği başvurularına kendilerini belirtecek hiçbir bilgi yazamıyorlar. Her başvuran bir rumuz kullanmak zorunda. Birincilik ödülünü alan Tülay Lale'nin de başvurusunu "Şirin" rumuzuyla yaptığı biliniyor. Hüseyin Artuk ise kendisi rumuzunun "CNK88" olduğunu söyledi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
    İzmir'de yaşayan ve henüz Yaşar Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğunu anlatan Artuk, seçilen tasarımla ilgili görüşleri sorulduğunda ise, "Geriye kalan 7 tasarımın sahipleri içinde bir tek ben öğrenciyim. Ben profesyonel değilim, sadece 3. sınıf öğrencisiyim. Ama Merkez Bankası, bizden, TL'ye açık, kolay anlaşılır, elle yazımı kolay, akılda kalıcı, özgün olma" açılarından en iyi tasarımı yapmamızı istedi. Yani TL'nin simgesinin vatandaşın, manav ve bakkalın anlayabileceği bir simgesi olsun istendi. Biz de tasarımımızı böyle yaptık. Kazanan eserin buna uygun olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

MERKEZ BANKASI TEBRİK ETTİ
    Atuk yarışma sonuçlarının açıklandığı toplantının ardından Merkez Bankası'ndan bir yetkilinin kendisini aradığını, "Toplantıda sizi misafir edemedik. Ancak Nisan ayında yapılacak Genel Kurulumuz'da sizi ağırlayacağız" dediğini ve tebrik ettiğini belirtti

Kaynak http://www.ensonhaber.com/ikinci-ola...012-03-03.html

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Ortalığı tekrar kızıştırayım dedim buyrun

TL'nin yeni simgesi tartışılırken, yeni simgeden daha çok beğenilen ancak birinci olamayan simgenin tasarım sahibi ilginç bir iddia ortaya attı. Vatan'dan Gülümhan Gülten'in haberine göre; ikinci olan tasarımın sahibi Hüseyin Artuk Merkez Bankası'nın aslında kendi simgesini seçtiğini, ancak Başbakan Erdoğan'ın kamuoyuna açıklanan simgeyi tercih ettiğini öne sürdü.

Merkez Bankası'nın düzenlediği 'TL Simge Yarışması'nın sonuçlarıyla ilgili tartışma sürerken, kamuoyunda ve sosyal medyada en çok beğenilen ancak birinci olamayan tasarımının sahibi Hüseyin Artuk'tan tartışma yaratacak bir iddia gündeme geldi.

VATANDAŞ ONAY VERDİ
    TL'nin en açık ve kolay anlaşılır simgesi olarak vatandaştan onay alan tasarımın sahibi Hüseyin Artuk, Merkez Bankası'nın önceki hafta, yarışma sonucunu bir basın toplantısıyla açıklayacağını kamuoyuna duyurduğunu, ancak ertesi gün son dakika açıklaması yaparak bu toplantıyı teknik nedenlerle iptal ettiğini hatırlattı.

Atuk bu iptalin gerçekte Merkez Bankası'nın kendi tasarımını birinci seçmesinden ancak Başbakan'ın tasarımları görmek istemesinden dolayı gerçekleştiğini öne sürdü. Artuk, Başbakan'ın bir başka tasarımı tercih etmesi nedeniyle kendisinin sadece teşvik ödülü aldığını öğrendiğini söyledi. Artuk şöyle konuştu:

BAŞBAKAN BENİMKİNİ SEÇMEDİ
    "Yarışma sonucunda benim tasarımımın seçildiğini ancak son anda Başbakan'ın tasarımları görmek istediğini öğrendim. Merkez Bankası'nın da önceki hafta yapacağını duyurduğu toplantıyı bu yüzden ertelediğini öğrendim. Sonra Başbakan'ın incelediği, seçilmiş tasarımlar içinde, benimki yerine bu tasarımı seçtiğini, bu tasarımın birinci olduğunu duydum."

Rumuzu CNK88'di
    Merkez Bankası simge yarışmasına katılmak isteyenler şartname gereği başvurularına kendilerini belirtecek hiçbir bilgi yazamıyorlar. Her başvuran bir rumuz kullanmak zorunda. Birincilik ödülünü alan Tülay Lale'nin de başvurusunu "Şirin" rumuzuyla yaptığı biliniyor. Hüseyin Artuk ise kendisi rumuzunun "CNK88" olduğunu söyledi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
    İzmir'de yaşayan ve henüz Yaşar Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisi olduğunu anlatan Artuk, seçilen tasarımla ilgili görüşleri sorulduğunda ise, "Geriye kalan 7 tasarımın sahipleri içinde bir tek ben öğrenciyim. Ben profesyonel değilim, sadece 3. sınıf öğrencisiyim. Ama Merkez Bankası, bizden, TL'ye açık, kolay anlaşılır, elle yazımı kolay, akılda kalıcı, özgün olma" açılarından en iyi tasarımı yapmamızı istedi. Yani TL'nin simgesinin vatandaşın, manav ve bakkalın anlayabileceği bir simgesi olsun istendi. Biz de tasarımımızı böyle yaptık. Kazanan eserin buna uygun olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.

MERKEZ BANKASI TEBRİK ETTİ
    Atuk yarışma sonuçlarının açıklandığı toplantının ardından Merkez Bankası'ndan bir yetkilinin kendisini aradığını, "Toplantıda sizi misafir edemedik. Ancak Nisan ayında yapılacak Genel Kurulumuz'da sizi ağırlayacağız" dediğini ve tebrik ettiğini belirtti

Kaynak http://www.ensonhaber.com/ikinci-ola...012-03-03.html

Bu delikanlının açıklaması yeni simgeye ne kadar da benziyor farkında mısınız?
    Öncelikle TL gibi kendinden emin ve kendine güveni yerinde
    Konuşmasını istikrarlı ve yükselen bir görüntüsü var
    Adresini ve okuduğu okulu söyleyerek kendisinin güvenli liman olduğunu belirtiyor

İşin şamatasını bırakırsak ne söyleseler inanırım RTE hakkında, haklı olunabilitesi yüksek.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2.simge güzel değil bence onu herkes düşünürdü yani, T ile L harflerini birleştirmiş...halbuki seçilen simge çok marjinal birşey, içerisinde T ile L harflerini içermesine rağmen basit herkesin düşünebileceği bir şekli yok,farklı ve akılda kalıcı.Birde simgenin önündeki rakamları sevebilsek...
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bence halka sormalıydılar ama yine oldu bittiye getirip yasladılar yeni simgeyi,zaten Türk insanı'nın kaderi bu sözde Demokrasi ile yönetiliyoruz ama hangi Demokrasi ? rte olmasın
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)