Merhaba arkadaşlar az önce full'den mesaj geldi.bugün(28-02-2012) öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12 indirim varmış.depoları fulleyelim.
Ayrıca bütün indirimleri bu başlık altında diğer arkadaşlara haber verelim olurmu
Merhaba arkadaşlar az önce full'den mesaj geldi.bugün(28-02-2012) öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12 indirim varmış.depoları fulleyelim.
Ayrıca bütün indirimleri bu başlık altında diğer arkadaşlara haber verelim olurmu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
full ve moil de hep % 7 indirim var
PO da kartlı puan sistemi vardı. kartta puan biriktikçe puan kadar benzin alabiliyorduk o çok iyidi bir ara
bp de halen karta yüklenen puanlarla benzin almak mümkün.
ama full ve moil gibi benzin istasyonlarının benzinin kalitesinin iyi olmadığı söyleniyor.
hatta burada açılan bi topikte benzine kolonya da kullanılan alkolden karıştırıldığını ve daha uçucu olduğu için yakıtın daha çabuk bittiğini yazmışlardı.
ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
tekteker ramço fullden depoyu fulleyip ybrsini bırakıp askere gitti. geldiğinde depodaki şeyin benzin değil gaz yağı gibi bişey kaldığını, durduğu yerde uçtuğunu ve motoru çalıştıramadığını belirtmişti. bi daha full mü töbe diyordu...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
cardfinanslılar 22 Ocak – 6 Mart tarihleri arasında anlaşmalı Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri üçüncü akaryakıt alışverişlerinden 30TL değerinde ParaPuan kazanıyor.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Keriz feneri paralarını aklıyorlar
Aslında benzin indirimleri kampanyalar bu başlık altında toplansa harika olur.
yav az önce depoyu fulledim bu indirim haberleri şimdi mi verilir
benimde amacım o zaten.herkes bildiği,gördüğü,öğrendiği kampanyaları bu başlık altında toplasın,hepimiz faydalanalım
ayrıca arkadaşlar amacım kimseyi övmek ve reklam yapmak değil ama neredeyse 1 yıldır devamlı full den akaryakıt alıyorum ve çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.ayrıca doğruysa istasyonlar tüv tarafından kontrol ediliyor.birde yanlış hatırlamıyorsam 2000 model üstü araçları kaydettirip garanti kartı alabiliyosunuz.ileride yakıt'dan çıkacak bir problem olursa masrafları full karşılıyomuş.benim bildiklerim bunlar.
geçen ay 120 tl lik benzin aldım aracıma.hiçbir uçma ve azalma olmadı açıkçası.
diğer birkaç istasyondan'da gaz aldım öyle hiçde az km olayıda olmadı.hatta daha fazla bile gittiğimi söyleyebilirim...
benzinde indirimmi o ne ya
arabalar için heralde bu kampanyalar. benim depo 70TL nin üstüne çıkmadı. geri kalan 30tl lik kısmı petşişeleremi doldursak naapsak 30lira indirim için
Litre fiyatı 5te olsa BP den şaşmam BpClub Kart kullanın yeterli indirim için
Biritiş petrol mu asla..full den depoyu fulluyorum uzun gidiyor duman atmıyor, opetten fulluyorum hem araba güzel gidiyor hem duman atmıyor..Bp den alıyorum kapkara duman atıyor 2 aylık otomobil 2011 model 20bin km 1.5 dci clio..
ben de ankara da ikamet ederken 1 yıl boyunca hep full den alış-veriş yaptım...hiç de kötü bir yanını görmedim...
diğer benzinliklerden aldıgımda da +- bir farkını göremedim...olan tek fark fiyatı daha ucuz
hatta çorba, çay, su ikram ediyorlar.... motorumuda yıkıyorlardı... şehir dışına çıkacağım zaman bile fullden fullüyordum
birazı yere dökülür,birazı pet şişede kalır...gene aynı hesaba gelir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
1000 tl lik akaryakıta ne kadar puan ve karşılığı olan tl veriyor...
Arkadaşlar bugün(06-03-2012) full'de öğlen 12:00 ile gece 24:00 arası %12 indirim varmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)